Lethapudi
|
|
September 05, 2017, 11:14:28 PM |
|
Yine 4k seviyelerini görmüş. Alım girip bekleyeceksin uzun vadede zaten kazandırır. Daha ne kadar düşebilir ki. Ekip zaten çalışıyor.
en son böyle diyip girdiğimde 7.9 m olmuştu
|
|
|
|
ForeverFener
|
|
September 06, 2017, 03:49:37 PM |
|
Herkes uzun süredir guptan bir patlama bekliyor ama beklenen artış bir türlü gerçekleşmiyor bakalım elimde az bir miktar saklıyorum.
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
September 06, 2017, 08:15:21 PM |
|
Herkes gupcu oldu yeni wavesimiz hayırlı olsun bi 2 yıl bekleriz artık yükseliş için
|
|
|
|
Holess
Sr. Member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
|
|
September 07, 2017, 06:05:08 PM |
|
Herkes gupcu oldu yeni wavesimiz hayırlı olsun bi 2 yıl bekleriz artık yükseliş için uzun süredir bu konu aktif ama hiç bakasım yoktu. son günlerde adı waves kadar çok dile getirilince bende meraktan bakayım dedim ve bu son yorum çok yerinde olmuş. aslında ben wavesin yeni alternatifi oax diye düşünüyordum.
|
|
|
|
SUPERSAIAN
Legendary
Activity: 2408
Merit: 1380
|
|
September 08, 2017, 12:32:28 AM |
|
Herkes gupcu oldu yeni wavesimiz hayırlı olsun bi 2 yıl bekleriz artık yükseliş için Mentalpanda ve mhanbostanci satış yaparsa 20k görürüz. Onlar tuttuğu sürece bu coin belini doğrultamaz. Yatırım yapanın vay haline.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
September 08, 2017, 05:52:44 AM |
|
İlker Yasin'in dediği gibi oysa her şey ne kadar güzel başlamıştı Borsalarda işlem görmeye başladığı Mayıs ayından beri bir türlü beklediğimiz çıkışı yapamadı guppy artık sabırla beklemeye devam edeceğiz.
|
|
|
|
|
BurntSnow
Sr. Member
Activity: 462
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
|
|
September 08, 2017, 11:34:57 AM |
|
Güzel bir gelişme gerçekten. Başka partnerlik konuşmaları yaptıkları organizasyonlar da var. Platform çıkmadan hazır kullanıcısı olması çok güzel olur.
|
████ ███ ███ ████ ███ ███ ███ ███ ████ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ████ ███ ███ ██ ███ ███ █████████████████ ███ ███ ███ ██ ███ ███ ██ ██ ███ ██████████ ███ ███ ██████ ███ ███ ██ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ████
| | GUTS | | ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███
| | smart-ticket protocol for events ✔ live product with market traction! | | ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███
| | ▶ BTC ANN ▶ WEBSITE ▶ BLOG
| | ▶ SANDBOX ▶ WHITEPAPER ▶ BOUNTY
| |
|
|
|
Spack17
|
|
September 10, 2017, 08:25:37 AM |
|
Ben artış olacağanı düşünüyorum hala umudum var. Beklenen patlama gerçekleşecek. Sabretmek lazım başka çare yok.
|
|
|
|
carlison
|
|
September 10, 2017, 03:29:55 PM |
|
Şuan ki hali hiç kullanışlı değil sadece discussion bölümü var yazdığını editleyemiyorsun anlık chat yok interaktif hiç bir şey yok. arkadaş ekleme. grup özelleştirme vs. daha çok ilerlemesi gerekiyor.
|
|
|
|
SUPERSAIAN
Legendary
Activity: 2408
Merit: 1380
|
|
September 10, 2017, 11:07:39 PM |
|
Şuan ki hali hiç kullanışlı değil sadece discussion bölümü var yazdığını editleyemiyorsun anlık chat yok interaktif hiç bir şey yok. arkadaş ekleme. grup özelleştirme vs. daha çok ilerlemesi gerekiyor. Daha beta bile çıkmadı alpha sürümünde uygulamanın açıldığına şükretmek lazım. Alım için fiyat uygun hacim düşük.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
grkms
|
|
September 12, 2017, 08:23:57 AM |
|
TaaS ' la olan işbirliği fiyatı olumlu yönde etkileyecek gibi duruyor . Hem TaaS için etkili olmuş hemde Matchpool için .. Düşünülebilir ..
|
|
|
|
ForeverFener
|
|
September 12, 2017, 10:21:09 AM |
|
Taas ile işbirliği şüphesiz matchpool için olumlu bir adım. Benim patlama yapmasını beklediğim iki coin var.(guppy ve waves) ama uzun zamandır yerinde sayıyor bu iki coin.
|
|
|
|
kriptom
|
|
September 12, 2017, 10:34:41 AM |
|
Acaba diyorum Matchpool' a biz mi çok bağlandık. Ana forumda bu kadar konusulmuyordur. ( Bende de 20k kadar var anca ) .
|
|
|
|
CoinCini
|
|
September 12, 2017, 08:30:54 PM |
|
haklısınız belki de biz çok güvendik bu projeye. satılmayan tokenleri yakmışlarmıydı acaba? alttan alttan piyasaya sürmeseler bari bir türlü belini doğrultamadı çünkü.
|
|
|
|
carlison
|
|
September 14, 2017, 05:06:23 PM |
|
Edgelesle eş zamanlı yapılmıştı icosu şuan gup'un fiyatına bakıyorum sonra dönüp edg'nin fiyatına bakıyorum. Sonra tekrar dönüp gup'un sülalesine .....
|
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
September 14, 2017, 06:47:18 PM |
|
Geçen ay 8500 satı gördü şimdi 4k satlarda.Temmuz sonu 3.5k ya kadar düşmüştü.Yine o seviyelerden toplanabilir.En kötü 2x yapar kısa vadede gibi gözüküyor.
|
|
|
|
CanErik
|
|
September 14, 2017, 08:17:39 PM |
|
Merhaba;
Hala alasım var, sanki iyi bir haber gelecekmişte zıplayacakmış gibi geliyor...
İyi dileklerimle
|
|
|
|
GalaWan
|
|
September 14, 2017, 09:32:15 PM |
|
Piyasalar böyleyken zıplarmı orasını bilemiyorum ama uzun vadede bana göre bu coin işe yarar en azından tamamen düzelene kadar buda iş yapar.
|
|
|
|
Akboi
|
|
September 14, 2017, 09:59:45 PM |
|
Çok fazla hacim yok, isteseler yükseltirler ama istemiyorlar demek ki. Ortalama birikimi olan bir yatırımcı bile çıkış yaptığı zaman fiyat 1k sat oynayabiliyor.
|
|
|
|
|