Tekliflerinizi pm ile bekliyorum
Adamlar preev kurundan topluyor zaten koinim kuru ve yukarısından satacaklar ki para kazansınlar. Onu bırakın koinim kuru ile preev kuru ortasına da yanaşmıyorlar. Kendileri bilir. Onlardan alacağımıza koinim'den alsak en karlısı biz olacağız. Ben buna karar verdim. Her zaman ve mutlaka bir yol vardır. İyi geceler.
hocam gecen burda bi arkadas var koinim kurundan yuksek bi kur verdi. zaten koinim kurudan istesem koinimden alırım
merhaba arayışınız inşlh temiz bir şekilde sonuçlanır fakat koinim kurundan satan arkadaşlara laf söylenmemesi gerekir bende satış yapabilecek bütçe ayıra bilseydim kar etmek için elimden geleni yapmaya çalışırdım
koinimin üyelik alımını durdurması bir kriz aynı zamanda bir fırsattır japonyada kriz=fırsattır buda gayet normal bişey
size uygun fiyata btc alabileceğiniz bir önerim olabilir
payeer
payeer to yobit
btc-e
okpay-to btc-e
veya okpay to yobit
pm to btc-e
adv to btc code
bu listeyi uzatır giderim
sonuca gelelim 1 btc olmuş 1000 dolar
insanlar tanımadıkları insanlara firmalara yada sözde firmalara para gönderiyor ucuza alıp koinim yada bitkapital kurlarından satabilmek için
birde o yönden bakın
en basit örnek
google şunu yazın "btc-e bitcointalk"
adamlar milyarlar göndermişler paraları hesabına geçmemiş yada 720 saat bekleme süresi alan sosyal medyada gördüklerim var 12 gün beklemek ne demek bi deneyin
keşke koinimden yada kurundan alsaydımda bukadar strese girmeseydim dersiniz
millete laf atmaktan söylemekten vazgeçerek şu kurdan btc alınır farklı tekliflerde bulunmayın deseniz yerinde olur
sonuç olarak koinim kurundan alacak olsam zaten koinimden alırım demeniz yerinde oldugu gibi
satıcı olanda preev kurdan satacağıma koinime satarım demeside yerinde olur