Bitcoin Forum
December 16, 2017, 10:50:34 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
Author Topic: Madencilik  (Read 4871 times)
oobot
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4


View Profile
February 05, 2017, 08:06:48 AM
 #21

bende minergatede bytecoin kazıyorum ödeme istediğimde bazen sorunlar oluyor ama destek yazıp düzeltmelerini istiyorum kazandıklarımı payeer aktarıyorum yada koinime onlardanda çekiyorum
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513464634
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513464634

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513464634
Reply with quote  #2

1513464634
Report to moderator
cnkt
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 218


Akche, Türkiye'nin Dijital Parası


View Profile
February 08, 2017, 09:04:54 PM
 #22

teşekkürler internet kafe olduğu için r7 265 var  oyunlara yetiyor, ama 1 yada 2 adet rx 480 alacağım, sanırım işletim sisteminden dolayı bi sıkıntı var  bu gece ayar çekerim.. kaç saat çalıştırdığımı bende bilmiyorum ama  müşteri pcde iken çalıştırıyorum sıkıntı çıkmıyor... teşekkür ederim aydınlattığınız için..


Gene rahatsız edecem ama  fantom coin ni mining yapmıyorum sadece xmr  mining yapıyorum genede fantom coin kazıyor neden olabilir?
resme bakın.



Minergate yazılımını kullanırsan XMR yanında Fantomcoin mining ediyor. Bende kullanıyorum ama komut satırında çalışan daha verimli senin kullandığını arayüzlü olan bazen durabiliyor takılıyor tavsiye etmem onun yerine "minergate-cli" diye komut satırında çalışanı var. Komut böyle yazılıyor basit : "minergate-cli -user EPOSTAADRESİN -xmr 2 -bcn 2" ( örnek olarak XMR 2 core ve  BCN 2 core  mining yapar yada direk -xmr yazarsın tüm corelar ile mining yapar.) XMR de ve BCN FCN gibi coinlerde minergate-cli ile ccminer aynı değerlerde çalışıyor. ccminer işini görür.
Minergate bu aralar transferleri ya yapmıyor yada çok geç yapıyor ben artık bu nedenlerle kullanmayı bıraktım XMR için başka bir pool kullanıyorum.

gokhan17
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252



View Profile
February 09, 2017, 11:55:45 AM
 #23

teşekkürler internet kafe olduğu için r7 265 var  oyunlara yetiyor, ama 1 yada 2 adet rx 480 alacağım, sanırım işletim sisteminden dolayı bi sıkıntı var  bu gece ayar çekerim.. kaç saat çalıştırdığımı bende bilmiyorum ama  müşteri pcde iken çalıştırıyorum sıkıntı çıkmıyor... teşekkür ederim aydınlattığınız için..


Gene rahatsız edecem ama  fantom coin ni mining yapmıyorum sadece xmr  mining yapıyorum genede fantom coin kazıyor neden olabilir?
resme bakın.



Minergate yazılımını kullanırsan XMR yanında Fantomcoin mining ediyor. Bende kullanıyorum ama komut satırında çalışan daha verimli senin kullandığını arayüzlü olan bazen durabiliyor takılıyor tavsiye etmem onun yerine "minergate-cli" diye komut satırında çalışanı var. Komut böyle yazılıyor basit : "minergate-cli -user EPOSTAADRESİN -xmr 2 -bcn 2" ( örnek olarak XMR 2 core ve  BCN 2 core  mining yapar yada direk -xmr yazarsın tüm corelar ile mining yapar.) XMR de ve BCN FCN gibi coinlerde minergate-cli ile ccminer aynı değerlerde çalışıyor. ccminer işini görür.
Minergate bu aralar transferleri ya yapmıyor yada çok geç yapıyor ben artık bu nedenlerle kullanmayı bıraktım XMR için başka bir pool kullanıyorum.

aynı işlemi claymore dada yapıyorsun -o stratum+tcp://fcn-xmr.pool.minergate.com:45590 burayı ayrla yeterli, hangi havuzu kullanıyorsun.
1 adet rx 480 aldım bununla birlikte toplam 8kh/s hızım var  emeklerimiz boşa gitmesin.
ayrıca bu fcn yi nasıl xmr ye yada btc ye çevire bilirim

cnkt
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 218


Akche, Türkiye'nin Dijital Parası


View Profile
February 09, 2017, 12:17:43 PM
 #24

teşekkürler internet kafe olduğu için r7 265 var  oyunlara yetiyor, ama 1 yada 2 adet rx 480 alacağım, sanırım işletim sisteminden dolayı bi sıkıntı var  bu gece ayar çekerim.. kaç saat çalıştırdığımı bende bilmiyorum ama  müşteri pcde iken çalıştırıyorum sıkıntı çıkmıyor... teşekkür ederim aydınlattığınız için..


Gene rahatsız edecem ama  fantom coin ni mining yapmıyorum sadece xmr  mining yapıyorum genede fantom coin kazıyor neden olabilir?
resme bakın.



Minergate yazılımını kullanırsan XMR yanında Fantomcoin mining ediyor. Bende kullanıyorum ama komut satırında çalışan daha verimli senin kullandığını arayüzlü olan bazen durabiliyor takılıyor tavsiye etmem onun yerine "minergate-cli" diye komut satırında çalışanı var. Komut böyle yazılıyor basit : "minergate-cli -user EPOSTAADRESİN -xmr 2 -bcn 2" ( örnek olarak XMR 2 core ve  BCN 2 core  mining yapar yada direk -xmr yazarsın tüm corelar ile mining yapar.) XMR de ve BCN FCN gibi coinlerde minergate-cli ile ccminer aynı değerlerde çalışıyor. ccminer işini görür.
Minergate bu aralar transferleri ya yapmıyor yada çok geç yapıyor ben artık bu nedenlerle kullanmayı bıraktım XMR için başka bir pool kullanıyorum.

aynı işlemi claymore dada yapıyorsun -o stratum+tcp://fcn-xmr.pool.minergate.com:45590 burayı ayrla yeterli, hangi havuzu kullanıyorsun.
1 adet rx 480 aldım bununla birlikte toplam 8kh/s hızım var  emeklerimiz boşa gitmesin.
ayrıca bu fcn yi nasıl xmr ye yada btc ye çevire bilirim

HitBtc kullanıyorum ben oraya hesap açıp aktar oradan istediğin gibi BTC çevirebilirsin. Alternatifleri de var Poloniex var ama FCN,BCN orada yok.
şuan minergate böyle yapınca acele ile https://monerohash.com/ buldum ama 1 XMR önce ödeme yapmıyormuş fee 0.023 XMR alıyor.

gokhan17
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252



View Profile
February 09, 2017, 03:27:54 PM
 #25

hitbtc.com a xmr ve fcn nasıl gönderiyoruz al sat nasıl yapıyoruz, yardımcı olurmusun ?

alex219
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 277



View Profile
February 26, 2017, 07:26:05 PM
 #26

hitbtc.com a xmr ve fcn nasıl gönderiyoruz al sat nasıl yapıyoruz, yardımcı olurmusun ?


https://changelly.com/

bu site minergatein kendi exchange sitesi .. senin minergate hesabın üzerinden direkt exchange yapabilirsin

shakshuka
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
April 26, 2017, 09:18:00 PM
 #27

İyi geceler, herkese kolay gelsin. Poloniex'ten nobl coin çıkartılınca bilgisayara bir nobl wallet indirdim coinleri oraya alayım diye. Coinleri aktardığım andan itibaren minting diye bir işlem yapmaya başladı. Daha önce hiç madencilikle uğraşmadığım için bilmiyorum. Wallet açık kaldıkça 10-11 nobl gibi bir ödeme yapıyor günlük. Nedir ne değildir yardımcı olur musunuz?
delibedri
Member
**
Offline Offline

Activity: 106


View Profile
April 27, 2017, 12:17:20 AM
 #28

Googlea yaZsan bulacağın şeyi burada soruyorsun, 10 noble coin ne kadarmış, 10 kuruş eder ancak
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!