Bitcoin Forum
October 24, 2018, 04:21:38 AM *
News: Make sure you are not using versions of Bitcoin Core other than 0.17.0 [Torrent], 0.16.3, 0.15.2, or 0.14.3. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Spondoolies tech Sp20 Not working  (Read 575 times)
Stitan The Fox
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
January 06, 2017, 01:13:24 PM
 #1

]Hi, my sp20 is not working: when i power it, only the green light turns on , it doesn't work when I go on myminer.io My PSU is a server HP 1200W Power Supply DL580 got them both off HolyBitcoin.com
When I boot it up, the orange light flashes 6 times in around 2 secs.

Please Help Me
1540354898
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1540354898

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1540354898
Reply with quote  #2

1540354898
Report to moderator
1540354898
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1540354898

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1540354898
Reply with quote  #2

1540354898
Report to moderator
1540354898
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1540354898

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1540354898
Reply with quote  #2

1540354898
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1540354898
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1540354898

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1540354898
Reply with quote  #2

1540354898
Report to moderator
1540354898
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1540354898

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1540354898
Reply with quote  #2

1540354898
Report to moderator
GenTarkin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2254
Merit: 1000


View Profile
January 06, 2017, 03:47:51 PM
 #2

Silly as it sounds, try heating the miner using a blow dryer or heat gun for a good couple mins(less time if using heatgun) on the end that has the fan. After done heating it up, then try flipping ON the power switch.

GenTarkin's MOD Kncminer Titan custom firmware! v1.0.4! <--- CLICK HERE
Donations: bitcoin- 1Px71mWNQNKW19xuARqrmnbcem1dXqJ3At || litecoin- LYXrLis3ik6TRn8tdvzAyJ264DRvwYVeEw
HerbPean
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1000



View Profile
January 06, 2017, 04:05:44 PM
 #3

]Hi, my sp20 is not working: when i power it, only the green light turns on , it doesn't work when I go on myminer.io My PSU is a server HP 1200W Power Supply DL580 got them both off HolyBitcoin.com
When I boot it up, the orange light flashes 6 times in around 2 secs.

Please Help Me

myminer.io doesn't work anymore so you won't find your miner with it.

If it flashes 6 times, it's not good but I think it's not so bad either.

I would suggest trying the heat trick and also try to plug something in the console port. Feed the 4 pin in the middle with a phone cable. It has done some magic for me.

Hope it helps.

Herb
Stitan The Fox
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
January 07, 2017, 10:45:10 AM
 #4

Hi again, I tried both answers but none of them worked, though when i plugged a phone cable both of the lights were off on boot and while it was running.

Thanks
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!