thinkinger
|
|
December 17, 2016, 12:36:23 PM |
|
hala katılabiliyor muyuz?
|
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
Activity: 3248
Merit: 1542
|
|
December 17, 2016, 12:53:25 PM |
|
hala katılabiliyor muyuz?
cuma bitti galiba ama çakır ile özel mesajdan yazış bakalım. Eğer pozisyon almaya başlamadıysa belki katılman için deposit adresi verir.
|
|
|
|
cakir (OP)
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
December 17, 2016, 07:29:04 PM |
|
Fon toplama işi bitt yaklaşık 2 gün önce. 3,633 BTC topladım ve yatırımlara başladım arkadaşlar.
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
guwera
Legendary
Activity: 1153
Merit: 1001
Coin-Turk.com
|
|
December 30, 2016, 09:39:59 PM |
|
nasıl gidiyor...
|
|
|
|
cakir (OP)
Legendary
|
|
December 31, 2016, 03:23:48 PM |
|
nasıl gidiyor...
Malum altcoin piyasası çok sık düşüşte, birkaç tren var yukarı yönlü olan (ETC gibi) aşağı düşüşleri amorti ediyorum ama düşüşlerden olayı fon büyüklüğü başlangıca yakın şu anda. Beklemedeyim şu sıralar
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
guwera
Legendary
Coin-Turk.com
|
|
January 21, 2017, 08:03:08 PM |
|
nasıl gidiyor...
Malum altcoin piyasası çok sık düşüşte, birkaç tren var yukarı yönlü olan (ETC gibi) aşağı düşüşleri amorti ediyorum ama düşüşlerden olayı fon büyüklüğü başlangıca yakın şu anda. Beklemedeyim şu sıralar cakir fon ne durumda. eğer ilgilenemiyorsan dağılalım derim
|
|
|
|
cakir (OP)
Legendary
|
|
January 21, 2017, 08:49:03 PM |
|
nasıl gidiyor...
Malum altcoin piyasası çok sık düşüşte, birkaç tren var yukarı yönlü olan (ETC gibi) aşağı düşüşleri amorti ediyorum ama düşüşlerden olayı fon büyüklüğü başlangıca yakın şu anda. Beklemedeyim şu sıralar cakir fon ne durumda. eğer ilgilenemiyorsan dağılalım derim Fon ile ilgileniyorum fırsat buldukça, ama foruma pek vakit ayıramıyorum. Bir ay daha devam edelim şimdilik, eğer 1 ay sonra istediğim gibi gitmezse işler dağılmaya başlarız Piyasalar ufaktan toparlanıyor, zarar etmeyelim
|
|
|
|
| |
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
January 21, 2017, 09:47:12 PM |
|
nasıl gidiyor...
Malum altcoin piyasası çok sık düşüşte, birkaç tren var yukarı yönlü olan (ETC gibi) aşağı düşüşleri amorti ediyorum ama düşüşlerden olayı fon büyüklüğü başlangıca yakın şu anda. Beklemedeyim şu sıralar cakir fon ne durumda. eğer ilgilenemiyorsan dağılalım derim Fon ile ilgileniyorum fırsat buldukça, ama foruma pek vakit ayıramıyorum. Bir ay daha devam edelim şimdilik, eğer 1 ay sonra istediğim gibi gitmezse işler dağılmaya başlarız Piyasalar ufaktan toparlanıyor, zarar etmeyelim Aceleye mahal yok bence uzun vadeli olsun ama btc yükselirse sıkıntısı var hacimi olan coinler sıkıntı o yüzden. zcoin vb yükseliş potansiyeli olanlara yönelmen iyi olur gibi ama sen daha iyi bilirsin işini.
|
|
|
|
guwera
Legendary
Coin-Turk.com
|
|
January 21, 2017, 11:15:53 PM |
|
nasıl gidiyor...
Malum altcoin piyasası çok sık düşüşte, birkaç tren var yukarı yönlü olan (ETC gibi) aşağı düşüşleri amorti ediyorum ama düşüşlerden olayı fon büyüklüğü başlangıca yakın şu anda. Beklemedeyim şu sıralar cakir fon ne durumda. eğer ilgilenemiyorsan dağılalım derim Fon ile ilgileniyorum fırsat buldukça, ama foruma pek vakit ayıramıyorum. Bir ay daha devam edelim şimdilik, eğer 1 ay sonra istediğim gibi gitmezse işler dağılmaya başlarız Piyasalar ufaktan toparlanıyor, zarar etmeyelim eyvallah, foruma yazmayınca muhtemelen iş yoğunluğu ilgilenemiyorsun diye düşündüm... hadi bakalım, bekliyoruz iyi haberleri
|
|
|
|
guwera
Legendary
Coin-Turk.com
|
|
February 16, 2017, 03:29:01 PM |
|
nasıl gidiyor dağılıyormuyuz, duruyoru muyuz?
|
|
|
|
cakir (OP)
Legendary
|
|
February 16, 2017, 04:05:56 PM |
|
şu anlık duruyoruz, toparlandı fon, +'ya geçtik cüzi bir miktar, karsız kapatmak istemiyorum
|
|
|
|
| |
|
|
|
guwera
Legendary
Coin-Turk.com
|
|
February 17, 2017, 06:57:43 AM |
|
şu anlık duruyoruz, toparlandı fon, +'ya geçtik cüzi bir miktar, karsız kapatmak istemiyorum super haberlerini bekliyoruz...
|
|
|
|
guwera
Legendary
Coin-Turk.com
|
|
February 27, 2017, 06:33:06 PM |
|
yarın ay bitiyor cakır, kapatacakmıyız fonu?
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
March 18, 2017, 05:42:53 PM |
|
çakır nerelerdesin, fon ne oldu, ne zaman kapatıyoruz bu arada ortalık karışık şu hardfork mevzusunda iki kelam ette, aydınlat şu farklı rum ahalisini
|
|
|
|
cakir (OP)
Legendary
|
|
March 18, 2017, 07:13:59 PM |
|
çakır nerelerdesin, fon ne oldu, ne zaman kapatıyoruz bu arada ortalık karışık şu hardfork mevzusunda iki kelam ette, aydınlat şu farklı rum ahalisini
Fon güzel gidiyor, altların coşması yaradı biraz Orta 3-4 uzun vadede 6-8 ay arası tutmayı düşünüyorum. Hard forku öyle kafalarına göre yapamazlar. konu varsa link at da bir bakayım, ne demişler
|
|
|
|
| |
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
April 29, 2017, 08:23:50 AM |
|
Fon güzel gidiyor, altların coşması yaradı biraz Orta 3-4 uzun vadede 6-8 ay arası tutmayı düşünüyorum. Hard forku öyle kafalarına göre yapamazlar. konu varsa link at da bir bakayım, ne demişler son postun üzerinden 1 aydan fazla geçmiş,konuyu hortlatayım, aylık da olsa güncelleme yapsan iyi olur. son durum hakkıda bilgi verebilirmisin. birde kendimize bir yol haritası çizelim fon başlayalı 4 ayı geçmiş.
|
|
|
|
guwera
Legendary
Coin-Turk.com
|
|
April 30, 2017, 08:47:26 PM |
|
katılıyorum son posta göre orta vade 4 ayla doldu, çakır ne yaptık. bir değer söyle de işleyelim hesaplarımıza veya kapatalım artık...
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
May 04, 2017, 07:01:41 PM |
|
evet çakır son durum nedir bende merak ettim 5 ay olacak nerdeyse bi durum bilgilendirmesi alsak fena olmaz
|
|
|
|
koinsever
|
|
May 05, 2017, 09:54:31 AM |
|
Cakirin orta / uzun vadeli tanimlamasi harbiden orta / uzun vadeliymis.
|
For rent...
|
|
|
ForeverFener
|
|
May 05, 2017, 01:15:17 PM |
|
Ucu baya açık bir vade süresi verilmiş umarım beklediklerine değer katılımcıların bu arada katılımcılara özelden bilgi verdi mi fon sahibi Yoksa sikine takmadan devam mı ediyor
|
|
|
|
|