Bitcoin Forum
October 22, 2017, 03:06:55 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Coincraft A1 - Netzteil  (Read 756 times)
Almighurt
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
January 27, 2017, 09:03:23 PM
 #1

Moin..

ich habe ne 1TH Coincraft A1 Kiste geschenkt bekommen, leider ohne Netzteil.
Hat jemand eine Ahnung was man da verbauen sollte um das Teil in Betrieb zu nehmen ?
1508641615
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508641615

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508641615
Reply with quote  #2

1508641615
Report to moderator
Even in the event that an attacker gains more than 50% of the network's computational power, only transactions sent by the attacker could be reversed or double-spent. The network would not be destroyed.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Mycom
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 227



View Profile
January 28, 2017, 12:15:22 PM
 #2

Hi,
Wenn da fünf Module verbaut sind sollte da ein 1500 Watt oder mehr rein. Hab da noch eins von Silverstone Original aus dem Miner oder ein 1600W von Lepa

Gruß Stefan
Almighurt
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
January 29, 2017, 10:20:21 AM
 #3

Danke..

das erklärt warum er kein neuen Netzteil kaufen wollte Wink
Die kosten mehr als das Teil noch erschürfen kann Wink

Ich glaub wenn ich da mehr als 50€ rein investiere bekomm ich das nie wieder raus..
Gibts noch was was sich mehr lohnt als bitcoins ?

Hab gelesen man kann Server Netzteile umbauen dafür.. evtl wär das nen Weg noch was mit dem Ding zu machen
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!