R1011
Full Member
Activity: 182
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
January 22, 2018, 10:33:38 AM |
|
Vaktiyle çok topladım ben bundan ve uzun süre de tuttum. Sonra bir dalga olmaz bundan diyip %30 karla felan sattım. Yükselişte tanesi 1.44 dolara kadar fiyatlanmış, inanamıyorum. Eğer satmamış olsaydım hayalini bile kuramayacağım bir para geçerdi elime.
|
|
|
|
miyav
Member
Activity: 274
Merit: 88
|
|
January 22, 2018, 11:27:49 AM |
|
selamlar, o sayfada ki işlemleri yaptım ama hep 0 görüyprum bakiyeleri bu nedenle send adımına geçemedim ne yapmam lazım?
|
|
|
|
omorfi
|
|
January 22, 2018, 03:06:19 PM |
|
Qgup lar gelmiş bende ekledim şimdi. Ekleyemeyen arkadaşlar cüzdan adresi seçerken doğru seçmeliler. Dikkat ederseniz contract adresini yazdığınız yerin dort satır altında cuzdan adresi sececeginiz kısım var. Orda iki adres görünüyor dogru adresi seçin. Bu arada qgupları baska yere cekebilmek icin cüzdanda qtumda olması gerekiyor fee ücreti için. Qgup borsalara filan girecekmi acaba ?
|
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
Activity: 3276
Merit: 1546
|
|
January 23, 2018, 11:14:55 AM |
|
selamlar, o sayfada ki işlemleri yaptım ama hep 0 görüyprum bakiyeleri bu nedenle send adımına geçemedim ne yapmam lazım? Okuyun okuyun! siz o eklemeyi yaptıktan sonra şöyle bir mesaj çıkıyor : "Enable log events from the option menu in order to receive token transactions."diyor ki, Setting / options ekranına geç orada Enable log events e çentik at! bunu yapınca qtum-qt nin yeniden başlaması gerekiyor uyarısı göreceksiniz. yeniden başlatın. qtum tüm blok index'ini yeniden reindex edecek. şansınız yaver giderse index yeniden indiğinde qguplarınız cüzdanda belirir.
|
|
|
|
Dammitt
|
|
January 23, 2018, 04:10:49 PM |
|
Bende yaptımda şimdi ne yapacaz walletda tutmaya devammı edecez bunu herhangi bir borsaya girdikten sonramı atacaz tam olarak.?
|
|
|
|
omorfi
|
|
January 23, 2018, 10:29:13 PM |
|
İleride Qtum un ekosistemine ve ağ yapısına uygun bir hizmet sunacaklar bence o yüzden bu zincirde airdrop yaptılar gibime geliyor. Araştırıp qtumda yapılabilecekleri öğrenmek gerekiyor ne çeşit bir aktivite olabileceğini tahmin edebilmek için.
|
|
|
|
CoinCini
|
|
January 30, 2018, 03:32:07 AM |
|
Gupu satınca 10x yaptı arkadaş bu işin ortasını bulamıyoruz bir türlü. Satsak ayrı dert satmasak ayrı bir sorun oluyor. katılıyorum hocam bir türlü tutturamıyoz yüklü girmiştim buna bir cacık çıkmaz diye sattım tekrar 1.60$ ları görürse çok üzülürüm.
|
|
|
|
mrmanyaks
Jr. Member
Activity: 168
Merit: 1
|
|
February 13, 2018, 12:58:06 PM |
|
Bende de biraz var baya zarar ettirdi, hediye gup falanmi dağıtılıyor
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
February 13, 2018, 01:18:55 PM |
|
Benim anladığım qgupu olan kişiler ile gupu olan kişiler karşılıklı swap edebilecekler. Ama kim gup verip qgup almak ister orası mechul. Elinde qgup tutanlar beklesinler uzun vadede belki bir getirisi olur.
|
|
|
|
Haynes
|
|
March 08, 2018, 08:52:55 AM |
|
It's time to buy GUP. Because Gup's lowest value in 2k sat. I will invest my money for Gup. I'm sure next month Gup will find ATH
|
|
|
|
erwan
|
|
March 30, 2018, 05:19:50 PM |
|
No updates here. Is the project still running or is all the talk on the slack or discord channel I beg you, because I still keep a lot of GUP for investment.
|
|
|
|
CanErik
|
|
March 30, 2018, 06:44:14 PM Last edit: March 30, 2018, 06:58:59 PM by CanErik |
|
No updates here. Is the project still running or is all the talk on the slack or discord channel I beg you, because I still keep a lot of GUP for investment. Hi; Telegram channel is in silence too. Zipther is not responding to my basic request. I am sick of tired of waiting progress from the team. Seems to be we are entering to new winter age. Anyhow, we will wait and see. Kind regards
|
|
|
|
crazy1204
|
|
April 01, 2018, 02:04:22 PM |
|
Matchpool ne alemde bir ara güzel yükselmişti bayağı sonra dip yaptı.Şimdi ne alemde bilmiyorum.Artık ben kendi coinlerimi bile takip edemiyorum.Ayı piyasası yüzünden.
|
|
|
|
DrMsEr
|
|
April 01, 2018, 11:53:00 PM |
|
Eskiden matchpool'a bizim türkçe bölümden oldukça fazla ilgi vardı ama zaman geçtikce bu ilgi azalmaya başladı.Bunun sebebi herhalde insanların zaman geçtikce guppy'e olan inançlarını kaybetmesi yatıyor.Bakalım bir sonraki boğada bir süpriz yapabilecek mi
|
|
|
|
EugeneAxel
Newbie
Activity: 20
Merit: 1
|
|
April 05, 2018, 06:26:13 AM |
|
That's interesting. GUP steel pumpit every morning. I wonder what is the reason?
|
|
|
|
erwan
|
|
April 07, 2018, 01:47:39 AM |
|
No updates here. Is the project still running or is all the talk on the slack or discord channel I beg you, because I still keep a lot of GUP for investment. Hi; Telegram channel is in silence too. Zipther is not responding to my basic request. I am sick of tired of waiting progress from the team. Seems to be we are entering to new winter age. Anyhow, we will wait and see. Kind regards Hopefully our patience will be sweet fruit. It's about time. The middle team is trying to build this project seriously.
|
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
Activity: 3276
Merit: 1546
|
|
April 07, 2018, 10:48:39 AM |
|
Eskiden matchpool'a bizim türkçe bölümden oldukça fazla ilgi vardı ama zaman geçtikce bu ilgi azalmaya başladı.Bunun sebebi herhalde insanların zaman geçtikce guppy'e olan inançlarını kaybetmesi yatıyor.Bakalım bir sonraki boğada bir süpriz yapabilecek mi İnsanlar bıktı usandı çünkü. birde qtum swap inde çoğu kişi elindeki gup ları qgup a çeviremedi ve piç oldu coin. İşte bu sebeplerle millet küstü bıraktı peşini.
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
April 07, 2018, 07:07:40 PM |
|
Eskiden matchpool'a bizim türkçe bölümden oldukça fazla ilgi vardı ama zaman geçtikce bu ilgi azalmaya başladı.Bunun sebebi herhalde insanların zaman geçtikce guppy'e olan inançlarını kaybetmesi yatıyor.Bakalım bir sonraki boğada bir süpriz yapabilecek mi İnsanlar bıktı usandı çünkü. birde qtum swap inde çoğu kişi elindeki gup ları qgup a çeviremedi ve piç oldu coin. İşte bu sebeplerle millet küstü bıraktı peşini. localde en fazla gup bende vardı çok bekledik bıktık ama direndik ve sonunda gup pumpında 7k civarlarında elimdeki tüm gupları satıp decred ve minexe geçmiştim bu yıllardır yaptığım en mantıklı hareket oldu piyasadaki genel dumpta zararımı -%30 larda tutabildim diğer türlü en az %60 zararda olacaktım. minexcoinin posu sayesinde de elimdeki btc miktarını artırıp düşük maliyetle altcoin sayımı artırdım ek olarak qguplarıda aldım atıl olarak duruyor bi halt olacağını sanmıyorum
|
|
|
|
omorfi
|
|
April 07, 2018, 07:23:38 PM |
|
Bende duruyo hala valla. Satmaya niyetlenmistim ama biraz yüksege yazmıstım gider nasılsa diye bi ay bekledi bekledi gidemeden büyük düşüş trendi başladı ve elimde kalakaldı. Bazan tamahkar olmamak gerekiyor
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
April 07, 2018, 07:52:38 PM |
|
Bende duruyo hala valla. Satmaya niyetlenmistim ama biraz yüksege yazmıstım gider nasılsa diye bi ay bekledi bekledi gidemeden büyük düşüş trendi başladı ve elimde kalakaldı. Bazan tamahkar olmamak gerekiyor bende erken sattım diye üzülmüştüm ben 6 7k kademe kademe sattıktan sonra 10k yı gördü sonra piyasa çöktü zaten
|
|
|
|
|