d_ragon
Newbie
Activity: 35
Merit: 0
|
|
March 04, 2017, 05:23:18 PM |
|
Güncel Pay Değeri: 122 mBTCBiraz hızlı gidiyoruz, farkındayım. (Dash) Arkadaşlar fona girmek için özel mesaj veya mail yoluyla ulaşanlar oluyor. Fon başladıktan sonra yatırım kabul etmiyorum. Pay almak istiyorsanız mevcut katılımcılardan alabilirsiniz. Bu fon forum üzerindeki son fonumdur. Birlikte çalışmak için mail yoluyla ulaşabilirsiniz. bobbtc@protonmail.comAltcoinlerle alakalı özel mesaj da atabilirsiniz. İyi haftasonları. Elinize sağlık hocam, bu pay değeri pozisyonlarınızı kapattıktan sonraki değer mi? Yoksa henüz pozisyonlarınız açık mı. Malum bazı fonlarda da beklentilerimiz farklıydı boşa çıktı. Kendi adıma erkenden bir hevese kapılmamak için soruyorum.
|
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
Activity: 3276
Merit: 1546
|
|
March 04, 2017, 05:50:51 PM |
|
Güncel Pay Değeri: 122 mBTCBiraz hızlı gidiyoruz, farkındayım. (Dash) Arkadaşlar fona girmek için özel mesaj veya mail yoluyla ulaşanlar oluyor. Fon başladıktan sonra yatırım kabul etmiyorum. Pay almak istiyorsanız mevcut katılımcılardan alabilirsiniz. Bu fon forum üzerindeki son fonumdur. Birlikte çalışmak için mail yoluyla ulaşabilirsiniz. bobbtc@protonmail.comAltcoinlerle alakalı özel mesaj da atabilirsiniz. İyi haftasonları. Bob tebrik ederim. Allah nazarlardan saklasın. bildirimin üzerine fon tablosu güncellendi. http://www.bobfunds.com/3aylik_fon1.php adresinden incelenebilir. fona katılmak isteyen üyeler mevcut yatırımcılardan birinden pay alarak fona dahil olabilirler. Birazda konu takipçilerine bilgi verelim; Fon başladığından beri toplamda 10 pay el değiştirdi. udonmez tüm paylarını satıp fondan ayrılırken, CanErik fona hızlı bir giriş yaptı; udonmez in 5 payını alırken, fonun en büyük yatırımcısı mstfprcn'den de 4 pay daha alarak 9 pay ile fona girmiş oldu. Bunun yanında mstfprcn duyuru yaparak isteyenlere aktif bildirilen fiyattan pay verebileceğini duyurunca yalcin da mstfprcn'den bir pay alarak fon yatırımcısı oldu. Fonumuz 30 yatırımcı, 321 pay, 39,162 BTC aktif büyüklükle bob'un yönetiminde yoluna devam ediyor.
|
|
|
|
mstfprcn
|
|
March 04, 2017, 07:06:01 PM |
|
Güncel Pay Değeri: 122 mBTCBiraz hızlı gidiyoruz, farkındayım. (Dash) Arkadaşlar fona girmek için özel mesaj veya mail yoluyla ulaşanlar oluyor. Fon başladıktan sonra yatırım kabul etmiyorum. Pay almak istiyorsanız mevcut katılımcılardan alabilirsiniz. Bu fon forum üzerindeki son fonumdur. Birlikte çalışmak için mail yoluyla ulaşabilirsiniz. bobbtc@protonmail.comAltcoinlerle alakalı özel mesaj da atabilirsiniz. İyi haftasonları. Eline sağlık bob, Ne diyelim allah zeval vermesin muazzam seyrediyor fon.
|
|
|
|
Kubra Dam
|
|
March 04, 2017, 07:31:35 PM |
|
Bozmadan devam inşallah, tebrikler hocam.
|
|
|
|
xRaVeNx
Legendary
Activity: 980
Merit: 1011
|
|
March 04, 2017, 07:32:32 PM |
|
Güncel Pay Değeri: 122 mBTCBiraz hızlı gidiyoruz, farkındayım. (Dash) Arkadaşlar fona girmek için özel mesaj veya mail yoluyla ulaşanlar oluyor. Fon başladıktan sonra yatırım kabul etmiyorum. Pay almak istiyorsanız mevcut katılımcılardan alabilirsiniz. Bu fon forum üzerindeki son fonumdur. Birlikte çalışmak için mail yoluyla ulaşabilirsiniz. bobbtc@protonmail.comAltcoinlerle alakalı özel mesaj da atabilirsiniz. İyi haftasonları. Tebirkler hocam başarılarınızın devamını diliyorum.
|
|
|
|
bobmarley650 (OP)
Legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
|
|
March 04, 2017, 09:46:25 PM |
|
Güncel Pay Değeri: 122 mBTCBiraz hızlı gidiyoruz, farkındayım. (Dash) Arkadaşlar fona girmek için özel mesaj veya mail yoluyla ulaşanlar oluyor. Fon başladıktan sonra yatırım kabul etmiyorum. Pay almak istiyorsanız mevcut katılımcılardan alabilirsiniz. Bu fon forum üzerindeki son fonumdur. Birlikte çalışmak için mail yoluyla ulaşabilirsiniz. bobbtc@protonmail.comAltcoinlerle alakalı özel mesaj da atabilirsiniz. İyi haftasonları. Elinize sağlık hocam, bu pay değeri pozisyonlarınızı kapattıktan sonraki değer mi? Yoksa henüz pozisyonlarınız açık mı. Malum bazı fonlarda da beklentilerimiz farklıydı boşa çıktı. Kendi adıma erkenden bir hevese kapılmamak için soruyorum. Arkadaşlar herkese teşekkürler. Pozisyon değil ama portföy yönetimi gereği irili ufaklı pek çok altcoinde beklemedeyim, fon yaklaşık olarak 40 btc olduğu için sürekli al-sat yapamıyorum coinlerde, açığa satış yapmadığım için piyasa değeri 1.000.000 $'ın altındaki coinlerden çıkışım 4-5 günü bulabiliyor. Söylediğim pay değerleri optimum sonuçlardır elbette. Fon sonunda bitcoin olarak %50'den fazla kar etmiş olarak yatırımcılar, beklenti gayet tabi oluşacaktır ama önceki fonlarımı takip ettiyseniz eğer belirli aralıklarda düzenli olarak büyütüyorum ana-parayı, paylaştığım güncellemelerin aksi bir şey yaşanmadı. İyi geceler.
|
|
|
|
otto_diesel
|
|
March 05, 2017, 02:56:02 AM |
|
Özel bir sebepten dolayı 5 payımı güncel değerden devir etmek istiyorum, bobun foreks fonunda da yatırımım var ama bu btc fonu devir edilebildiği için karlı olmasına rağmen bunu devrediyorum Tek kısımda satmak tercihimdir ama almak isteyen olursa en küçük 1 pay olarak alınabiliyor , öyle de devredebilirim
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
March 05, 2017, 06:25:48 AM |
|
Nakite yada Btc'ye dönmek isteyen varsa pay satın alabilirim. Pm yada skype: abdozkurt
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
but3rz
Newbie
Activity: 43
Merit: 0
|
|
March 05, 2017, 07:05:51 AM |
|
Nakite yada Btc'ye dönmek isteyen varsa pay satın alabilirim. Pm yada skype: abdozkurt
hocam merhaba, kaç adet pay satın almak istiyorsunuz?
|
|
|
|
bobmarley650 (OP)
Legendary
|
|
March 05, 2017, 08:52:35 AM |
|
Fona yatırım yapan dostlar, benimle birlikte pozisyon almayın riskinizi büyütmeyin, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Mutlu Pazarlar Full-time trader BOB
|
|
|
|
gokcey
|
|
March 05, 2017, 04:16:38 PM |
|
Fon oldukça şeffaf gidiyor. Yatırımcılarınızın yüzü gülecek, bol şans.
Not: Yatırımım yoktur.
|
|
|
|
Okuzgozu
|
|
March 05, 2017, 05:49:12 PM |
|
Fon oldukça şeffaf gidiyor. Yatırımcılarınızın yüzü gülecek, bol şans.
Not: Yatırımım yoktur.
Bob yapilan elestirileri algilamis. Arada sirada yaptigi islemlerden ornekler gosteriyir dolayisiyla kismen seffaflik sagliyor bence. Oyle devam etmesi halinde daha fazla yatirim alacaktir ama baska fon yapmayacagim dedi. Yapmayi dusunurse bence kazanir
|
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
March 05, 2017, 06:28:11 PM |
|
yeterli sermayeyi toplamis demekki xd
|
|
|
|
bobmarley650 (OP)
Legendary
|
|
March 05, 2017, 06:49:24 PM |
|
Sağolun arkadaşlar, bu piyasada fırsat bitmez, özel olarak devam ediyorum hala.
Saygılar
|
|
|
|
Pumpsx
|
|
March 05, 2017, 06:57:53 PM |
|
bob senin hic terste kaldigin oldu mu? 88 btc yi moneroya yatirmissin mesela. hic boyle yuklu miktarla girip elinde 40 btc ile kaldin mi mesela? ben seni riski minumumda tutmak icin farkli coinlere paylastiriyor saniyordum.
|
|
|
|
Mihaylovic
|
|
March 05, 2017, 06:59:38 PM |
|
bob senin hic terste kaldigin oldu mu? 88 btc yi moneroya yatirmissin mesela. hic boyle yuklu miktarla girip elinde 40 btc ile kaldin mi mesela? ben seni riski minumumda tutmak icin farkli coinlere paylastiriyor saniyordum.
O 88 kusurattir hocam. Virgulden oncesini karalamis
|
|
|
|
bobmarley650 (OP)
Legendary
|
|
March 05, 2017, 07:03:49 PM |
|
88 btc karın satoshi bazında küsüratı hocam, yanlışlık olmasın, elbette herkes gibi ben de terste kaldım ancak portföy yönetimi diye bir ders var üniversitelerde okutulan. Riski minimize ediyorum. %10'dan fazlası ile kaldıraçlı işlemlere girmemeye çalışıyorum.
|
|
|
|
bobmarley650 (OP)
Legendary
|
|
March 06, 2017, 09:21:18 AM |
|
Monero pozisyonum hala açık, 8900 maliyetli Liskleri biraz daha bekleteceğim.
|
|
|
|
Zz
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
|
|
March 06, 2017, 06:40:05 PM |
|
Bob abi Lisk için beklentini bizimle paylaşır mısın? Forumda elinde ciddi miktarlarda lisk ile kala kalmış insanlar varmış duyduğum kadarıyla
|
|
|
|
bobmarley650 (OP)
Legendary
|
|
March 06, 2017, 07:51:23 PM |
|
Bob abi Lisk için beklentini bizimle paylaşır mısın? Forumda elinde ciddi miktarlarda lisk ile kala kalmış insanlar varmış duyduğum kadarıyla Lisk'e buralardan hala girilebilir Zz.
|
|
|
|
|