Bitcoin Forum
November 21, 2017, 06:14:48 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: getting avg of 540khash w/ gigabyte 7970 using cgminer..any help?  (Read 1011 times)
iruleeveryone28
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile
April 09, 2013, 06:59:45 PM
 #1

cgminer --scrypt -o http://xxxxxx -u xxxxxxx -p xxxxxx --intensity 13 --worksize 256 --thread-concurrency 8192 -g 2

any ideas? should i be using  a conf file instead?
1511244888
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511244888

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511244888
Reply with quote  #2

1511244888
Report to moderator
Join ICO Now Coinlancer is Disrupting the Freelance marketplace!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
iamrickrock
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378


View Profile
April 09, 2013, 07:09:12 PM
 #2

That's about the same as I get on my 7970
iruleeveryone28
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile
April 09, 2013, 07:22:46 PM
 #3

That's about the same as I get on my 7970

its awful, equal if not worse performance to a 7950..
dangil
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 37


View Profile
April 09, 2013, 10:06:27 PM
 #4

what's your GPU clocks?
and your motherboard/cpu?
roy7
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434


View Profile
April 09, 2013, 10:13:19 PM
 #5

Overclocking memory speed helps a large amount with scrypt. Also set powertuner to +20.

RoyalMiningCo: Pools retired. Was fun!
iruleeveryone28
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile
April 09, 2013, 10:22:28 PM
 #6

what's your GPU clocks?
and your motherboard/cpu?

well, i added --shaders 2048 (not sure what this is but it seemed to make a difference) and pumped the mem up to 1600.

got ~600 but the computer konked out after about 5 minutes. will try 1550 see if its more stable
iruleeveryone28
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile
April 09, 2013, 10:24:37 PM
 #7

Overclocking memory speed helps a large amount with scrypt. Also set powertuner to +20.

done, cheers ill post back
iruleeveryone28
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile
April 09, 2013, 10:33:06 PM
 #8

with mem @ 1600 and GPU @ 1000 and no power control im getting over 600, but its unstable and crashes.

with mem at 1600 gpu at 1000, 20 power control im averaging 520 Sad
meebs
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560



View Profile
April 09, 2013, 10:44:56 PM
 #9

try this...

--scrypt --thread-concurrency 21712 --intensity 20 -g 1 -w 256


at 1000/1500 on my sapphire 7970 I get about 680khash.

If i go up to 1050/1600 i'll get 710khash.

    ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄   
   ████████████████████████████████   
     ▀██████████████████████████▀     
        ▀████████████████████▀       
          ████████████████▀         
            █████████████           
            ▀████████████▀           
             ▀██████████▀             
              ██████████             
               ████████               
               ▀██████▀               
                ██████               
                  ▀                   
.
.trade.io.
██████
██████
███
███
███
███
███
███
███
███
███
██████
██████

▄██████████████████▄
███       ▀███████
███       █████████
███       █████████
███       █████████
███              ██
███   ▄▄▄▄▄▄▄▄   ███
███   ▄▄▄▄▄▄▄▄   ███
███              ███
███▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███
██████████████████▀

▄██████████████████▄
███████████▀ ███████
█████████▀   ███████
███████▀     ██▀ ███
███ ▀▀       █▄▄████
███          █▀▀▀▀██
███ ▄▄       ███████
██████▄     █▄ ▀███
█████████▄   ███▄███
███████████▄ ███████
▀██████████████████▀

▄██████████████████▄
████████████████████
███████████████▀▀ ██
█████████▀▀     ███
████▀▀     ▄█▀   ███
███▄    ▄██      ███
█████████▀      ▄██
█████████▄     ████
█████████████▄ ▄████
████████████████████
▀██████████████████▀
██████
██████
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
██████
██████
.
.Join the Trading Revolution.
iruleeveryone28
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile
April 09, 2013, 10:48:30 PM
 #10

try this...

--scrypt --thread-concurrency 21712 --intensity 20 -g 1 -w 256


at 1000/1500 on my sapphire 7970 I get about 680khash.

If i go up to 1050/1600 i'll get 710khash.

the card really doesnt like intensity above ~16 it tends to crash, would you still recommend trying it?
iruleeveryone28
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile
April 09, 2013, 11:08:37 PM
 #11

try this...

--scrypt --thread-concurrency 21712 --intensity 20 -g 1 -w 256


at 1000/1500 on my sapphire 7970 I get about 680khash.

If i go up to 1050/1600 i'll get 710khash.

hmm getting an error with those settings.  

erro 5 : enqueueing kerel onto command queue
GPU 0 failure, disabling!
Thread - being disabled

you didnt mean 21760 by any chance?


peacefulmind
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196


View Profile
April 09, 2013, 11:19:48 PM
 #12

I have posted the same thing.

I have 2 sapphire 7970s that get 700kH/s. (these are vanilla 7970s)

I have 2 other sapphire 7970s that won't go over 550kH/s. (these are "GHZ" editions - but actually are much worse for hashing - so far).

I have tried everything under the sun.

The difference I am starting to think has to do with the BIOS version that is on the card itself.  Any thoughts on flashing the GHZ editions to a plain old 7970 BIOS?


Quote from: FrictionlessCoin
"I think you are to hung up on this notion about 'pre-mining' being a No-No."
- from journeys into the dark depths of the alt coin forum....
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!