Bitcoin Forum
November 25, 2017, 05:44:40 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Armory fee  (Read 652 times)
ricardowky
Member
**
Offline Offline

Activity: 110


View Profile
January 24, 2017, 10:17:54 PM
 #1

Hola Armory me dice que para enviar 1.5btc tengo que dar una comision de 0.2btc y me parece excesivo pero no me deja hacer la transaccion es normal?
No se que hacer
Me corre prisa
Gracias


Hello Armory tells me that to send 1.5btc I have to give a commission of 0.2btc and it seems excessive but will not let me do the transaction is normal?
I do not know what to do
Hurry me
Thank you Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh
Join ICO Now Coinlancer is Disrupting the Freelance marketplace!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511588680
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511588680

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511588680
Reply with quote  #2

1511588680
Report to moderator
ricardowky
Member
**
Offline Offline

Activity: 110


View Profile
January 24, 2017, 10:45:28 PM
 #2

ahora me dice 0.0039 y le pongo 0.004 y me sigue diciendo que no que 0,0039
Esto es una locura?


Now it says 0.0039 and I put 0.004 and it keeps saying to me that 0.0039
This is crazy?
goatpig
Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1680

Armory Developer


View Profile
January 25, 2017, 12:03:40 AM
 #3

What version are you using?

ricardowky
Member
**
Offline Offline

Activity: 110


View Profile
January 25, 2017, 12:09:25 AM
 #4

0.93.3


Thanks, other times, it worked well.
ricardowky
Member
**
Offline Offline

Activity: 110


View Profile
January 25, 2017, 12:18:07 AM
 #5

Can it be compacted, so the commission is not so high? as?
goatpig
Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1680

Armory Developer


View Profile
January 25, 2017, 12:22:12 AM
 #6

Use 0.95.1, pick the satoshi/byte fee you want and ignore the warnings. You'll have to delete your DB and rebuild from scratch to update though.

ricardowky
Member
**
Offline Offline

Activity: 110


View Profile
January 25, 2017, 12:46:37 AM
 #7

You'll have to delete your DB?Huh?
ricardowky
Member
**
Offline Offline

Activity: 110


View Profile
January 25, 2017, 12:49:42 AM
 #8

(ERROR) BDM.pyc:184 - DB error: DB version mismatch. Use another dbdir!
ricardowky
Member
**
Offline Offline

Activity: 110


View Profile
January 25, 2017, 12:52:28 AM
 #9

delete=C:\Users\x\AppData\Roaming\Armory\databases
goatpig
Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1680

Armory Developer


View Profile
January 25, 2017, 01:12:36 AM
 #10

0.95 db format is not compatible with 0.93. It needs a fresh DB folder to run.

ricardowky
Member
**
Offline Offline

Activity: 110


View Profile
January 25, 2017, 06:05:04 AM
 #11


In the new version has not let me also put a fee free but if a commission fee / bite but when I have given a broadcast has given me an unspecified failure and has asked me to contact the developers, what do I do?


Can I compact my wallet so I do not weigh the transaction so much?
ricardowky
Member
**
Offline Offline

Activity: 110


View Profile
January 25, 2017, 06:15:42 AM
 #12

 
I have restarted ARMORY an user Expert
BUT....

TX BROADCAST TIME OUT?Huh

 Huh Huh Huh Huh Huh
ricardowky
Member
**
Offline Offline

Activity: 110


View Profile
January 25, 2017, 06:29:40 AM
 #13

The transaction is not confirmed yet

armory
Does not tell me the transaction
But I see her unsigned in blockchain
achow101
Staff
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1232


17kKQppUsngUiByDsce4JXoZEjjpvX9bpR


View Profile WWW
January 25, 2017, 12:24:13 PM
 #14

Can I compact my wallet so I do not weigh the transaction so much?
No, that is not how Bitcoin works.


I have restarted ARMORY an user Expert
BUT....

TX BROADCAST TIME OUT
Please provide your log files.

          ▄█████▄
        ▄█████████▄
      ▄████▀   ▀████▄
    ▄████▀   ▄ ▄█▀████▄
  ▄████▀   ▄███▀   ▀████▄
▄████▀   ▄███▀   ▄   ▀████▄
█████   ███▀   ▄███   █████
▀████▄   ▀██▄▄███▀   ▄████▀
  ▀████▄   ▀███▀   ▄████▀
    ▀████▄       ▄████▀
      ▀████▄   ▄████▀
        ▀███  ████▀
          ▀█▄███▀
.
|
.
|
          ▄█████▄
        ▄█████████▄
      ▄████▀   ▀████▄
    ▄████▀   ▄ ▄█▀████▄
  ▄████▀   ▄███▀   ▀████▄
▄████▀   ▄███▀   ▄   ▀████▄
█████   ███▀   ▄███   █████
▀████▄   ▀██▄▄███▀   ▄████▀
  ▀████▄   ▀███▀   ▄████▀
    ▀████▄       ▄████▀
      ▀████▄   ▄████▀
        ▀███  ████▀
          ▀█▄███▀
unthy
ricardowky
Member
**
Offline Offline

Activity: 110


View Profile
January 25, 2017, 03:23:03 PM
 #15


I transferred the money to an account of the same wallet to compact and I sent the payment again but although now I have not failed yet I do not have any confirmation after a couple of hours ...


I do not know how to add a file
achow101
Staff
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1232


17kKQppUsngUiByDsce4JXoZEjjpvX9bpR


View Profile WWW
January 25, 2017, 04:22:17 PM
 #16

I transferred the money to an account of the same wallet to compact and I sent the payment again but although now I have not failed yet I do not have any confirmation after a couple of hours ...
Post the transaction id(s) of your transaction(s).

I do not know how to add a file
Copy and paste the contents of the file to a new paste on http://pastebin.com/. Then post the link to that here.

          ▄█████▄
        ▄█████████▄
      ▄████▀   ▀████▄
    ▄████▀   ▄ ▄█▀████▄
  ▄████▀   ▄███▀   ▀████▄
▄████▀   ▄███▀   ▄   ▀████▄
█████   ███▀   ▄███   █████
▀████▄   ▀██▄▄███▀   ▄████▀
  ▀████▄   ▀███▀   ▄████▀
    ▀████▄       ▄████▀
      ▀████▄   ▄████▀
        ▀███  ████▀
          ▀█▄███▀
.
|
.
|
          ▄█████▄
        ▄█████████▄
      ▄████▀   ▀████▄
    ▄████▀   ▄ ▄█▀████▄
  ▄████▀   ▄███▀   ▀████▄
▄████▀   ▄███▀   ▄   ▀████▄
█████   ███▀   ▄███   █████
▀████▄   ▀██▄▄███▀   ▄████▀
  ▀████▄   ▀███▀   ▄████▀
    ▀████▄       ▄████▀
      ▀████▄   ▄████▀
        ▀███  ████▀
          ▀█▄███▀
unthy
ricardowky
Member
**
Offline Offline

Activity: 110


View Profile
January 25, 2017, 09:30:38 PM
 #17


I do not understand how this works, make a new payment and this afternoon the first transaction has left the one that failed and the second one that does not fail is not ... I suppose that everything is solved and with the new version of armory can manage the commissions better Although I do not understand how operations come and go
thanks to all
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!