Bitcoin Forum
October 20, 2018, 12:15:48 PM *
News: Make sure you are not using versions of Bitcoin Core other than 0.17.0 [Torrent], 0.16.3, 0.15.2, or 0.14.3. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Problem with Reaper v13b4 (LTC) Turning OFF 7950?  (Read 1062 times)
GeekMan
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10



View Profile
April 08, 2013, 01:40:49 AM
 #1

I run reaper on one mining rig that I have and I am having a problem on another of my rigs.

I run Win 7 x64, 2x Gigabyte 7950's (1050core/1500mem/1100mV) (Tuned with Trixx), MOBO is an Asrock Z77 Extreme3.

I have a card in PCI-e x16 slots 1 and 3.

My Reaper is configured so device 0 and device 1 are in the same instance.

Anyways, after about 30 minutes, I notice my hash rate go from 1.2 mh/s to 600kh/s.  I dont understand why its doing that.

Help please!

Thanks.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1540037748
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1540037748

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1540037748
Reply with quote  #2

1540037748
Report to moderator
1540037748
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1540037748

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1540037748
Reply with quote  #2

1540037748
Report to moderator
elchorizo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 228
Merit: 100


View Profile
April 09, 2013, 04:25:50 AM
 #2

What is the temperature of your card after 30 minutes?

BTC: 1Chorizo6WNabZxVfQyGtvF4JiRt7Hexxb
LTC: Lchorizoy8ck7Arbby8LDnw5wAmi8h6Hzb
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!