|
gorkem
|
|
December 30, 2016, 12:28:06 PM |
|
hocam bana 300 tl lık bıtcoin gonderırmısın ?
|
|
|
|
mhanbostanci (OP)
Legendary
Activity: 3276
Merit: 1546
|
|
December 30, 2016, 12:29:10 PM |
|
hocam bana 300 tl lık bıtcoin gonderırmısın ?
özelden yazıyorum banka bilgilerini. alır gönderirim.
|
|
|
|
gorkem
|
|
December 30, 2016, 12:30:28 PM |
|
tmm hocam
|
|
|
|
mhanbostanci (OP)
Legendary
|
|
December 30, 2016, 12:53:06 PM Last edit: December 30, 2016, 01:03:09 PM by mhanbostanci |
|
|
|
|
|
gorkem
|
|
December 30, 2016, 01:03:58 PM |
|
eywallah hocam tesekkur ettım
|
|
|
|
ekiller
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1165
LLP Programming & Electronics
|
|
December 30, 2016, 01:09:51 PM |
|
Koinim fiyatından almak isteyenler için güzel bir fırsat. Tebrikler bostancı. Fakat çok angarya iş, gerçekten bu alış verişi yaptıktan sonra büyük teşekkürü hak ediyorsun. Yanlız bu sistem ile seni LAG a sokabilir millet, 1 yada 1 den fazla kişi . ard arda günde 5-10 işlem yaptıracak olsa kilitler seni. Flood yersin yani işi gücü bırakıp bunlarla uğraşman gerekir. Bakalım nasıl olacak
|
|
|
|
goraset
Legendary
Merit: 1070
|
|
December 30, 2016, 01:12:53 PM |
|
koinim fiyatından borsadan satış hizmetinde var mı
|
|
|
|
mhanbostanci (OP)
Legendary
|
|
December 30, 2016, 01:13:01 PM |
|
Koinim fiyatından almak isteyenler için güzel bir fırsat. Tebrikler bostancı. Fakat çok angarya iş, gerçekten bu alış verişi yaptıktan sonra büyük teşekkürü hak ediyorsun. Yanlız bu sistem ile seni LAG a sokabilir millet, 1 yada 1 den fazla kişi . ard arda günde 5-10 işlem yaptıracak olsa kilitler seni. Flood yersin yani işi gücü bırakıp bunlarla uğraşman gerekir. Bakalım nasıl olacak OP'da belirttiğim gibi. vakit buldukça yardımcı olacağım arkadaşlara. Koinim kurundan burda bitoin satmaya çalışanlara ayar oluyorum. koinim fiyatından borsadan satış hizmetinde var mı yok hocam o kısım sakat. o topa girmem.
|
|
|
|
goraset
Legendary
Merit: 1070
|
|
December 30, 2016, 01:16:04 PM |
|
koinim fiyatından borsadan satış hizmetinde var mı yok hocam o kısım sakat. o topa girmem. komisyonla bile yapsan, koinimin yeni üyeye kapalı olduğu şu günlerde müşterisi çıkar. belli bir üst limit konulabilir belki
|
|
|
|
mhanbostanci (OP)
Legendary
|
|
December 30, 2016, 01:21:23 PM |
|
koinim fiyatından borsadan satış hizmetinde var mı yok hocam o kısım sakat. o topa girmem. komisyonla bile yapsan, koinimin yeni üyeye kapalı olduğu şu günlerde müşterisi çıkar. belli bir üst limit konulabilir belki öyle komisyona filan gerek yok. maksat üye arkadaşların işi görülsün. koinim fiyatından forumda satış yapanlara ayar oldum. o yüzden yapıyorum.
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
December 30, 2016, 01:29:41 PM |
|
Hocam alim degilde, oraya btc satisi yaparak, ayar olduklarina ayar verebilirsin. Bu yaptiginiz talebi daha da artirir fiyati daha da yukari ceker, satmak isteyen daha yukardan satar.
Ha dersen ki, herkesin elindeki btcyi koinim satis kurunun ornek 10-15 tl altindan bozuyorum dersin, o yuksek fiyat cekenler patir patir asagi dokulur.
Simdi bakiyorum, fiyat 200 yuan yaklasik 40 dolar asagi inmis, koinim tepede yazan rakam 3700 LIRA $1050 . alan var mi goremiyorum ancak bana komik geliyor. Cok daha ucuza alma imkanin varken buradan almak.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
samuray34
Member
Activity: 84
Merit: 10
BitCoin Satılır - Alınır
|
|
December 30, 2016, 01:47:31 PM |
|
Gerçekten gülüyorum ya siz ömrünüzde internet satışı yapmadınız yada bu işi bilmiyorsunuz
Örnek vereyimki kafanıza daha iyi kazınsın
Çeyrek altın gram altın
N11 satısı 223 tl diyelim Hepsibrada 226 Gittigidiyor 230 dan Maygold 210 Cephaneci kuyumculuk 205 Normal kuyumcu 200 lira
Şimdi sen bana diyorsun ki btc nin bir fiyatı var bundan yukarı satana ayar oluyorum güzel kardeşim bunlara niye ayar olmuyorsun ? Altın işine gir birde isteyen istediği fiyata satar niyr bu kadar zoruna gidiyorki yanlıs anlama konunu baltalamak için değil gelip konuma yazdıgın için Hayırlı forumlar
|
BitCoin Satılır - Alınır
|
|
|
mhanbostanci (OP)
Legendary
|
|
December 30, 2016, 02:53:56 PM |
|
Gerçekten gülüyorum ya siz ömrünüzde internet satışı yapmadınız yada bu işi bilmiyorsunuz
Evet ben bu işi bilmiyorum. Tüccar, internet satıcısı, ihtiyaçtan fırsat, fırsattan kazanç yaratan bir adam olamadım hiç bir zaman. Evet doğru bu işi bilmiyorum. Örnek vereyimki kafanıza daha iyi kazınsın ....
Kazındı. haklısın isteyen istediği fiyata satar. Buyur sat.
|
|
|
|
KartalGrup
|
|
December 30, 2016, 03:07:22 PM |
|
bende sürekli satış yapıyorum koinim fiyatının altına veriyorum. üstüme de alınmadım ama koinim fiyatına satanlara niye ayar oluyorsun ki onu anlamadım ? şuan bir vatandaş btc alacağı zaman koinimden başka bir altarnatifi var mı ? fiyatı neye göre belirleyecek ? senin bu yaptığın iş koinim fiyatından satanların önüne geçeceğini mi sanıyorsun ? parayı bana gönder ben koinime gönderim koinimden alayım sana yollayayım falan filan. adamın biri istedi 20 btc ne yapacaksın ? yine de kolay gelsin.
|
1oZANGqb96jhKjTGVWFZsyALCeRw5mpZQ 35jahWAD4MupYdmVQFQtVMbfmSrBB78qt9 1ASszmsG61s1AEbqpayGmERoAqst5oiu4u
|
|
|
KartalGrup
|
|
December 30, 2016, 03:14:41 PM |
|
|
1oZANGqb96jhKjTGVWFZsyALCeRw5mpZQ 35jahWAD4MupYdmVQFQtVMbfmSrBB78qt9 1ASszmsG61s1AEbqpayGmERoAqst5oiu4u
|
|
|
samuray34
Member
Activity: 84
BitCoin Satılır - Alınır
|
|
December 30, 2016, 05:17:11 PM |
|
işte benimde anlatmaya çalıştığım şey bu arkadaş konuya ayar oluyorum vs. ile başlamasa inan gelip konusunda rahatsız etmem
ancak bir malın satışı bellidir ben alırım üzerine 5 lira eklerim 10 lira eklerim. neyse gelip burada benim konuma giripte su fiyata satamassın bu fiyata satılmaz demek yerine
başta piyasada olan çeyrek altından tutunda bunların fiyatlarını değişken olduğunu
aynı şekilde bitcoini satan yurtdışı sitelerine bakın 940 dolardan 1000 dolara kadar değişken olduğunu hepimiz biliyoruz.
durum böyle olunca gerçekten saçma tabi ücretsiz yapabilirsin ama yaptığın şeyin ne yaptığını bilmediğin için sana açıklama gereği duyayım.banka hesabına sürekli miktar alırsan sen problem yaşarsın aklında olsun da
|
BitCoin Satılır - Alınır
|
|
|
ugurusta
|
|
December 30, 2016, 07:13:24 PM |
|
Koinim kurundan satmak mesele değil ki. Foruma ilk üye olduğum ve newbie olmamdan dolayı kimseden BTC alamadım. Hatta bir arkadaş sağolsun mesajlaşmamız arasında aşağıdaki mesajı attı, sorduğum soruya istinaden. ben btc yi preev den almiyorum koinimden aliyorum o yuzden koijim kurundan yuzde 10 la calisiyorum sana 8 ile veririm
Yani koinimden alıp %8 - 10 üstüne koyarak BTC satan da var. Hoş bende girdiğim ponzi işinde para çekmeye başladım ve payeer e dolar olarak çekiyorum paramı oradan BTC alıp koinime gönderip istediğim fiyattan satıyorum. Ve burada kimseyi rahatsız etmemeye çalışıyorum. Koinim kurundan satmak isteyen arkadaşlar bence benim gibi gitsin koinim e satsın olsun bitsin. Buyrun:
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
December 30, 2016, 08:57:18 PM |
|
oha koinim 3700 olmuş ya la.
|
|
|
|
coinmetelik
Member
Activity: 91
https://litecointalk.io
|
|
January 02, 2017, 06:59:28 PM Last edit: January 02, 2017, 07:26:13 PM by coinmetelik |
|
Ben de 269 liralık BTC istiyorum. Ayrıca bu hizmetiniz için teşekkür ederim. Ücretsiz bir hizmet olduğu için de 2XTeşekkür!!! Siz sadece bana özelden enpara hesap bilgileri yazın ekran görüntüleri de istemiyorum sizden! Sadece BTC adresine gönderin yeter. Yeterince güvenilir birisiniz zaten.
|
|
|
|
|