Bitcoin Forum
May 27, 2017, 12:07:36 PM *
News: If the forum does not load normally for you, please send me a traceroute.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Unlocking shaders Radeon 6950  (Read 1275 times)
mu50stang
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 162


View Profile
June 16, 2011, 04:28:48 AM
 #1

I tried a couple of ways to unlock the shaders on my radeon and i keep on getting the blue screen and my computer reboots.  I used this link and followed the directions but no result.  help.  thanks.
1495886856
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1495886856

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1495886856
Reply with quote  #2

1495886856
Report to moderator
1495886856
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1495886856

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1495886856
Reply with quote  #2

1495886856
Report to moderator
1495886856
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1495886856

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1495886856
Reply with quote  #2

1495886856
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1495886856
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1495886856

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1495886856
Reply with quote  #2

1495886856
Report to moderator
Auspician
Member
**
Offline Offline

Activity: 112



View Profile
June 16, 2011, 05:23:17 AM
 #2

Are you using a reference 6950 with the BIOS selector switch? 

When do you get the BSOD preboot or after you've loaded windows?  Do you have your mining setup to begin immediately upon windows boot?  Did you overclock your card prior to unlocking shaders, and if so what temps were you working with prior to the unlock?
mu50stang
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 162


View Profile
June 16, 2011, 05:31:52 AM
 #3

I load windows and try to change bios in windows.  Then it reboots.  The mining was turned off.  My card was overclocked but i dont have a bios selector switch.  Temps were normal.
senbonzakura
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602


View Profile
June 23, 2011, 01:46:43 AM
 #4

might help

http://www.overclock.net/amd-ati/915716-6950-shader-unlock-voltage-control.html
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!