Bitcoin Forum
December 07, 2016, 12:45:15 PM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Not receiving funds sent to me with Bitcoin (on a Mac)  (Read 778 times)
synergy543
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19


View Profile
June 16, 2011, 01:57:01 AM
 #1

I'm new to bitcoin and am certainly doing something wrong.

I have Bitcoin installed on my Mac and someone is sending me funds via a receiving address I generated but nothing comes in (its been several hours now).  Any idea why?  The bitcoin software has been installed (and running) on my computer for a few days.  I quit and restarted it but that made no difference.

Down at the bottom of the screen it says:

0 connections
1000 blocks
0 transactions

I know the sender DID send it - its only .001 BTC for testing.

What might I be doing wrong?

1481114715
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481114715

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481114715
Reply with quote  #2

1481114715
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
BTC Believer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile WWW
June 16, 2011, 02:02:57 AM
 #2

your problem... "0 connections"

try opening port 8333 on your router
SomeoneWeird
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700


View Profile
June 16, 2011, 02:03:22 AM
 #3

I'm new to bitcoin and am certainly doing something wrong.

I have Bitcoin installed on my Mac and someone is sending me funds via a receiving address I generated but nothing comes in (its been several hours now).  Any idea why?  The bitcoin software has been installed (and running) on my computer for a few days.  I quit and restarted it but that made no difference.

Down at the bottom of the screen it says:

0 connections
1000 blocks
0 transactions

I know the sender DID send it - its only .001 BTC for testing.

What might I be doing wrong?


We're currently at block 131163, you need to wait until your client finishes downloading them. Add some fallback nodes or open port 8332 on your router.
EyeRis
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 39



View Profile WWW
June 16, 2011, 02:55:11 AM
 #4

I think I know your problem.

... You are on a mac.

http://eyerishacking.blogspot.com/
BTC address: 1D8BYFgQDd1tuARbCrsSiNmXs84CvUMUni
synergy543
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19


View Profile
June 16, 2011, 03:57:19 AM
 #5

It turns out I needed to delete the preferences.  Now its uploading blocks OK.
abenderlong
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15


I r fail.


View Profile
June 18, 2011, 06:09:51 PM
 #6

Hmm. May I be doing something wrong as well if my bitcoin client shows that I have 7 connections and 81050 blocks, but no transactions? I'm almost positive someone sent me .01 BTC.
Gabi
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1050


View Profile
June 18, 2011, 06:15:03 PM
 #7

As others said, we are at 131666 blocks now. You are only at 81050 lol, you still miss months of transactions  Grin

Wait until you have them all and then come back  Wink
abenderlong
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15


I r fail.


View Profile
June 18, 2011, 06:20:57 PM
 #8

Well I'm a certified idiot at forums. Always have been Tongue. But thanks a lot, saved me a lot of trouble googling it Cheesy. I would have given you a small donation, but, you know Cheesy
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!