Bitcoin Forum
October 20, 2017, 03:47:09 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Antminer R4 "Fault" during IP setup - can't obtain IP  (Read 772 times)
bit2255
Member
**
Offline Offline

Activity: 95


View Profile
January 18, 2017, 04:52:35 PM
 #1

I just received an R4 which was tested/purchase/burned in" by another and purchased from him via eBay. He included a note in the box with a static IP address.

I have powered it up, via an antminer APW5 PSU (brand new) and was unable to locate ANY IP address (default or the static one). When I follow the initial setup process and press the "IP Report" button, I immediately get a red light (fault) and am stuck at this point.

I have "re-booted" (powered on/off) several times and wind up at the same place/..red light.

Do I need to update the firmware..reinstall the firmware?Huh

Any suggestions/help will be greatly appreciated.



1508471229
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508471229

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508471229
Reply with quote  #2

1508471229
Report to moderator
1508471229
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508471229

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508471229
Reply with quote  #2

1508471229
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1508471229
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508471229

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508471229
Reply with quote  #2

1508471229
Report to moderator
VRobb
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658


I'm in BTC XTC


View Profile
January 18, 2017, 04:53:55 PM
 #2

Can't see something connected to your router?  That's where I look first to find any hardware on the network...

I don't believe in superstition because it's bad luck
In Hotels, I prefer the 13thF1oor6CAwyzyxXPNnRvu3nhhYeqZdc
These aren't the Droids you're looking for: S5 & S7 (Sold), R4B2, R4B4 (RIP), & S9-13.5
bit2255
Member
**
Offline Offline

Activity: 95


View Profile
January 18, 2017, 05:10:02 PM
 #3

Can't see something connected to your router?  That's where I look first to find any hardware on the network...

Correct, I can't see it on the router/network.

I used "advanced IP scanner" and located all of my other connected devices. No antminer with either the previously assigned static IP or any other IP.
VRobb
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658


I'm in BTC XTC


View Profile
January 18, 2017, 05:59:16 PM
 #4

That's not good.  I'd suggest you not screw with it and return it.  Hope you got buyer protection of some sort - I'd say return it and try again with a different seller...  Undecided

I don't believe in superstition because it's bad luck
In Hotels, I prefer the 13thF1oor6CAwyzyxXPNnRvu3nhhYeqZdc
These aren't the Droids you're looking for: S5 & S7 (Sold), R4B2, R4B4 (RIP), & S9-13.5
bit2255
Member
**
Offline Offline

Activity: 95


View Profile
January 18, 2017, 08:15:18 PM
 #5

Got the IP and am currently mining!!!

I just needed to (for a second time) do the reset routine.

The 2nd time was the charm - it reassigned a IP an away I went!

Now to go to Antminer and purchase my second R4 ... one of the just made available new R4s.

This newbie home miner is off and running!



VRobb
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658


I'm in BTC XTC


View Profile
January 18, 2017, 08:27:53 PM
 #6

Schweet!!  Grin

I don't believe in superstition because it's bad luck
In Hotels, I prefer the 13thF1oor6CAwyzyxXPNnRvu3nhhYeqZdc
These aren't the Droids you're looking for: S5 & S7 (Sold), R4B2, R4B4 (RIP), & S9-13.5
philipma1957
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1890


A new tool for prediction https://bitvol.info/


View Profile
January 18, 2017, 08:42:30 PM
 #7

I just received an R4 which was tested/purchase/burned in" by another and purchased from him via eBay. He included a note in the box with a static IP address.

I have powered it up, via an antminer APW5 PSU (brand new) and was unable to locate ANY IP address (default or the static one). When I follow the initial setup process and press the "IP Report" button, I immediately get a red light (fault) and am stuck at this point.

I have "re-booted" (powered on/off) several times and wind up at the same place/..red light.

Do I need to update the firmware..reinstall the firmware?Huh

Any suggestions/help will be greatly appreciated.





okay here goes  what is your routers  address?



  some are 192.168.0.1

some are 192.168.1.1
others are 192.168.10.1

almost  every router has one of the 3 addresses above.

so if your miner was set to a static 192.168.0.222

and you router is

192.168.1.1  or 192.168.10.1   it won't "see"  the miner set with  192.168.0.222

so tell us your routers address
tell us your miners static address

Please support sidehack with his new miner project Send to : 1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr
I mine alt coins with https://simplemining.net I see BTC as the super highway and alt coins as taxis and trucks needed to move transactions.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!