Bitcoin Forum
July 16, 2018, 12:15:49 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ANN][Qtum] Νόμισμα Επιτοκίου με Έξυπνα Συμβόλαια και UTXO  (Read 449 times)
killerjoegreece
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092
Merit: 1000


Professional Native Greek Translator (450+ done)


View Profile WWW
January 18, 2017, 12:00:26 AM
 #1

To Qtum (Quantum) είναι ένα ανοιχτού κώδικα, αποκεντρωμένο έργο που έχει ως στόχο να αξιοποιήσει την επιτυχία του Bitcoin, ενώ ανταγωνίζεται άλλα νομίσματα στις αποκεντρωμένες εφαρμογές (Dapp) και τις Έξυπνες Συμβάσεις. Στόχος μας είναι να συνεργαστούμε με τους εταίρους της βιομηχανίας, και να ξεκινήσουμε το πρωτόκολλο μεταφοράς Πρώτης Αξίας (VTP). Αυτό θα βελτιώσει τις καθημερινές επιχειρηματικές ρουτίνες, και θα επιτρέψει την ευκολότερη έκδοση. Το Qtum φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη πλατφόρμα με Έξυπνες Συμβάσεις που εκτελείται ως μέρος μιας Αδαπάνητης Εξόδου Συναλλαγής (UTXO).

Αντί να ανακαλύπτουμε τον τροχό με μια εντελώς νέα βάση κώδικα, το Qtum βασίζεται στο Bitcoin Core v0.13 και το σύστημα επιτοκίου Proof-of-Stake 3,0 (POS). Η μέθοδος αυτή στο Qtum επιτρέπει Έξυπνες Συμβάσεις που πρόκειται να λειτουργήσουν χωρίς την ανάγκη για λογαριασμούς και οι υπάρχουσες εφαρμογές Ethereum μπορούν να μεταφερθούν στην Αλυσίδα Συναλλαγών του Qtum. Η ανάπτυξη του Qtum Core θα πρέπει να κατευθύνεται από το Ίδρυμα του Qtum, το οποίο θα εποπτεύεται από μια καθιερωμένη ελεγκτική εταιρεία.

Το έργο αυτό έχει ως στόχο να μην είναι άλλο ένα μέσο για ανταλλαγή, υπάρχουν αρκετές Αλυσίδες και έργα για να καλύψουν αυτό το αίτημα. Αντ 'αυτού, η εστίαση θα κατευθυνθεί σε διάφορους τομείς όπου η τεχνολογία θα μπορούσε να βελτιώσει τις διαδικασίες. Όλα αυτά θα γίνουν στο πλαίσιο των αποκεντρωμένων εφαρμογών, που βασίζονται σε μια τροποποιημένη έκδοση της Εικονικής Μηχανής του Ethereum.

Υπάρχει ανάγκη για μια σταθερή βάση κώδικα, οι καταναλωτές και οι επιχειρήσεις θέλουν να έχουν την εμπιστοσύνη ότι η νομισματική αξία τους δεν είναι σε κίνδυνο κάποιου αιφνίδιου περιστατικού. Αυτός είναι ο λόγος που βασίζουμε το Quantum στο Bitcoin Core για σταθερότητα, και την Αλυσίδα Συναλλαγών Επιτοκίου POS 3.0 για την επίτευξη συναίνεσης.Τεχνική Περίληψη
Σε αυτή την ενότητα θα συζητήσουμε την Αλυσίδα του Qtum, ένα νέο Κρυπτονόμισμα που δημιουργήθηκε για  καταναλωτές και επιχειρήσεις. Το Qtum έχει σχεδιαστεί να είναι ασφαλές, σταθερό και γρήγορο. Το Quantum έχει επεκτείνει τη γλώσσα scripting του Bitcoin πυρήνα, έτσι ώστε θα είναι πλέον δυνατό να εκτελέσετε Έξυπνες Συμβάσεις που θα βασίζονται στο μοντέλο της Εξόδου Αδαπάνητων Συναλλαγών (UTXO). Αυτό σημαίνει οτι το Qtum δεν θα απαιτήσει τη χρήση λογαριασμών για την εκτέλεση συμβάσεων μεταξύ των ενδιαφερομένων μερών. Υφιστάμενες Ethereum Έξυπνες Συμβάσεις μπορούν να μεταφερθούν και στο Qtum με ελάχιστες αλλαγές. Άλλες εικονικές μηχανές και γλώσσες προγραμματισμού θα υποστηρίζονται καθώς το έργο ωριμάζει. Θα υπάρξει λειτουργικότητα για δεδομένα τρίτων ρωών και Oracle, μαζί με την «εκτός της αλυσίδας« επεξεργασία δεδομένων. Το μοντέλο συναίνεσης του Qtum θα χρησιμοποιήσει το κλασικό Proof-of-Stake του Sunny King, που θα εξασφαλίσει την Αλυσίδα, ενώ θα ανταμείβει τους κατόχους του νομίσματος.

Το Qtum έχει ως στόχο να φέρει ένα νέο «πρωτόκολλο μεταβίβασης αξίας» στη βιομηχανία. Το Bitcoin έχει δημιουργήσει μια τεράστια υπηρεσία στον κλάδο του εμπορίου και των οικονομικών, παρέχοντας ένα μέσο μεταφοράς αξίας, και θα θέλαμε να επεκτείνει αυτή τη δυναμική. Σχεδιάζουμε να υποστηρίξουμε την Αλυσίδα του Qtum με Έξυπνες Συμβάσεις που επιτρέπουν στους χρήστες να ελέγχουν τα νομίσματα επωφελούμενοι από διάφορα πρωτόκολλα του Διαδικτύου.
Ένα έργο που θα κυκλοφορήσει ως βήτα εργασία είναι το SpringEmail, το οποίο χρησιμοποιεί ένα τροποποιημένο απλό πρωτόκολλο μεταφοράς ταχυδρομείου (SMTP). Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν και να λαμβάνουν Qtum ως μέρος ενός e-mail. Καλούμε αυτό το υβριδικό πρωτόκολλο "BiSMTP". Αυτό θα μειώσει την καμπύλη μάθησης για τους χρήστες που ενδιαφέρονται για το Qtum αλλά δεν έχουν ένα πορτοφόλι.


Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε δείτε:
http://www.8btc.com/qtum-springemail-bismtp


Μία από τις στρατηγικές ανάπτυξης του Qtum είναι η αγορά κινητής τηλεφωνίας τηλεπικοινωνιών. Υπάρχει ένα τεράστιο ποσό καταναλωτών που δεν μπορεί να γνωρίζει για τα ψηφιακά νομίσματα, αλλά θα μπορούσε να εισαχθεί στο Qtum μέσω μιας ιογενής διαφημιστικής καμπάνιας. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο μέσος χρήστης πρέπει να συνηθίσει να πληρώνει με τις κινητές συσκευές του. Στην Κίνα, το WeChat αξιοποιεί τη βάση χρηστών του, πάνω από μισό δισεκατομμύριο ανθρώπους, για να κάνει πληρωμές για καθημερινά αγαθά και υπηρεσίες. Ακριβώς όπως το Apple Pay, κάνει μια γρήγορη σάρωση στη συσκευή στο σημείο πώλησης, καθώς τα χρήματα αφαιρούνται από το λογαριασμό τους. Σχεδιάζουμε να δημιουργήσουν εφαρμογές Quantum που ενσωματώνονται στις δημοφιλείς πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων, όπως: WeChat, WhatsApp, Viber, και ούτω καθεξής. Καλούμε αυτή τη Qtum στρατηγική "Go Mobile".


Η αγγλική έκδοση της λευκής βίβλου είναι υπο επεξεργασία, και θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2017.

Για να συνοψίσουμε, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Qtum περιλαμβάνουν:

1. Ethereum Virtual Machine που δουλεύει με το μοντέλο του Bitcoin UTXO
2. Στρώμα συμβατότητας για την Αλυσίδα του Ethereum, το οποίο επιτρέπει την εύκολη μεταφορά των υφιστάμενων συμβάσεων Ethereum και τα συμβόλαια του Solidity
Απόδειξη 3. Blackcoin με Επιτόκιο 3.0, το οποίο εξασφαλίζει την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια
4. Δυνατότητα διαχείρισης των συμβάσεων από φορητά πορτοφόλια, χωρίς να τρέχει ένας πλήρες κόμβος
5. Τα περισσότερα υπάρχοντα εργαλεία που κατασκευάζονται για το Bitcoin και μερικά BIP θα συνεχίσούν να είναι συμβατά με την Αλυσίδα του Qtum
6. Oracle και δομές δεδομένων χτισμένα στην κορυφή της Εικονικής Μηχανής του EthereumΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣΤο Qtum σχεδιάζει να παραδώσει μια φιλική προς τις επιχειρήσεις πλατφόρμα που μπορεί να προωθήσει την τεχνολογία της Αλυσίδας Συναλλαγών. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι μόνο ένα κατάστημα λιανικής και ένα νόμισμα, στο οποίο ένας έμπορος μπορεί να δημιουργήσει τιμολόγια για προϊόντα ή υπηρεσίες. Η ευκαιρία για τη βιομηχανία και τις επιχειρήσεις να κάνουν χρήση ενός δημόσιου καθολικού δικτύου είναι τεράστια. Για μια οικονομική οντότητα το να είναι σε θέση να πουλήσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, και να προσκομίσει την απόδειξη των πελατών στην αγορά, και στη συνέχεια να διατηρηθεί αυτό το στοιχείο καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής της είναι ανεκτίμητη.

Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την τεχνολογία Αλυσίδας, ιδιαίτερα στον τομέα της χρηματοδότησης. Επί του παρόντος, οι τράπεζες εφαρμόζουν πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας Αλυσίδας. Αυτό μπορεί να είναι επειδή δοκιμάζουν την τεχνολογία, ή σχεδιάζουν να υιοθετήσουν την τεχνολογία στα βασικά προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Πολλές μεγάλες επιχειρήσεις βρίσκουν τους εαυτούς τους να έχουν γίνει πολύ μεγάλες, μπαγιάτικες, και μη ανταγωνιστικές. Η Αλυσίδα Συναλλαγών (και άλλες αποδιοργανωτικές τεχνολογίες) μπορούν να απειλήσουν το επιχειρηματικό τους μοντέλο στα χρόνια που έρχονται.

Μέσα από το Ίδρυμα του Qtum, στόχος μας είναι να διευκολύνουμε αυτές τις μεγάλες οργανώσεις να υιοθετήσουν ψηφιακά νομίσματα και την τεχνολογία της αλυσίδας στις επικρατούσες τάσεις λειτουργίας τους. Θα το κάνουμε αυτό απλά με την εισαγωγή της δύναμη της τεχνολογίας της Αλυσίδας, και θα δούμε αν υπάρχει μια θέση για αυτό στο επιχειρηματικό τους μοντέλο.

Στο Qtum αυτή τη στιγμή μιλάμε με μερικές εταιρίες στην Κίνα για στρατηγικές συνεργασίες, αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να κάνουμε ανακοινώσεις. Σε αυτό το σημείο, το επίκεντρο είναι οι βιομηχανίες των κοινωνικών δικτύων, οι τηλεπικοινωνίες, η χρηματοδότηση, και η εφοδιαστική αλυσίδα. Η ανάπτυξη τρίτων μερών θα παίξει μεγάλο ρόλο στην υιοθέτηση της Αλυσίδας του Qtum (και της Αλυσίδας Συναλλαγών στο σύνολό της). Σε αυτό το στάδιο, οι περισσότερες βιομηχανίες έχουν μιλήσει με περιέργια για την Αλυσίδα, και το κατά πόσο μπορεί να βελτιώσει ή να απειλήσει την επιχείρησή τους.Γνωρίστε την Ομάδα μας:

Η Βασική ομάδα του Qtum αποτελείται από πολλά μέλη, που καλύπτουν την υδρόγειο.

Patrick Dai (Κίνα / Σιγκαπούρη) - Επικεφαλής Έργου / Συνιδρυτής
Neil Sakr (Μαρόκο / Κίνα) - Διευθύνων Blockchain Αρχιτέκτων / Συνιδρυτής
Jordan Earls (ΗΠΑ) - Βασικός Προγραμματιστής / Συνιδρυτής
Caspal (Κίνα) - Qtum Προγραμματιστής
Qiyu (Κίνα) - Qtum Προγραμματιστής Web
Alex (Λευκορωσία) - Qtum Προγραμματιστής
Time Markov (Μακεδονία) - Qtum Προγραμματιστής
Mike Palencia (Κίνα / Κολομβία) - Υπεύθυνος Έργου
Brett (Καναδάς) - PR / Κοινότητα
John Scianna (ΗΠΑ / Κίνα) - PR / Δελτία Τύπου
Ibai Basabe (ΗΠΑ / Κίνα) Υπεύθυνος - PhD Προϊόντων / Ερευνητής
Carry Shen (Κίνα) - PricewaterhouseCoopers έλεγχο της διαδικασίας (PWC)


Κοινότητα

Ιστοσελίδα: Σύντομα

Πηγαίος Κώδικας: https://git.qtum.org/qtum/  Σύντομα Διαθέσιμος

Στο Twitter: https://twitter.com/QtumOfficial

Το QQ γκρούπ μας: 518192421

Το Slack κανάλι μας:  https://qtumslack.herokuapp.com/

Το Wechat γκρούπ μας:

Αμοιβές είναι διαθέσιμες, και θα αναρτηθούν σύντομα. Παρακαλούμε να δημοσιεύσετε ό, τι μπορείτε να προσφέρετε στο νήμα.


Τύπος:

Το Quantum έχει κάποια προβολή στον Τύπο, λόγω της συμμετοχή μας σε συνέδρια και εκδηλώσεις Αλυσίδας Συναλλαγών. Μερικές σελίδες Τύπου έχουν ενταχθεί στην ανάπτυξή μας πριν από την επίσημη έναρξη, παρακαλώ επισκεφθείτε αυτούς τους συνδέσμους παρακάτω:


★★★ 450+ GREEK★★★TRANSLATIONS ★★★
FAST ★★★ FLAWLESS ★★★ CHEAP ★★★ https://bitcointalk.org/index.php?topic=1175769.new#new
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!