Biriside kazandırmıyor ki arkadaş alayı fasa fiso bunların. Hepsi para kaldırma amaçlı çıkarılıyor. Dünya kadar coin çıkarttılar hani hangisi kullanılıyor bitcoin haricinde. Bu yabancıların da bizden pek bir farkı yokmuş anladığım, beleş para kazanma sevdalısı hepsi. Millette de ne para var arkadaş bunu da anlamıyorum senelerdir para basılıyor halen tükenmedi paralar. Yeni bir coin çıkıyor deli gibi yatırım alıyor, acaba biz mi kazanamıyoruz. Hiç birisi trade işinden öteye gidemiyor.
Kazananların çoğu trade dediğin gibi. bence öyle yani, bende trade ile kazanıyor yada kaybediyorum. Doğru adımlar atınca sağlam oynayınca kazanıyorsun. Haa birde bu coinleri çıkara developer team ler indiriyordur parayı.
Bundan böyle ne çıksa inanmayacağım zaten, yok şu projemiz var , yok yanında helva dağıtcaz , yok efendim node kurulacak şu tarihte, yok wallet çıkacak bilmem ne .
Hepsi fasa fiso ve hikaye bence , burada tek bir şeyin borusu öter, oda para : BTC , Elinde bundan çok olan piyasayı istediği gibi yönlendiriyor. Balinalar yani .
Sen istediğin kadar muhteşem algoritmalar ile coin üret, vaatler ver ortaya bir iş koy , O coin bana para kazandırmadıktan sonra ben onunla niye ilgileneyim ki . Burada da işte dev traderlar giriyor işin içine. Poloya sok coini sonra indir , bindir . Tüm mesele bu.