ForeverFener
|
|
September 22, 2017, 11:49:05 AM |
|
Benim de çok sabrım kalmadı açıkcası guppy'e neyseki şuan çıksam zararla çıkmış olmuyorum ama guppy yüzünden bir çok fırsatı kaçırmış oldum.Yine de son bir ay beklemeyi düşünüyorum.
|
|
|
|
Forumgeiq
|
|
September 22, 2017, 12:07:06 PM |
|
Merhaba;
Resmen kafamın içinde elde tespih volta atıyorum. Esaret oldu resmen.
İyi dileklerimle
Maliyetiniz kaç ki? Maliyet düşürmek için mükemmel bir ortam var. Günlük en az 500 satoshi aralıklarla oynuyor. Al sat yaparak ben çok düşürdüm maliyeti. Hatta şu anki maliyetime kadar hiç düşmedi GUP.
|
|
|
|
CanErik
|
|
September 22, 2017, 12:55:21 PM |
|
Merhaba;
Resmen kafamın içinde elde tespih volta atıyorum. Esaret oldu resmen.
İyi dileklerimle
Maliyetiniz kaç ki? Maliyet düşürmek için mükemmel bir ortam var. Günlük en az 500 satoshi aralıklarla oynuyor. Al sat yaparak ben çok düşürdüm maliyeti. Hatta şu anki maliyetime kadar hiç düşmedi GUP. Merhaba; Maliyetim yüksekti benim, bayağı aşağı çektim ama ağtıl durduktan sonra bir işe yaramıyorki? Daytrade'e başlasam 2 gün sonra makus kaderimle terste kalırım. İyi dileklerimle
|
|
|
|
DrMsEr
|
|
September 22, 2017, 06:08:59 PM |
|
Ekipten yenilik bekliyordum uzun zamandır ama ekipten bir türlü istediğim karşılığı alamadım.Neyse çok zarar etmeden yollarımı ayırdım matchpool ile umarım herkes zararsız kurtulur şu illetten.
|
|
|
|
Dammitt
|
|
September 22, 2017, 11:02:05 PM |
|
Projenin yükselmesi biraz zor gibi arkadaşlar gerçekten çok heves ettiğim bir projeydi ama hakikaten hiç bir balina girmiyor belkide güven meselesi sorunu vardır. Ama elinde olanlar bekletsin belki bir süre sonra durum değişir.
|
|
|
|
Razor5
|
|
September 22, 2017, 11:17:11 PM |
|
Herkese geçmiş olsun tüm coinler yükselir bu coin yükselmez çok illet bir coin bu. En son Mayısta yükselmiş o zamandan beri hep düşüş trendinde seyretmiş.
|
|
|
|
omorfi
|
|
September 22, 2017, 11:22:03 PM |
|
Karanlığın en yogun oldugu an aydınlanmaya en yakın olunan andır. Ampulun bitmeye en yakın oldugu an en parlak oldugu andır. Sabırla beklemek lazım. 2018 senesinin crypto piyasalarına cok iyi gelmesini bekliyorum.
|
|
|
|
Neo--
|
|
September 23, 2017, 12:03:39 AM |
|
Karanlığın en yogun oldugu an aydınlanmaya en yakın olunan andır. Ampulun bitmeye en yakın oldugu an en parlak oldugu andır. Sabırla beklemek lazım. 2018 senesinin crypto piyasalarına cok iyi gelmesini bekliyorum.
2017 cok iyi geldi aslinda gecmise bakarsaniz ama bende bu seneden umutluyum daha dogrusu kriptolardan umutluyum ve giderek katlanarak artacagini dusunuyorum kriptolara ilginin.
|
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
September 23, 2017, 01:51:24 AM |
|
Matchpool projesi benim girdiğim ilk imza kampanyası olduğu için ayrı bir ilgim var ekip ico ve bounty zamanında gerçekten çok iyi ve hızlı çalışmıştı.Guppy'nin şu zamanda bulunduğu konumu görmek ise gerçekten üzüntü verici.
|
|
|
|
turquaise
|
|
September 23, 2017, 02:04:46 PM |
|
ben bunların proje falan da üreteceğine inanmıyorum artık. çıkardıkları alphada bir halta benzemiyor bu kadar para toplayıp bu kadar dandik bir sürüm ortaya çıkarmaları da ayrı olay. napıyorlar bu kadar paraları akıl alır gibi değil. topla arkadaş 10 tane yazılımcı yap canavar gibi site. bu kadar zor mu
|
|
|
|
mtmitat
|
|
September 23, 2017, 04:43:56 PM |
|
Gup un ico fiyatını hatırlayan var mı ?
|
|
|
|
Kubra Dam
|
|
September 23, 2017, 05:12:14 PM |
|
1 ETH = 480 GUP falandı. Yalnız o sıralar ETH fiyatı çok farklıydı, baya düşüktü yani. Dolar bazlı fiyat için grafik açıp bakmanız lazım grafiklerden.
|
|
|
|
Okuzgozu
|
|
September 23, 2017, 08:18:36 PM |
|
Yanlıs hatırlamıyorsam ıco fiyatının altında btc bazında. Dolar bazında ustunde olabılır ama cunku btc ıcosu zamanı 2000 dolar altıydı diye hatırlıyorum
|
|
|
|
Neo--
|
|
September 23, 2017, 08:59:37 PM |
|
Yanlıs hatırlamıyorsam ıco fiyatının altında btc bazında. Dolar bazında ustunde olabılır ama cunku btc ıcosu zamanı 2000 dolar altıydı diye hatırlıyorum
aslinda o zamanlarda cikan bircok ico btc olarak ico fiyatinin altinda bu dönemsel birsey btc son zamanlarda cok degerlendi.
|
|
|
|
jmalkovich
|
|
September 23, 2017, 09:09:31 PM |
|
1 ETH = 480 GUP falandı. Yalnız o sıralar ETH fiyatı çok farklıydı, baya düşüktü yani. Dolar bazlı fiyat için grafik açıp bakmanız lazım grafiklerden. Edgeless sırasında yine eth fiyatı düşüktü ama güncel ether fiyatını hep takip etti. Şimdi düşününce grafiği beklentiyi incelersek 4 x gözüküyor bu güncel ether ico fiyatı oluyor.
|
|
|
|
nicomedya5
|
|
September 23, 2017, 10:11:39 PM |
|
Kesinlikte matchpool ekibinin bazı şeyleri yenilemesi lazım.Projeye olan inanç çok azalmış.Yeni bir rüzgar yaratmayı başarabilirlerse işleri tersine çevirebilirler.
|
|
|
|
Blacknavy
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
|
|
September 24, 2017, 12:00:01 AM |
|
Bu projenin yükselmesine imkan dahi vermiyorum. Yani şu an alan kâr yapabilir fakat buradaki birçok kişi ucuz olduğunu düşünerek 30 milyon capten mathcpool satın aldı. Ekip tokatlıyor milleti.
|
|
|
|
turquaise
|
|
September 24, 2017, 12:17:53 AM |
|
Bu projenin yükselmesine imkan dahi vermiyorum. Yani şu an alan kâr yapabilir fakat buradaki birçok kişi ucuz olduğunu düşünerek 30 milyon capten mathcpool satın aldı. Ekip tokatlıyor milleti.
valla yapmaya çalıştıkları yeni blockchain yazılımı olsa anlarım da yapacaklar uyduruk bir site yahu. neyini bu kadar uzattılarda alphasını bile aylar sonra çıkarttılar ki o da bir halta benzemiyor.
|
|
|
|
CanErik
|
|
September 24, 2017, 08:29:12 AM Last edit: September 25, 2017, 06:12:26 AM by CanErik |
|
Merhaba; Rüyamıydı kabusmuyudu neydi bilmiyorum, gece rüyamda nasıl olduysa GUP birden 450 $ olmuş, hatuna bari 5K GUP bozayım diye dert anlatmya çalışıp telefondan işlem yapmaya çalışıyordum ama her zamanki gibi telefonun rakamları yerinde çivi yazısı gibi şeyler vardı. Sermayeyi kediye mi yükledik nedir? İyi dileklerimle
|
|
|
|
psy0
Full Member
Activity: 434
Merit: 101
Blockchain Marketing: tokensuite.io
|
|
September 24, 2017, 09:34:47 AM |
|
İlla ki bir ara pumplarlar. Bu engin bilgi dolu mesajını da alıntılar güleriz. Ben 1 ay önce 3500-4000 arası alıp 7000'de satmıştım. Şimdi tekrar topluyorum. Bedava 2x.
|
|
|
|
|