Bitcoin Forum
September 23, 2018, 05:18:29 PM *
News: ♦♦ New info! Bitcoin Core users absolutely must upgrade to previously-announced 0.16.3 [Torrent]. All Bitcoin users should temporarily trust confirmations slightly less. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Hardwareproblemen  (Read 1103 times)
MeinSchwein
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
April 08, 2013, 07:18:11 PM
 #1

Hi!
Ik probeer een setup te draaien met 3 videokaarten.
Specs;
Gigabyte GA-990FXA-UD5 moederbord
Silverstone ST1200-G voeding
Drie XFX 3GB D5 HD7970 dual fan videokaarten

Het minen gaat prima met twee kaarten, echter met drie kaarten slaat de pc niet aan.
Iemand enig idee waar het fout gaat?

Alle slots werken verder goed, de videokaarten werken afzonderlijk verder prima.

Thanx!
1537723109
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537723109

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537723109
Reply with quote  #2

1537723109
Report to moderator
1537723109
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537723109

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537723109
Reply with quote  #2

1537723109
Report to moderator
1537723109
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537723109

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537723109
Reply with quote  #2

1537723109
Report to moderator
Einax Airdrops and Bounties made easy! List your ERC-20 token
FREE
ETH markets launching soon!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1537723109
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537723109

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537723109
Reply with quote  #2

1537723109
Report to moderator
1537723109
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537723109

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537723109
Reply with quote  #2

1537723109
Report to moderator
1537723109
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537723109

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537723109
Reply with quote  #2

1537723109
Report to moderator
Yurkov
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 560
Merit: 250



View Profile
April 08, 2013, 07:51:47 PM
 #2

wat gebeurd er precies als je de PC aan wilt zetten? niets? een foutmelding?

                  ▄▀▀▄▄▄▄▄▄     ▄▄▄
                  ▀▄▄█     ▀▀▀▀█   █
                   █  ▀▄▀▀▀▀▄▄▀▀▄▄▄▀
                  █   █      █   █
                 █    ▀▄    ▄▀    █
                █     ▄▀▀▀▀▀▀▄     █
               █    ▄▀        ▀▄    █
              █   ▄▀            ▀▄   █
█   ▄▀    ▄▀▀▀▀▀▄▀   █▄     █  █  ▀▄▄▀▀▀▀▀▄    ▄▀▀▀▄
█ ▄▀    ▄▀       ▀▄  █ █    █  █  ▄▀       ▀▄  ▀▄
██      █         █  █  ▀▄  █  █  █         █    ▀▄
█ ▀▄    ▀▄       ▄▀  █    █ █  █  ▀▄       ▄▀      █
█   ▀▄    ▀▄▄▄▄▄▀    █     ▀█  █    ▀▄▄▄▄▄▀   ▀▄▄▄▄▀
THE WORLD'S MOST SECURE
CASH
& CRYPTO PLATFORM
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
█████████████████████████████████
█████████████████████████████████
█████████████       █████████████
█████████████       █████████████
█████████████       █████████████
███████                   ███████
███████                   ███████
███████                   ███████
█████████████       █████████████
█████████████       █████████████
█████████████       █████████████
█████████████████████████████████
█████████████████████████████████
SWISS
MADE
MeinSchwein
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
April 08, 2013, 08:02:42 PM
 #3

De computer gaat niet aan met de derde kaart erbij geprikt..
Yurkov
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 560
Merit: 250



View Profile
April 08, 2013, 08:04:27 PM
 #4

het kan zijn dat je PC niet genoeg energie heeft om 3 kaarten te runnen, zoek eens op google op hoeveel watt je kaarten gebruiken en hoeveel je moederbord aan kan

                  ▄▀▀▄▄▄▄▄▄     ▄▄▄
                  ▀▄▄█     ▀▀▀▀█   █
                   █  ▀▄▀▀▀▀▄▄▀▀▄▄▄▀
                  █   █      █   █
                 █    ▀▄    ▄▀    █
                █     ▄▀▀▀▀▀▀▄     █
               █    ▄▀        ▀▄    █
              █   ▄▀            ▀▄   █
█   ▄▀    ▄▀▀▀▀▀▄▀   █▄     █  █  ▀▄▄▀▀▀▀▀▄    ▄▀▀▀▄
█ ▄▀    ▄▀       ▀▄  █ █    █  █  ▄▀       ▀▄  ▀▄
██      █         █  █  ▀▄  █  █  █         █    ▀▄
█ ▀▄    ▀▄       ▄▀  █    █ █  █  ▀▄       ▄▀      █
█   ▀▄    ▀▄▄▄▄▄▀    █     ▀█  █    ▀▄▄▄▄▄▀   ▀▄▄▄▄▀
THE WORLD'S MOST SECURE
CASH
& CRYPTO PLATFORM
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
█████████████████████████████████
█████████████████████████████████
█████████████       █████████████
█████████████       █████████████
█████████████       █████████████
███████                   ███████
███████                   ███████
███████                   ███████
█████████████       █████████████
█████████████       █████████████
█████████████       █████████████
█████████████████████████████████
█████████████████████████████████
SWISS
MADE
MeinSchwein
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
April 08, 2013, 08:13:53 PM
 #5

Ik heb gekeken op meerdere sites waarbij aangegeven wordt dat onder load er max 1050 watt wordt getrokken uit mijn systeem...
kuusj98
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 812
Merit: 1000


I <3 VW Beetles


View Profile
April 09, 2013, 03:23:02 PM
 #6

Ik heb gekeken op meerdere sites waarbij aangegeven wordt dat onder load er max 1050 watt wordt getrokken uit mijn systeem...
kijk eens of je Bios uptodate is.
ook kan het inderdaat zijn dat je mobo power het niet haalt, al lijkt me dat sterk omdat PCI-e de power aflevert.
Misschien in het toch je voeding, hoe oud is ie? Wat voor efficientie certicaat heeft ie (bronze, zilver, gold, .....), als dat misschien een 15% marge heeft + een jaar oud, kan het net niet genoeg zijn om op te starten.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!