Bitcoin Forum
April 20, 2018, 07:14:32 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Hashrate and BFL  (Read 2357 times)
Psybin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0



View Profile
April 13, 2013, 09:44:41 AM
 #1

When I started mining with bitminter.com a couple weeks ago, their hashrate was around 2.5Gh/s, and the top miner, carpo446, had about 330Gh/s.  Within the last week, bitminter's hashrate has doubled and is now at 5.5Th/s, and there are two people above carpo446 now... testtest and Karlson, both having about 700Gh/s.  Testtest fluctuates from 600-700Gh/s every couple minutes and is currently at 750. 

My question is, short of having a bunch of new ASICs (700Gh/s is roughly 160 Jalapenos) *cough* BFL... HOW can someone blow away 300Gh/s and get up to 700Gh/s?  And with a name like testtest... is it possible that's BFL "testing" their ASICs?

https://bitminter.com/livestats/big

*I meant to put this in Mining Speculation, so if someone wants to move this to there or wherever is appropriate, thanks!  If I can do this, I didn't see where to.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=325772.0
1524208472
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524208472

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524208472
Reply with quote  #2

1524208472
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
DrG
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1582
Merit: 1000



View Profile
April 13, 2013, 10:53:45 AM
 #2

They said they would use a testnet to test and not mine with them

Having said that, they would probably use Inaba's pool if they were going to mine.

              ███████░
             ░███████
             ▓████▓▒▒▓▓▓▓▒░
          ░▓█░      ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░
       ░▓██▓▓      ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░
     ░███▓▓▓░      ▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░░░░▒▒░░
    ▓██▓▓▓▓▓       ▓▓▓▓▓░   ▒    ▒   ░████░
   ███▓▓▓▓▓▓      ░▓▓▓░   ▓    ▒       ███
  ███▓▓▓▓▓▓░      ▓▓▓   ▒    ▓          █░
 ████▓▓▓▓▓▓       ▓▓░░▓   ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
░███▓▓▓▓▓▓▒      ░▓▓▓    ▓░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
░███▓▓▓▓▓▓░      ▓▓░  ░▓░ ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░
▒███▓▓▓▓▓▓     ░▓▓▓░░▓░   ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
░███▓▓▓▓▓▒   ░▓░░▓▓▓░    ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒
 ████▓▓▓▓░ ░▓░  ▓▓░      ▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░
 ▒███▓▓▓▓░▓░  ░▓▓▓       ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒
  ▓███▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒      ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
   ▓███▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░      ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
    ░████▓▓▓▓▓▓▓▓░       ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░
      ▓████▓▓▓▓▓▓░                 ▓█░
        ░█████▓▓▓▓░             ░████░
           ░▒█████▓▓▒░     ░░████████░
.

     ░▓▓▓▓                   ▓▓▓▓░
     ▓▓▓▓░                  ░▓▓▓▓
     ▓▓▓▓░  ░▓▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓  ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓  ░▓▓▓▓▓▓▓▓░  ░▓▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓░  ░▓▓▓▓▓▓▓▓░  ░▓▓▓▓▓▓▓▓░
    ░▓▓▓▓   ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓  ▒▒▓▓▓▓▒▒▒░ ▒▓▓▓▒░░▓▓▓▓  ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░  ▓▓▓▓░░░░▒  ░▓▓▓▓░░▓▓▓▓
    ▓▓▓▓░   ▓▓▓▓░  ░▓▓▓▓   ░▓▓▓▓    ░▓▓▓▓░▒▓▓▓▓░  ▒▓▒▒░  ░░░░░   ▒▓▓▓▓░     ▓▓▓▓░▒▓▓▓▓░
   ░▓▓▒▒   ░░░░░   ░       ░░░░░    ▒▓▓▓▓▓▓▓▓░   ░▓▓▓▓   ░▓▓▓▓   ░▓▓▓▓▓▓▓░ ░▓▓▓▓▓▓▓▓░░
   ▒▓▓▓▓   ▓▓▓▓░   ▓▓▓▓░   ▓▓▓▓░    ▓▓▓▓░    ░   ▒▓▓▓▒   ▓▓▓▓░       ▒▓▓▓░ ▓▓▓▓░    ░░
   ▓▓▓▓░  ░▓▓▓▓   ░▓▓▓▓   ░▓▓▓▓▓▓▓  ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒  ▓▓▓▓░  ░▓▓▓▓   ▓▓▓▓▓▓▓▓▓  ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
  ░▓▓▓▓   ▒▓▓▓▒   ▓▓▓▓░    ▒▓▓▓▓▓░   ▒▓▓▓▓▓▓░░  ░▓▓▓▓   ▒▓▓▓▒  ░▓▓▓▓▓▓▓▒    ░▓▓▓▓▓▓▒░

    ░▓▓▓▓▓▓▓▓▒░                ▒▓▓▓▓
  ▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓                 ▓▓▓▓░
 ▒▓▓▓▓░            ░░░░░          ░     ░░   ░░░
 ▓▓▓▓░          ▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓░   ▒▓▓▓░  ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░
░▓▓▓▓          ▒▓▓▓▓░░░▓▓▓▓   ▓▓▓▓░  ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░
░▓▓▓▓         ░▒▒▒░    ░░░░  ░░▒▒▒   ▓███░   ████
▓▓██░         ▓███░   ░████  ▓███░  ░████   ░███▓
████▓    ░░░  ████░  ░████░  ████░  ▒███▒   ▓███░
▓██████████░  ░██████████░  ░███▓   ████░  ░████
  ░▒▓▓▓▓▒░░     ░▒▓▓▓▒░░    ░▒▒▒░   ▒▒▒▒   ░▒▒▒░
.
  GET INTENSE COIN!

pixel75
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 367
Merit: 250


View Profile
April 14, 2013, 01:36:42 PM
 #3

some miners in bitminter are mining with Avalon. I don't know about testtest but or Karlson but some from 90 to 200 Ghs have one or more Avalon.

Bitrated user: pixel75.
mgio
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500


View Profile
April 16, 2013, 10:43:46 PM
 #4

If you have that much power, why use a pool at all! Just mine yourself!
glitch003
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 219
Merit: 100


View Profile
April 16, 2013, 11:36:18 PM
 #5

If you have that much power, why use a pool at all! Just mine yourself!

Do the math and it will be clear.
ZephramC
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 475
Merit: 250



View Profile
April 16, 2013, 11:46:27 PM
 #6

Maybe weapons testing? :-]
mcarturr
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 38
Merit: 0



View Profile
April 17, 2013, 05:07:49 PM
 #7

Well, the power is out already, a friend of mine just received 4 jalapeños yesterday.
pdawg
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252
Merit: 250


View Profile
April 17, 2013, 05:31:46 PM
 #8

pics or it didn't happen  Wink

Flying Hellfish
Staff
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1043
Merit: 1036



View Profile
April 17, 2013, 05:54:46 PM
 #9

Well, the power is out already, a friend of mine just received 4 jalapeños yesterday.

Did your friend have his Unicorns and Leprachauns configure them properly, need to make sure they are hashing away properly you know....  Unicorns and Leprachauns are the only ones that can configure that little sucker to get over 9000 Gh/s...
mgio
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500


View Profile
April 17, 2013, 11:11:24 PM
 #10

If you have that much power, why use a pool at all! Just mine yourself!

Do the math and it will be clear.

I did the math.

With 700 GH/s, you will mine a block every 15 hours on average. That is low enough that you can just mine yourself and keep your whole block.

If it were weeks, well than you could get unlucky and not get a block, but a 15 hour average is short enough that it should even out after a couple of weeks/months.
Hei_
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0



View Profile
April 18, 2013, 08:20:03 AM
 #11

they are using my minirig?....

!!!SIGSPACE FOR RENT!!!
Ten98
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 250


Deal Coin - P2P Lending Eco-system


View Profile
April 23, 2013, 01:48:01 PM
 #12

If you have that much power, why use a pool at all! Just mine yourself!

Do the math and it will be clear.

I did the math.

With 700 GH/s, you will mine a block every 15 hours on average. That is low enough that you can just mine yourself and keep your whole block.

If it were weeks, well than you could get unlucky and not get a block, but a 15 hour average is short enough that it should even out after a couple of weeks/months.

Maybe they're happy to pay the pool fee just to show off how big their hashing e-peen is?

wildbud
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 250



View Profile
April 23, 2013, 03:10:16 PM
 #13

Their hash rate is jumping all over the place. Went down to 550 gh/s then now its almost to 800 gh/s
wildbud
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 250



View Profile
April 23, 2013, 04:32:21 PM
 #14

They are at 940 now .... they were at 540 about 30 minutes ago
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!