Bitcoin Forum
December 16, 2017, 01:05:35 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: miner is working but website is not showing activity  (Read 471 times)
ruugla
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
April 12, 2013, 12:58:01 PM
 #1

okay, im a newbie obviously, and i am trying to mine with ABCPool.co, and the miner is running and telling me i am doing work, but it is not saying that my worker is doing anything on the website for abcpool. i would post to the abcpool board, but im a newbie so i cant. i waited about 20 minutes to see if perhaps the site is just behind or something, but it still says my worker isnt doing anything. if it helps, i am running rpcminer and here is the code or whatever im using in rpcminer:

rpcminer-cpu.exe -url=http://username.x:password@pool.ABCPool.co:8332 -threads=4 -workrefreshms=100

1513429535
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513429535

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513429535
Reply with quote  #2

1513429535
Report to moderator
1513429535
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513429535

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513429535
Reply with quote  #2

1513429535
Report to moderator
1513429535
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513429535

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513429535
Reply with quote  #2

1513429535
Report to moderator
If you want to be a moderator, report many posts with accuracy. You will be noticed.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513429535
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513429535

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513429535
Reply with quote  #2

1513429535
Report to moderator
1513429535
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513429535

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513429535
Reply with quote  #2

1513429535
Report to moderator
1513429535
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513429535

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513429535
Reply with quote  #2

1513429535
Report to moderator
hackstutz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20


View Profile
April 12, 2013, 12:59:56 PM
 #2

did you replace username.x with the name of the worker you created and "password" with the password you specified?

1HACKntH4Z6mS5hRk8xPzTowrxQrpDi6jM
ruugla
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
April 12, 2013, 01:01:00 PM
 #3

heh yes i just put that there for my own anonymity, i should have said that in the original post
BigBitz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574



View Profile
April 12, 2013, 01:08:00 PM
 #4

Tried GUIMiner to see if it's a miner issue?

Tips BTC --> 1BS2sYvy3T1cpNhie6CVFMcUrHa84a8mPa <-- Thanks! || Tips [LTC] --> LaytYJNCha7z7zcws5a2o2GWWjvWfDCGkr <--
hackstutz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20


View Profile
April 12, 2013, 01:10:17 PM
 #5

sorry Smiley some users are so nooby, it is good to assume the worst Wink
i dont know abcpool but from other pools i had the experience that it sometimes takes a while until the worker activity is refreshed. if the miner didnt say anything bad about your login, i would wait an hour and see if it shows up...
or you could test another pool to check whether this is not a pool problem

1HACKntH4Z6mS5hRk8xPzTowrxQrpDi6jM
ruugla
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
April 12, 2013, 01:11:22 PM
 #6

yes i have, guiminer did the same thing basically. i would say its possible im putting in the wrong username.x or password, but ive checked it about 30 times and its just not possible it is incorrect.
ruugla
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
April 12, 2013, 01:14:22 PM
 #7

okay that may be the case hackstutz. the pool im using is a rather small one so it may just take a while to update worker activity, i hope this is the case.
BigBitz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574



View Profile
April 12, 2013, 01:14:55 PM
 #8

okay that may be the case hackstutz. the pool im using is a rather small one so it may just take a while to update worker activity, i hope this is the case.
In GUIMiner enable "CONSOLE" and check.

Tips BTC --> 1BS2sYvy3T1cpNhie6CVFMcUrHa84a8mPa <-- Thanks! || Tips [LTC] --> LaytYJNCha7z7zcws5a2o2GWWjvWfDCGkr <--
ruugla
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
April 12, 2013, 01:28:31 PM
 #9

it just updated on the website, thanks to everyone who tried to help
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!