Bitcoin Forum
November 25, 2017, 12:46:28 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: UNCONFIRMED and NOT SHOWING UP on ANY TX explorers  (Read 252 times)
completeidiot
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
February 11, 2017, 12:09:00 PM
 #1

Hi,

I'm not a total newbie, but idiot? Hell yeah!

Using Electrum, I sent about 0.1 BTC, probably with a very low fee. Now the TX displays as unconfirmed in Electrum client, but is nowhere to be found or traced.

ID: 83e89a130ee5524adf85a28feeb5290cd0aa667016d2c6c1b7b875d73823a3eb

It's been stuck like this for nearly 3 days.

Any ideas?


EDIT: Could it be because of double-spending? I had already sent those a couple of days ago, then they re-appeared in my wallet and I re-sent them, but -- maybe -- they just re-appeared in my client without miners losing up their grip (WTF?)

Either way, now I'm stuck.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
kolloh
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1148


View Profile
February 11, 2017, 01:35:46 PM
 #2

Hi,

I'm not a total newbie, but idiot? Hell yeah!

Using Electrum, I sent about 0.1 BTC, probably with a very low fee. Now the TX displays as unconfirmed in Electrum client, but is nowhere to be found or traced.

ID: 83e89a130ee5524adf85a28feeb5290cd0aa667016d2c6c1b7b875d73823a3eb

It's been stuck like this for nearly 3 days.

Any ideas?


EDIT: Could it be because of double-spending? I had already sent those a couple of days ago, then they re-appeared in my wallet and I re-sent them, but -- maybe -- they just re-appeared in my client without miners losing up their grip (WTF?)

Either way, now I'm stuck.

It looks like the transaction you provided was rejected by at least Blockchain.info's node with the following error message:
Quote
Transaction rejected by our node. Reason: An outpoint is already spent in [DBBitcoinTx{txIndex=219642845, ip=143.107.116.5, time=1486663997, size=226, distinctIn=null, distinctOut=null, note='null', blockIndexes=[], nTxInput=1, nTxOutput=2}] [OutpointImpl{txIndex=215288751, txOutputN=0}]

It does seem to be related to a double spend possibly as it mentions the output is already spent. You could try to setup a new wallet by restoring your seed to see if it rescans and removes the invalid transaction. Not sure if/when the transaction will drop out of Electrum on its own.
racezefi
Member
**
Offline Offline

Activity: 82


View Profile
February 11, 2017, 06:28:57 PM
 #3

Hi,

I'm not a total newbie, but idiot? Hell yeah!

Using Electrum, I sent about 0.1 BTC, probably with a very low fee. Now the TX displays as unconfirmed in Electrum client, but is nowhere to be found or traced.

ID: 83e89a130ee5524adf85a28feeb5290cd0aa667016d2c6c1b7b875d73823a3eb

It's been stuck like this for nearly 3 days.

Any ideas?


EDIT: Could it be because of double-spending? I had already sent those a couple of days ago, then they re-appeared in my wallet and I re-sent them, but -- maybe -- they just re-appeared in my client without miners losing up their grip (WTF?)

Either way, now I'm stuck.

Possible a glitch in Electrum.
Close it, move your wallet file, which is at %appdata%\Electrum\wallets somewhere else (don't delete it!), open Electrum and restore from your seed.
Alternatively, chose another server, close it and it should be fine too.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!