DDU yerine AMD Clean Uninstall Utility bazen daha iyi sonuç veriyor. BSOD hataları "genellikle" bellek yongalarından kaynaklanır.
Uyumsuz sürücülerde buna neden olabilir.
Birkaç konuda detay veriniz :
işletim sistemi
Ekran kartları türü ve sayısı
sistem mining e başlayınca mı BSOD oluyor? yoksa normal bekleme durumundayken mi? yada bir sürücü kurmaya çalışırken mi?
Şu çözüm yolunu deneyebilirsiniz :
-C:\Windows\System32\Drivers klasorune girin ve atikmpag.sys nin adını atikmpag.sys.old yapin.
– ati klasorune girin (genellikle C:\ATI) ve atikmpag.sy_ dosyasini bulun.
– Dosyayi masaustune kopyalayin.
– Baslat > Calistir > cmd yazin ve enter a basin.
– chdir Desktop komutu ile masaustunu secin.
– EXPAND.EXE atikmpag.sy_ atikmpag.sys veya expand -r atikmpag.sy_ atikmpag.sys komutunu girin.
– Dosya acma islemi bitince yeni atikmpag.sys dosyasini C:\Windows\System32\Drivers icine kopyalayin.
– Bilgisayari yeniden baslatın ve sorun duzelecektir.
ve atikmpag.sys_old olarak değiştirdiğimiz dosyayı komple sisteminizden silin.
Merhaba,
İlginiz için teşekkürler. Cevabınızı okuyunca gergin halde yazılmış post'umda anlatım hataları olduğunu fark ettim, özür dilerim.
BSOD olan sistem detayı alttaki gibidir. Claymore 9,2'ye kadar BSOD sorunu yaşamıyordum, ETH kazarkenki GPU dump'lar hariç.
Win7 Pro X64
Intel Pentium G3240 3.10GHZ 1150PIN 3MB 350MHZ GFX CPU
Asrock H81 Pro MB - "Bizimle değilsınız"
2 adet Referance Series RX480 GDU (Asus & Gigabyte)
2 adet KINGSTON HYPERX FURY 8GB DDR3 1600Mhz RAM
Kingston SSDNOW 300 120Gb
Mevcut sistemde (Sistem temelden sorunlu X86 tabanlı ama X64 OS kurulu) bu sistemdeki sorunum BSOD'dan cok Diver signature, önermiş olduğunuz yöntemleri uygulayacağım, ümit ederim sorun çözülür. Ancak önce Annemi ziyarte etmem gerekecek
Sabahtan beri gelen iki yetkili servise göre yeni buzdolabı almamız gerekiyormuş.
İyi dileklerimle