Aynısı benim başımada geldi. aşağıda işlem tx i mevcut. Bana gelen yer bilindik yer kendilerine supportdan ulaştım dönş yapmalarını bekliyorum ama
sadece sormak istediğim birşey var ben düz mantık ile yola çıkarak bu işlemi yaptım sanırım doğrusunu yaptım.
aşağıdaki linkden bana bitcoin geldi malum blockchain kullandığım için talep eden kişilere müşterilere gerekli transferleri yaptım.
ama malum 12 saatten fazla geçtiği için işlem double spend şeklinde çift harcama diyerek işlem iptal edilmiş benim bakiyemde buna mütakip - bakiyeye düştü.
buna istinadende göndermiş olduğum kişilerin bitcoin hesabına düşmedi.
taki bugun - bakiyeye düşen walletime tekrar'dan müşterilerin işlemleri onaylanması adına bakiye gönderdim ama
bu göndermiş olduğum bakiyeye mütakip eskiden göndermiş olduğum bakiyeler onay alıcakmı
bana göre doğal olarak alması gerekiyor. ama hesabıma göndermiş olduğum yüksek fee li işlem 2 onay olmasına rağmen dün göndermiş olduğum işlemler hala onayda gözükmüyor.
https://blockchain.info/tr/tx/8c8b5184114017129904c4d9f1508672b77f417671aa051b2ee442f4a9d9279d