goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
February 23, 2017, 03:04:02 PM |
|
25 demi dağıtılacak tı bunlar myeher adresimi gönderdim. VLS gibi sembol falan yapılcakmı bunada yoksa direk gelicekmi
ethereum zincirinde asset bu, time token. vls demi eth assetiydi? onu bilmiyorum,öyledir vls dediğiniz v-slice ise, evet ikiside ether tabanlı token
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
February 23, 2017, 07:33:47 PM |
|
chronobankçılar, yazılımlarını şimdiden hazır hale getirmişler, bence gayet güzel gözüküyor. Gerçek hayattada kullanılırsa, fiyatı çok güzel seviyelere gelebilir. güzel yazılım desteği sunuyorlar ,chronobank projesine:
|
|
|
|
LGD2Business
Legendary
Activity: 2702
Merit: 1568
|
|
February 23, 2017, 11:27:38 PM |
|
Chronobank iyi para topladı, ortaya iyi işler çıkartmaya çalışıyor. Ethereum ve Zcash gibi coinlerden sonra ben bu coinde gelecek görüyorum. 6-12 ay tutanlara güzel paralar kazandırabilir.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
torikan
|
|
February 24, 2017, 05:51:12 AM |
|
yükselmesi benim gibi yatırım yapmışların hayali ancak öyle bir seviyeye gelirmi bu coin 0,01 btc eşit şuanda öyle çıkacak 2 yada 3 x yapması eth üstüne çıkacak yani aslını geçicek! bence zor
|
|
|
|
Mihaylovic
|
|
February 25, 2017, 07:18:56 AM |
|
Hiç belli olmaz hocam. Genel beklenti büyük. Kısa sürede iyi seviyelere gelebilir bence.
|
|
|
|
dnz gns
|
|
February 25, 2017, 12:44:49 PM |
|
dağıtım bu gün başlıcaktı alan oldumu acaba aranızda
|
|
|
|
troleybüs
Legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
|
|
February 25, 2017, 12:56:38 PM |
|
Chronobank Cloudflare açığından etkilenen sitelerden biriydi. Burada kimse bahsetmemiş ama timelarınız yüklendiğinde güvende olması açısından şifrenizi değiştirmelisiniz.
|
|
|
|
Navigo
|
|
February 25, 2017, 01:05:33 PM |
|
Bounty cilerin bounty si ne oldu acaba bir bilgisi olan var mı?
|
|
|
|
modsa26
|
|
February 25, 2017, 01:07:31 PM |
|
Chronobank Cloudflare açığından etkilenen sitelerden biriydi. Burada kimse bahsetmemiş ama timelarınız yüklendiğinde güvende olması açısından şifrenizi değiştirmelisiniz.
evet bana da mail gelmiş bu konuda
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
February 25, 2017, 01:08:50 PM |
|
Bounty cilerin bounty si ne oldu acaba bir bilgisi olan var mı?
Şimdi baktım ben, gelen giden birşey yok.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
February 25, 2017, 01:11:59 PM |
|
bountyleri ne zaman dağıtacaklar biliyormusunuz?birde ico hesabına aktarımını nasıl yapacağız?ben hesap detayı verdiğimizi hatırlamıyorum
|
|
|
|
LGD2Business
Legendary
Activity: 2702
Merit: 1568
|
|
February 25, 2017, 02:04:31 PM |
|
bountyleri ne zaman dağıtacaklar biliyormusunuz?birde ico hesabına aktarımını nasıl yapacağız?ben hesap detayı verdiğimizi hatırlamıyorum ICO hesaplarının içine Eth adresi girildi. Timelar oraya tanımlanacak diye hatırlıyorum. Bountylerin dağıtımı ICO katılımcıları timelarını aldıktan 2 hafta sonra olacak.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
February 25, 2017, 03:01:46 PM |
|
bountyleri ne zaman dağıtacaklar biliyormusunuz?birde ico hesabına aktarımını nasıl yapacağız?ben hesap detayı verdiğimizi hatırlamıyorum
1-2hafta içinde...
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
February 25, 2017, 03:26:47 PM |
|
yatırımcıların time tokenları ether adreslerine gönderilmeye başlamamış bugün yarın borsalarada girer https://ethplorer.io/last
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
February 25, 2017, 05:34:36 PM |
|
yatırımcıların time tokenları ether adreslerine gönderilmeye başlamamış bugün yarın borsalarada girer https://ethplorer.io/lastevet, myetherwallete manuel olarak time ı ekleme: ADD CUSTOM TOKEN e basılır.şu yer açılır: Contract Address: 0x6531f133e6deebe7f2dce5a0441aa7ef330b4e53sonuç bu şekilde gözükecek:
|
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
February 25, 2017, 05:48:05 PM |
|
deneme dağıtımı yapıyor şuan galiba. demo gibi. gerçek dağıtım yarın sanırım. ico sitesindeki hesabına yansıması lazım zaten.
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
February 25, 2017, 05:50:03 PM |
|
deneme dağıtımı yapıyor şuan galiba. demo gibi. gerçek dağıtım yarın sanırım. ico sitesindeki hesabına yansıması lazım zaten. anladım, gerçek değil o 10 TIME diyorsunuz. Ben myetherwallet'daki cüzdana geldikten sonra ico sitesindeki hesaba göndereceğiz sanmıştım, teşekkürler bilgi için.
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
February 25, 2017, 05:53:27 PM |
|
deneme dağıtımı yapıyor şuan galiba. demo gibi. gerçek dağıtım yarın sanırım. ico sitesindeki hesabına yansıması lazım zaten. anladım, gerçek değil o 10 TIME diyorsunuz. Ben myetherwallet'daki cüzdana geldikten sonra ico sitesindeki hesaba göndereceğiz sanmıştım, teşekkürler bilgi için. bir saniye emin değilim. bakıyorum. myetherwalletinemi geldi 10time? ico ya 0.1btc mi gönderdin
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
February 25, 2017, 05:56:45 PM |
|
deneme dağıtımı yapıyor şuan galiba. demo gibi. gerçek dağıtım yarın sanırım. ico sitesindeki hesabına yansıması lazım zaten. anladım, gerçek değil o 10 TIME diyorsunuz. Ben myetherwallet'daki cüzdana geldikten sonra ico sitesindeki hesaba göndereceğiz sanmıştım, teşekkürler bilgi için. bir saniye emin değilim. bakıyorum. myetherwalletinemi geldi 10time? ico ya 0.1btc mi gönderdin ico'ya 0.1 btc gönderdim. myetherwalletta da 10 TIME var. Zaten 10 TIME yapıyor, acaba yatırdığım kadarını mı gösteriyorlar, yoksa farazi bir tutar mı anlamadım.
|
|
|
|
|