goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
January 12, 2017, 04:52:37 PM |
|
Şiddetle escrow kullanılması gereken bir alışveriş.
|
|
|
|
huzurkan
|
|
January 12, 2017, 08:39:54 PM |
|
Bu arkadaşta değil 6.5, 0.065 btc olduğuna bile inanmıyorum. Makara yapmak için iyi konu başlığı bulmuş.
|
|
|
|
|
,gaaaaaaaagaaaaaaaaaaaaagaaaaaaaag, ,aP8b _,dYba, ,adPb,_ d8Ya, ,aP" Yb_,dP" "Yba, ,adP" "Yb,_dP "Ya, ,aP" _88" )888( "88_ "Ya, ,aP" _,dP"Yb ,adP"8"Yba, dP"Yb,_ "Ya, ,aPYb _,dP8 Yb ,adP" 8 "Yba, dP 8Yb,_ dPYa, ,aP" YdP" dP YbdP" 8 "YbdP Yb "YbP "Ya, I8aaaaaa8aaa8baaaaaa88aaaaaaaa8aaaaaaaa88aaaaaad8aaa8aaaaaa8I `Yb, d8a, Ya d8b, 8 ,d8b aP ,a8b ,dP' "Yb,dP "Ya "8, dI "Yb, 8 ,dP" Ib ,8" aP" Yb,dP" "Y8, "YaI8, ,8' "Yb, 8 ,dP" `8, ,8IaP" ,8P" "Yb, `"Y8ad' "Yb,8,dP" `ba8P"' ,dP" "Yb, `"8, "Y8P" ,8"' ,dP" "Yb, `8, 8 ,8' ,dP" "Yb, `Ya 8 aP' ,dP" "Yb, "8, 8 ,8" ,dP" "Yb, `8, 8 ,8' ,dP" "Yb, `Ya 8 aP' ,dP" "Yb, "8, 8 ,8" ,dP" "Yb,`8, 8 ,8',dP" "Yb,Ya8aP,dP" "Y88888P" "Y8P" " | | Free TON
| │ │ │
| PEER-TO-PEER MULTY-BLOCKCHAIN SYSTEM ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬TON SURF - OFFICIAL WALLET ▬▬▬▬ | │ │ │
| ▄███████████████████▄ █████████████████████ ▄█████ █████████████████████ ██████ ████ ████ ███ █████████████████████ ██████ ████ ████ ██████ █████████████████████ ███ █████████████████████ ███████ ▀███████████████████▀ ▀███████▄▄▄▄▄▄▄ ▀████ ████▌ ██ ▐██▌ █▌
| | | | │ │ │
| | | | │ │ │
| | TELEGRAM FORUM WIKI |
|
|
|
Balmain
|
|
January 12, 2017, 10:27:39 PM |
|
Arkadaşın satmaya niyeti yok herhalde. Bir sürü soru işareti var.
-Escrow yok -Elden teslim yok şehir belli değil -2013 üyesi ama 2014'ten beri mesaj yazmamış -Önce para sonra BTC diyor -BTClerin hangi adreste olduğu bile belli değil
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
January 13, 2017, 05:20:19 AM |
|
parayı arkadaşın hesabına gönderdim btcleri bekliyorum ama cevap vermiyor muhtemelen acil bir işi çıktı dolandırıcı olacağını sanmıyorum 2013 üyesi nede olsa
|
|
|
|
timbereagle
|
|
January 13, 2017, 05:34:13 AM |
|
parayı arkadaşın hesabına gönderdim btcleri bekliyorum ama cevap vermiyor muhtemelen acil bir işi çıktı dolandırıcı olacağını sanmıyorum 2013 üyesi nede olsa
HEHE bende para gönderdim, galiba baya bir BTC stoklamış 2013 ten beri hahaha
|
|
|
|
semender35
Newbie
Activity: 42
Merit: 0
|
|
January 13, 2017, 05:59:36 AM |
|
benimde kafamda şüpheler oluşmaya başladı. o kadar alternatif sundular. hiç birisine olumlu yanaşmadınız. zaten escrowsuz hepsini burdan soz satarsınız. ya ufak meblalar halinde parça parça satın. yada yüz yüze görüşün. okadar yazmış adamlar hangi ildesimiz gelip alalım diye. daha ne istiyorsunuz.
|
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
|
|
January 13, 2017, 07:39:19 AM |
|
makine çoktan bozuldu teknik servis için dönüşte yapmıyorlar
|
|
|
|
Suskunadam
|
|
January 13, 2017, 07:43:52 AM |
|
makine çoktan bozuldu teknik servis için de dönüş yapanda yok iade de edilmez şimdi o anı olarak baş köşeye koy
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
|
|
January 13, 2017, 07:45:52 AM |
|
makine çoktan bozuldu teknik servis için de dönüş yapanda yok iade de edilmez şimdi o anı olarak baş köşeye koy şeytan diyo götür dükkanın önüne fırlat gel
|
|
|
|
semender35
Newbie
Activity: 42
Merit: 0
|
|
January 13, 2017, 08:20:49 AM |
|
makine çoktan bozuldu teknik servis için de dönüş yapanda yok iade de edilmez şimdi o anı olarak baş köşeye koy şeytan diyo götür dükkanın önüne fırlat gel kameraya kaydetmeyin ama.sonra suçlu olursunuz markayı kötülüyorsunuz diye
|
|
|
|
|
mstfprcn
|
|
January 13, 2017, 08:53:43 AM |
|
arkadaş kaçtı sanırsam
|
|
|
|
KartalGrup
|
|
January 13, 2017, 09:02:34 AM |
|
Niye kaçsın ki ? 2013 üyesi adam kaçar mı ? arkadaş kaçtı sanırsam
|
1oZANGqb96jhKjTGVWFZsyALCeRw5mpZQ 35jahWAD4MupYdmVQFQtVMbfmSrBB78qt9 1ASszmsG61s1AEbqpayGmERoAqst5oiu4u
|
|
|
mstfprcn
|
|
January 13, 2017, 09:05:23 AM |
|
Niye kaçsın ki ? 2013 üyesi adam kaçar mı ? arkadaş kaçtı sanırsam keşke bende 2013 üyesi olsaydım
|
|
|
|
torrentco
|
|
January 13, 2017, 10:20:00 AM |
|
ben gercekten bu adamın hırsızlık yapmak için bu başlıgı açtıgına inanmak istemiyorum. cok salakça yani 20 bin lira banka havalesi alacak ad soyad adres banka herşey belli,sonra kaçacak oyle mi? ulan 100tl için adamın bogazının kesildiği bir dönemde yaşıyoruz.ekmek aslanın midesinde.20 bin liramı alacaksın ve kacacaksın ??
ben cok açık soyluyorum benim 20 bin liramı bir o.pu evladı çalsa bu şekilde olacakları dusunmek bile istemiyorum.
|
|
|
|
ugr_erkn92
|
|
January 13, 2017, 10:22:10 AM |
|
ben gercekten bu adamın hırsızlık yapmak için bu başlıgı açtıgına inanmak istemiyorum. cok salakça yani 20 bin lira banka havalesi alacak ad soyad adres banka herşey belli,sonra kaçacak oyle mi? ulan 100tl için adamın bogazının kesildiği bir dönemde yaşıyoruz.ekmek aslanın midesinde.20 bin liramı alacaksın ve kacacaksın ??
ben cok açık soyluyorum benim 20 bin liramı bir o.pu evladı çalsa bu şekilde olacakları dusunmek bile istemiyorum.
konuya yorum yaparak üstte tutmayalım artık acemi yeni biri gelir inanır alır falan bellimi olur report edelim mod silsin konuyu
|
|
|
|
torrentco
|
|
January 13, 2017, 10:44:13 AM |
|
haklısın. bu adamda banlansın yada trust puanına yuklenmek lazım. nickini unutup sonra alışveriş yapan olmasın.
|
|
|
|
huzurkan
|
|
January 13, 2017, 07:04:06 PM |
|
O öyle olmuyor😀 Bir başka satıcıyla bitcoin almak için anlaşıyor. Sana diyor 20.000 tl yollayacağım. Para gelince şu cüzdana bitcoinleri yollarsın. Sanada adamın hesap bilgilerini veriyor. Sen diğer adamın hesabına parayı yolluyorsun. Adam bakıyor hesaba para gelmiş bitcoinleri söylenen cüzdana yolluyor. Sonra sen bir iki gün bekliyorsun. Bitcoin gelmiyor. Adamın adı hesap numarası felan elinde. Adamı bir şekilde buluyorsun. Ama yanlış adam tabiki😀 Atı alan Üsküdar'ı geçiyor.
|
|
|
|
|
,gaaaaaaaagaaaaaaaaaaaaagaaaaaaaag, ,aP8b _,dYba, ,adPb,_ d8Ya, ,aP" Yb_,dP" "Yba, ,adP" "Yb,_dP "Ya, ,aP" _88" )888( "88_ "Ya, ,aP" _,dP"Yb ,adP"8"Yba, dP"Yb,_ "Ya, ,aPYb _,dP8 Yb ,adP" 8 "Yba, dP 8Yb,_ dPYa, ,aP" YdP" dP YbdP" 8 "YbdP Yb "YbP "Ya, I8aaaaaa8aaa8baaaaaa88aaaaaaaa8aaaaaaaa88aaaaaad8aaa8aaaaaa8I `Yb, d8a, Ya d8b, 8 ,d8b aP ,a8b ,dP' "Yb,dP "Ya "8, dI "Yb, 8 ,dP" Ib ,8" aP" Yb,dP" "Y8, "YaI8, ,8' "Yb, 8 ,dP" `8, ,8IaP" ,8P" "Yb, `"Y8ad' "Yb,8,dP" `ba8P"' ,dP" "Yb, `"8, "Y8P" ,8"' ,dP" "Yb, `8, 8 ,8' ,dP" "Yb, `Ya 8 aP' ,dP" "Yb, "8, 8 ,8" ,dP" "Yb, `8, 8 ,8' ,dP" "Yb, `Ya 8 aP' ,dP" "Yb, "8, 8 ,8" ,dP" "Yb,`8, 8 ,8',dP" "Yb,Ya8aP,dP" "Y88888P" "Y8P" " | | Free TON
| │ │ │
| PEER-TO-PEER MULTY-BLOCKCHAIN SYSTEM ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬TON SURF - OFFICIAL WALLET ▬▬▬▬ | │ │ │
| ▄███████████████████▄ █████████████████████ ▄█████ █████████████████████ ██████ ████ ████ ███ █████████████████████ ██████ ████ ████ ██████ █████████████████████ ███ █████████████████████ ███████ ▀███████████████████▀ ▀███████▄▄▄▄▄▄▄ ▀████ ████▌ ██ ▐██▌ █▌
| | | | │ │ │
| | | | │ │ │
| | TELEGRAM FORUM WIKI |
|
|
|
ugr_erkn92
|
|
January 13, 2017, 07:13:31 PM |
|
O öyle olmuyor😀 Bir başka satıcıyla bitcoin almak için anlaşıyor. Sana diyor 20.000 tl yollayacağım. Para gelince şu cüzdana bitcoinleri yollarsın. Sanada adamın hesap bilgilerini veriyor. Sen diğer adamın hesabına parayı yolluyorsun. Adam bakıyor hesaba para gelmiş bitcoinleri söylenen cüzdana yolluyor. Sonra sen bir iki gün bekliyorsun. Bitcoin gelmiyor. Adamın adı hesap numarası felan elinde. Adamı bir şekilde buluyorsun. Ama yanlış adam tabiki😀 Atı alan Üsküdar'ı geçiyor. allahtan yorum yapmayalım üstte kalmasın - trust verelim konuyu report edelim dedim. maskeli beşler gibi soygunda birbirimizin adını söylererek uyarırcasına
|
|
|
|
|