Bitcoin Forum
May 24, 2018, 03:29:30 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Shares: 0 Accepted  (Read 313 times)
OneDeadPixel
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
April 09, 2013, 10:25:46 PM
 #1

Hello all,

I'm pretty new to this whole bitcoin mining thing, but I've just recently gotten my rig set up for mining Slush's Pool.  I've been running along for about 30-45 minutes now at ~45 MH/s, and I'm getting a little concerned that my Shares are still set at 0 accepted.  Is this normal, or does it sound like I've gotten something set up incorrectly?  Thanks for any help!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1527132570
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527132570

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527132570
Reply with quote  #2

1527132570
Report to moderator
1527132570
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527132570

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527132570
Reply with quote  #2

1527132570
Report to moderator
OneDeadPixel
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
April 09, 2013, 10:40:28 PM
 #2

Bumping for visibility.
vm1990
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1288
Merit: 1000


bloginhell.me


View Profile WWW
April 09, 2013, 11:17:30 PM
 #3

sounds like somethings set up wrong dont forget the new mining setting for slushs pool are

stratum.bitcoin.cz
port 3333

▄▄▄▄▄▄
▄▄▄▄
▄▄
▄▄▄▄▄▄
▄▄▄▄
▄▄
▄▄▄▄▄▄
▄▄▄▄
▄▄
.JOIN THE CLUB !
 Bitcointalk.club
▄▄▄▄▄▄
▄▄▄▄
▄▄
BLOG:  www.bloginhell.me        BTC: 192tyaiwWxJ2UhSxUCbQW4JuA3Le5CEhWH                 Free 5GB Storage Cloud.Bloginhell.me 
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!