Bitcoin Forum
April 19, 2018, 06:09:18 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Armory does not show anything  (Read 234 times)
topi000
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
February 11, 2017, 10:10:24 AM
 #1

Hello,first thing is,my english is bad and im already sorry for that.
Ive installed Armory a few days ago.The Blockchain wasnt downloaded when the Transaction have been done but i already checked on the blockchain website if the transaction was done and it is.Ive installed BitCoin-Core and downloaded the whole Blockchain now.The Transaction was done when the Wallet Process was not done.Now all the Processes are done but it still shows 0,00 on the balance,i dont have any idea what to do to get the BTC showed in the armory wallet,would be nice if anyone can help me to get my BTC,thank for every help,hope all you guys have a nice begin of the weekend and like i said sorry for my english....
1524161358
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524161358

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524161358
Reply with quote  #2

1524161358
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1524161358
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524161358

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524161358
Reply with quote  #2

1524161358
Report to moderator
1524161358
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524161358

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524161358
Reply with quote  #2

1524161358
Report to moderator
achow101
Staff
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1372
Merit: 1269


3F1Y9yquzvY6RWvKbw2n2zeo9V5mvBhADU


View Profile WWW
February 11, 2017, 04:27:02 PM
 #2

First, I recommend that you set Bitcoin Core to be run manually instead of managed by Armory. This will fix a lot of issues. In order to do so, go to File > Settings and uncheck the box labeled "Let armory run Bitcoin Core in the background".

Then to fix your problem, go to Help > Rescan and Rebuild databases in Armory. Then stop Armory and Bitcoin Core if both are running. Then start Bitcoin Core, let it sync, then start Armory.

Armory will rescan the blockchain and rebuild its databases so that should fix the problem if your transaction has already confirmed.

Note that by having Bitcoin Core run manually that every time you want to open your wallet, you must start Bitcoin Core first and then start Armory.

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!