dannybrown
Legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
|
|
June 21, 2017, 11:26:21 AM |
|
Starbucks bitcoinle ödeme kabul etse ne olur Kimse bitcoinin ne olduğunu dahi bilmiyor adamlar iki kahve içmek için türk borsalarına para yatırıp ordan transfer edip birde üstüne ödediği fee yi görünce bu ne iştir lan der
|
|
|
|
tlcash
|
|
June 21, 2017, 02:45:06 PM |
|
Güzel bir gelişme ileriki zamanlarda türkiyede olsa güzel olur .düşünsenize Kave içtiniz yanınızda nakit ya da kart falan yok( olur yani insanlık hali ) bir telefonla işlem tamam.
|
|
|
|
efeaydin
|
|
June 21, 2017, 04:43:23 PM |
|
10 TL'lik bir kahve için 5 TL fee ödemek pek mantıklı gelmiyor bana.
|
|
|
|
jednostka
|
|
June 21, 2017, 10:00:13 PM |
|
Türkiye'de ki Starbucks'lara gelene kadar ölme eşşeğim ölme Yok yani Starbucks'tan kahve içtiğimden felan değil de, yine de iyi olurdu Bitcoin'in reel hayata odaklaması için.
|
|
|
|
KodesCrew
|
|
October 07, 2017, 05:50:05 PM |
|
Starbucks'a çok sık gitmesemde yakın zamanda gittim ama hiç bitcoin ile ödeme falan görmedim duymadımda. Kahve fiyatları sabit olur. Bitcoin inip çıkıyor kahve fiyatları nasıl stabil olacak.
|
|
|
|
TrolWolf
|
|
October 07, 2017, 07:51:38 PM |
|
Gidip bitcoinimi starbucksta ictigim kahve icin harcayacagimi zannetmiyorum.Ama acil durumlar icin guzel bir sistem oldugunu dusunuyorum.
|
|
|
|
membis
|
|
October 07, 2017, 08:31:36 PM |
|
Bu tarz ufak ödemelerde btcnin kullanabilirliği yok ev alırken btc ile ödeme yapılabilir ancak burada fee ücreti olsun bekleme süresi olsun sıkıntılı.
|
|
|
|
jesselui
Full Member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
|
|
October 08, 2017, 09:42:30 AM |
|
Siteler üstünde ödemeyi duymuştum amazon bile bu sisteme geçmiş olduktan sonra şaşırmam diyorum fakat kasaya gidipde bitcoin olarak ödemek gerçekten şaşırtıyor insanı.Türkiyedeki starbucks'lar da bu sistem henüz gelmedi arkadaşlar.Geldiği zaman kahveler benden.
|
|
|
|
jamesdean35
Member
Activity: 336
Merit: 10
|
|
October 08, 2017, 01:25:03 PM |
|
bitcoin transferi yavaş gerçekleşen bir süreç bu tarz hızı tüketim maddeleri mesela coffee ya da restoranlarda çok kullanışlı olacağnı düşünmüyorum.burgerkingde whopercoin çıkaracak diye bir haber çıkmıştı bi ara bi gelişme oldu mu bilen var mı?
|
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
October 08, 2017, 04:46:57 PM |
|
bitcoin transferi yavaş gerçekleşen bir süreç bu tarz hızı tüketim maddeleri mesela coffee ya da restoranlarda çok kullanışlı olacağnı düşünmüyorum.burgerkingde whopercoin çıkaracak diye bir haber çıkmıştı bi ara bi gelişme oldu mu bilen var mı?
Katılıyorum bitcoin transfer işlemi hızlanmadığı süreçte bu tür yerlerde bitcoin kullanmanın avantajından çok dezavantajı olabilir.Ama şuna katılmıyorum ilerde şu kadar bitcoine aldım şimdi bu kadar oldu üzülürüm o mantık yine geçerli elindeki tl ile kahve yerine bitcoin alırdım mantığı oluşturabilirsin kafanda.
|
|
|
|
Spack17
|
|
October 09, 2017, 06:48:10 AM |
|
Bitcoin konusunda Türkiye’de nasıl yenilikler oldu ki sanki bu konuda olsun. Zaten konuyu görünce Türkiye’de olmayacağını anlamıştım. Olsa bile kaç kişi kullanacak şu an bu şartlarda. Böyle gelişmeler için daha çok zaman var ülkemizde açıkçası.
|
|
|
|
presidentcoin
Full Member
Activity: 224
Merit: 100
Any store can buy, sell, and accept Crypto
|
|
October 09, 2017, 01:25:02 PM |
|
Starbucks'ta Bitcoin ile ödeme dönemi başlasın zaten geç bile kaldı, bu tip şeylerde bitcoin kullanımı henüz çok fazla uygun olmasa bile, adı geçmesi yeterli Bitcoin reklamı lazım bize.
|
|
|
|
edutBTC
|
|
October 09, 2017, 04:30:28 PM |
|
Starbucks'tan kahve içecek kadar zengin değiliz henüz, ama bayağı bi Bitcoin severiz. O yüzden Bitcoin ödeme kabul etmesi hoşuma gitti. Teşekkürler Starbucks
|
|
|
|
CoinMin3r
|
|
October 10, 2017, 05:58:12 PM |
|
Bizim gençler anca starbucksa gitsin millete iyi görünücem derdindeler, sonra gelir ingilizce kahve çeşidi söylemeye çalışırlar. Çok cool hareket dimi ?
|
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
| ██▄▄██████████▄▄█████████ █▄██████████████▄████████ ███████▀▀▀▀███████▄▄▄▄███ █████████████████████████ █████████████████████████ ████████████▀▀▀▀▀████████ █████████████████████████ █████████████████████████ ████████████▄▄▄▄▄████████ █████████████████████████ █████████████████████████ ███████▄▄▄▄███████▀▀▀▀███ █▀██████████████▀████████ ██▀▀██████████▀▀█████████ | | | I © I |
|
|
|
zody
Member
Activity: 81
Merit: 10
|
|
October 10, 2017, 06:11:02 PM |
|
Türkiyede uygulamaya adapte edilebilir içine zaten kredi kartı ile yükleme yapılıyor Bitcoin ile de olabilir yakın zaman BurgerKing için böyle bir haber vardı sanırım Rusya da...
|
|
|
|
Matthewww
|
|
October 11, 2017, 12:13:42 PM |
|
Bizdeki Starbucks lara gelinceye kadar ohooo ölme eşşeğim ölme
|
|
|
|
TheCarm
|
|
October 11, 2017, 12:44:02 PM |
|
Anladığım kadarıyla bu starbucksın değil ipayyou'nun geliştirdiği sistem, yani ipayyou bitcoinle ödemeyi, starbuckta ipayyou ile ödemeyi kabul etmiş.
|
|
|
|
de_xt
|
|
October 11, 2017, 07:53:08 PM |
|
Starbucks'u beğenmeyiz yeri gelince ama kahveleri de enfes kardeşim, haklarını vermek lazım. Bitcoinle ödeme gelirse ülkemizde de sırf hava olsun diye bitcoinle ödeme yapacaklar muhakkak bulunacaktır.
|
|
|
|
samuel3414
|
|
October 12, 2017, 07:11:51 AM |
|
Böyle küçük alışverişler için bitcoin kullanımı mantıklı gelmiyor bana. Öncelikle ev,araba,elektronik alet vs. gibi şeyler için kullanımı yaygınlaşsa daha iyi olur bence. Yine de bitcoinin gelişimi açısından iyi bir yenilik olmuş. Starbucks memnun kalırsa bir gün Türkiye'ye de gelir belki.
|
|
|
|
recepivedik
Newbie
Activity: 51
Merit: 0
|
|
October 12, 2017, 07:26:25 AM |
|
guzel bir haber gundelik olarak kullanabilecegimiz bir isletme de kabul edilmesi. boyle bir haber izledim ama sanirim japonyada yada kore de kahve aliyordu tenx kartini kullanarak
|
|
|
|
|