Γεια σας.
Θα απαντησω στις ερωτησεις σας
"
Εδώ υπόσχεστε 2% κέρδη την ημέρα: http://labitcoin-gr.webnode.gr/to-plano/
Αυτό είναι ο ορισμός της απάτης"
-Δεν υποσχομαστε 2% την ημερα λεμε ποιο ειναι το πλανο μας σαν Ομαδα και οχι η προσφορα προς τα μελοι ή ατομα που μας ακολουθουν.
"
από ponzi χορτάσαμε. "
-Το ξερω γι'αυτο και δοκιμασουμε αλλους τροπους οσο το δυνατων καλυτερους για να κερδισουμμε
και οπως λεει και το ρητο "τιποτα δεν κραταει για παντα".
"
Δεν ξερω αλλα δεν μου πολυαρεσε.Ας μην πω οπως οι αλλοι οτι ειναι απατη.
Αλλα θα σημειωσω καποια ερωτηματα.
1)Ποιος θα πληρωνει τα κερδη των μελων σας.Το 2% που υποσχεστε ως κερδος ανα ημερα,δηλαδη 730% το χρονο.Δεν στεκει.
2)Το site δεν θα με επειθε ακομα και αν ηθελα να βαλω καπου τα λεφτα μου ως επενδυση"
- ας απαντησω στα ερωτηματα σου
1) δεν λεμε πουθενα οτι θα δινουμε 2% την ημερα σε οποιον επενδυσει ή γινει μελος απλα αναγραφουμε το πλανο μας σαν ομαδα και τι θελουμε να πετυχουμε.
2) Ακομα δεν ειμαστε Full Version αλλα ουτε θελουμε να βαλεις λεφτα δες λιγο καλυτερα και θα δεις οτι λεμε το αντιθετο.
"
Φίλε μου μας περνάς για ηλίθιους;"
Ειλικρινα πιστευω οτι δεν εχετε δει τι προτεινουμε και τι θελουμε και ποιος ειναι ο σκοπος μας
Αμα σας περνουσα για αυτο που αναγραφεις θα μιλαγα αλλιως και θα ειχα αλλη συμπεριφορα
Απλα σας εχω σαν προτυπα ( ειδικα αυτο το Φορουμ ) και θελω την γνωμη σας για να ξερω οτι εχω κανει κατι καλο
"
φιλε πανο προσπαθω να καταλαβω τι θες να φτιαξεις στο site.
εισαι και πολυ καιρο μελος εδω. για κανε μας μια περιληψη πλζ"
Ναι ισχυει ειμαι και γι'αυτο ηθελα να δειξω την δουλεια εδω
αυτο που θελουμε οχι θελω γιατι ανηκω σε ομαδα ειναι να βοηθησουμε ατομα να κερδισουν μαζι μας
χωρις να βαλουν ΛΕΦΤΑ ή να επενδυσουν οπως λετε, χωρις να ασχοληθουν πολυ με το αναλογο προγραμμα και φυσικα χωρις ρισκο γιατι δεν θα εχετε βαλει ΛΕΦΤΑ
Πιστευω οτι απαντησα σε ολες τις ερωτησεις που εχουν γραφτει ως τωρα
Περιμενω τις επομενες ερωτησεις σας
Με εκτιμηση
@Panosdada