Bitcoin Forum
December 18, 2017, 11:27:09 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Hack pe click (copy/paste)  (Read 1799 times)
arkadian93
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile
February 15, 2017, 05:11:59 AM
 #1

Salut, am o mica problema si nu stiu cum sa scap de ea, nu stiu ce am descarcat sau ce am facut dar acum nu mai pot copia adresele mele de la portofele daca vrea sa copiez de ex. adresa de bitcoin cand dau paste imi apare alte adrese si asa se intampla la orice alt tip de adrese, am scapat odata de el dar nu mai stiu ce am facut, va rog daca stie cineva cum sa rezolv ...
1513639629
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513639629

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513639629
Reply with quote  #2

1513639629
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Nea Sandu
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 374


Crypto Way is the only Way!


View Profile
February 16, 2017, 08:08:36 AM
 #2

pai vezi si tu pe ce website-uri intri! sa nu te trezesti cu probleme mai mari...(sa iti pierzi BTC)
problema cu copy/paste pe care o ai nu am mai intalnit-o
arkadian93
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile
February 16, 2017, 02:47:57 PM
 #3

am reusit sa scap de el acum, da e putin cam tarziu ... ma cam facut de 30k dogecoin Sad s-e ascundea pe alt utilizator desi mie nu imi aparea alt utilizator sau ceva de genu, l-am gasit in task manager cand am dat sa imi arate toate aplicatiile pe toti utilizatori si era una/unu cu adrska l-am inchis si acum ii ok...
wickedsick
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 465


View Profile
February 16, 2017, 09:59:54 PM
 #4

am reusit sa scap de el acum, da e putin cam tarziu ... ma cam facut de 30k dogecoin Sad s-e ascundea pe alt utilizator desi mie nu imi aparea alt utilizator sau ceva de genu, l-am gasit in task manager cand am dat sa imi arate toate aplicatiile pe toti utilizatori si era una/unu cu adrska l-am inchis si acum ii ok...


vezi sa nu apara iar...verifica la programele pe care le ai la startup (scrie in run > msconfig > startup si da disable de acolo)
arkadian93
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile
February 17, 2017, 04:08:55 PM
 #5

ms
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!