Ben görüşmeleri doğru bulmuyorum, özellikle şahsen olan görüşmeleri doğru bulmuyorum, bire bir buluşuyorsunuz biri çıkardı diğerine taktı tornavidayı diyelim, -artık türkiyede yaşanması normal karşılanan şeyler bunlar- allah korusun hastanelik olursunuz parayı geçtim.
Ben öyle bir şey yapacak olsam tornavida falan takmam
Adamı bayıltır gider bir yerde saklarım alacağımı alana kadar
Tornavida mı kaldı bu zamanda
)
işte her şey ortada, şiddet, bu ülkede espiri konusu, . nuri alço tecavüzlerini komik bulan bir toplumuz, yalan değil bana bile komik geliyor biri açtığında müziğini.
mesela metro turizm de uyurken yüzüne boşalınmış kız vardı. ve bu türkiyede komik bir şey,
gerçekten bence de komik, düşünsenize uyuyorsunuz gözünüzü açıyorsunuz at hırsızının biri yüzünüze attırıyor. bu tip şeylerin yavaş norm haline geldiği bir toplumda yaşıyoruz. Bunlar artık toplumda norm. bu yüzden de üstteki postta yazdığım şeyler tuhaf kaçıyor.
ben de basitçe diyorum ki ;
böyle ne yapacağımı bilirim ben ehi ehi ehi, tarzında insanlarla, ben aynı masada oturmam, akrabalarımı yakınlarımı bu tip espiri yapan kişilerlerle denk getirmem, internette tanıştığınız bir kişinin toplum ortalamasından bir insan olma ihtimali de çok yüksektir.