Bitcoin Forum
November 13, 2018, 01:32:00 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9  All
  Print  
Author Topic: [ANN] [TRST] [VANZARE TOKENURI] WeTrust.io Strangerea de Fonduri sa Terminat  (Read 25779 times)
ltcrstrbrt
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386
Merit: 1016View Profile WWW
February 15, 2017, 03:30:00 PM
 #1


Vanzarea token-urilor va incepe  pe  03/01/2017 12:00:00 AM UTC
si se va termina pe 04/14/2017 at 11:59:59 PM UTC.
Exista un prag minim de 1000 BTC si unul maxim de 6000 BTC

WeTrust este o platforma colaborativa de asigurari si economisiri. Este autonoma, fara divergente si descentralizata. WeTrust utilizeaza blockchain-ul Ethereum pentru a crea un sistem financiar complet si care valorifica  capitalul social existent si retelele de incredere, eliminand nevoia de “terti de incredere”, si care permite comisioane mai mici , structuri imbunatatite de stimulare, riscuri descentralizate, precum si o cantitate mai mare de capital  rezidenta impreuna cu participantii.

Primul produs WeTrust este o platforma Rotativa si de Asociere de Credite De Economisire, inspirata de 1 miliard de oameni din intreaga lume, care folosesc organizatii informale pentru a face imprumuturi si care se sprijina reciproc in comunitatile lor. ROSCA va initializa comunitatea, iar WeTrust intentioneaza sa construiasca  produsele viitoare care includ  identitati suverane de credit, imprumuturi de incredere, de asigurare reciproca si multe altele.Viziunea WeTrust este aceea de a mobiliza capitalul social, retelele de incredere si tehnologia blockchain peantru a crea un sistem financiar care aliniaza toate interesele participantilor. Doua miliarde de oameni din aceasta lume, nu detin un cont bancar iar sistemul financiar actual are multe contradictii. Nu se poate obtine un imprumut pa un pret acceptabil fara a avea un loc de munca bine platit. In plus, creantele legitime de asigurare reduc in mod direct profiturile firmelor de asigurare.

Noi credem ca bancile din ziua de azi si companiile de asigurare joaca un rol important in societate. Cu toate acestea, spre deosebire de alte industrii, in cazul in care produsele nediferentiate conduc la marje redus, ele prospera datorita rolului lor important ca "parti terte de incredere". Este o alternativa care poate ajuta la reducerea necesitatii frictiunii impusa de intermediari intr-o lume in care toti au acces la credite echitabile la pretul de piata si de asigurare.

Primul nostru produs este o platforma ROSCA, alimentata de blockchain Acest lucru permite crearea unor retele de siguranta sociala care abordeaza incertitudinea economica si ofera posibilitatea de crestere. Este primul produs dintr-o serie de produse care includ identitati de credit, creditare, asigurari mutuale si multe altele - toate acestea avand un efect de sustinere a capitalului social neexpoatat a retelelor de incredere deja existente.


PIATA ROSCA DIMENSIONATA LA NIVEL GLOBAL (surse citate in Whitepaper)

De ce sa incepem cu ROSCA  ca prima aplicatie WeTrust? (verificati  Whitepaper-ul & Video pentru mai multe detalii!)
Piata poate avea succes daca exista un echilibru intre cerere, oferta si cantitate, inca din prima zi daca utilizatorii gasesc utilitatea in platforma WeTrust. Acest lucru conduce inevitabil la "problema oul si gaina". in care o retea puternica  este esentiala inainte ca utilizatorii sa se alature si vice-versa. Pentru a depasi aceasta problema, noi credem ca un produs ROSCA este o aplicatie esentiala deoarece faciliteaza efectele de retea  si sprijina  retelele existente  si normele de comportament.

Ce se intampla intr-o aplicatie ROSCA?

ROSCA ofera Securitate si Oportunitate Economica: (folosita de peste 1 miliard de oameni din intreaga lume)
Serveste ca Asigurare si Credit
Sejur de interes in cadrul Comunitatii Locale
Fara intermediari  “parti terte de incredere”
Rate implicite scazute

Verificati clipul nostru DEMO aici!

Trustcoin este o componenta cruciala pentru platforma WeTrust. Moneda este o recompensa pentru orice actor care faciliteaza increderea si este platita de catre orice actor care utilizeaza Reteaua Trust. Fortele de piata  si cererea si oferta  vor dicta cantitatea de Trustcoin pentru fiecare tranzactie.

Exista patru parti esentiale in ecosistemul WeTrust: Utilizatori Generali, Sponsori, Sefi de echipe, si parteneri Referali. Dorim sa ne asiguram ca  TrustCoin este folosit in mod corespunzator pentru a stimula acesti actori sa se comporte intr-un mod care favorizeaza cresterea si integritatea sistemului. Aceste roluri nu se exclud reciproc, iar o persoana poate purta oricare sau toate din aceste "palarii".


 • Utilizatorii Generali folosesc oricare din serviciile ROSCAs, produse de creditare,de imprumut sau servicii de asigurare. Ne concentram pe numarul utilizatorilor WeTrust, pentru ca ei determina succesul platformei. Ei ne ajuta sa intelegem modul de utilizare a produsului, si ne ofera reactii despre cum putem sa-l imbunatatim.
 • Sponsoriisprijuna dezvoltarea generala a platformei prin participarea la recompense pentru erori, programare si completarea altor sarcini pe care WeTrust le va recompensa cu Trustcoin. Rolurile viitoare pot include de asemenea, Casieri, participari la cereri de audit, etc
 • Sefi de echipe: Organizator, evanghelist, avocat, expert de produs de teren care lucreaza cu utilizatorii platformei WeTrust. Depindem de  Sefii de echipe  pentru a educa, recruta si coordona grupurile. In contextul ROSCA , sefilor de echipe le este permis sa seteze rata de comisionare  pentru ROSCAs pe care ei o organizeaza.
 • Parteneri Referali evanghelizeaza platforma si primesc Trustcoin de la WeTrust pentru recomandarea utilizatorilor ca sa participe la platforma.


Inainte de a ajunge la o stare de echilibru in cazul in care resursele platformei pot fi sprijinite din taxe, o vanzare de tokenuri va fi facuta pentru a obtine fondurile necesare  dezvoltarii platformei. Ulterior, echipa WeTrust  se asteapta sa  foloseasca  fondurile in urmatoarele domenii:

 • Cercetare: Aceasta include cercetarea in matematici, teoria jocului, modele statistice si actuariale si simulari de calcul care vor asigura ca stimulentele adecvate sunt in linie pentru toate partile.
 • Dezvoltare de Soft: Acesta include bugetul pentru dezvoltarea softului, dezvoltarea de contracte smart, recenzii de securitate, si dezvoltarea unei experiente de utilizator, neteda.
 • Dezvoltarea Afacerilor: Aceasta include cheltuieli pentru crearea de parteneriate cu ONG-uri, formarea si  cresterea comunitatii ROSCA, si angajarea de manageri de comunitate  pentru a ajuta la evanghelizare in intreaga lume.
 • Marketing: Aceasta include toate cheltuielile legate de: educarea publicului cu privire la cheltuielile noastre  cu platforma, de calatorie, de admitere la conventii blockchain, sponsorizarea evenimentelor blockchain, conferinte, dezvoltarea brand-ului WeTrust si transmiterea mesajului nostru catre utilizatorii ROSCA.
 • Costuri Externe: Aceasta include structura de vanzare de token-uri, audit de securitate, taxe/consilieri juridici, reglementari de conformitate, recompense pentru erori si alte costuri fixe ( spatii de birouri, echipamente de comunicare la distanta) si asociate cu tehnologia si dezvoltarea.

100 de Milioane de Trustcoin (TRST) vor fi emise dupa ce strangerea de fonduri se incheie. Din cele 100 de Milioane de Trustcoin:
 • 80 Milioane Trustcoin vor fi vandute catre participanti
 • 10 Milioane Trustcoin vor fi pastrate pentru finantarea echipei
 • 8 Milioane Trustcoin vor fi utilizate pentru cheltuieli viitoare, marketing, si membri suplimentari ai echipei
 • 2 Milioane Trustcoin vor fi folositi pentru recompense


Vanzarea de tokenuri WeTrust (Trustcoin, TRST) va incepe pe 03/01/2017 12:00:00 AM UTC si se va incheia pe  04/14/2017 at 11:59:59 PM UTC sau pana cand un capital de 6000 BTC este atins. De asemenea exista un prag minim de 1000 BTC. Fondurile vor fi restituite participantilor daca pragul minim nu este atins. Avem urmatoarea schema de bonificatii:

Schema de bonificatii WeTrust
  Ziua 1 -- 30%
  Saptamana 1 -- 25%
  Saptamana 2 -- 20%
  Saptamana 3 -- 15%
  Saptamana 4 -- 10%
  Saptamana 5 -- 5%
  Saptamana 6 -- 0%

Mai multe detalii despre Escrow si un postare detaliata pe blog cu instructiuni cum sa contribuiti, va urma in scurt timp. Dezvoltatorii nostri lucreaza din greu pentru a implementa versiunea MVP a aplicatiei noastre in urmatoarea saptamana sau ceva de genul. Stati pe faza                   

           

                   

     


        George Li | co-fondator, Produse

George este un fost angajat Google si care inainte a co-condat CottonBrew, o companie vizuala Stanford StartX. Prealabil, a detinut functii in Strategia de Corporate si Infrastructura la  Google, si a fost consultant la McKinsey. El detine un master in Management Science Engineering de la Stanford si o licenta  in Electrical and Computer Engineering de la Universitatea  Rutgers.
 
         Patrick Long, CPA | co-founder, Strategii & Operatiuni

Patrick anterior a lucrat in Finate la RMS, si la Ernst and Young in Servicii de Asigurare unde a obtinut calificarea CPA. In timpul sau liber, el administreaza o cripto-moneda finantata cu fonduri de la prieteni si familie si mereu este in cautare de noi oportunitati. El detine o licenta in  Economie de la UC Berkeley.

         Ron Merom | co-fodator, CTO

Ron anterior a lucrat la Google ca Inginer de Software  unde sa specializat in recunoasterea vocala, piete emergente si interactiuni sociale. Ron are un interes puternic pentru tehnologia blockchain  si doreste sa foloseasca experienta sa tehnica pentru a crea un impact social impact asupra vietilor celor mai putin norocosi. El detine un master in  Computer Science de la  Weizmann Institute of Science si o licenta in Computer Science and Environmental Science de la Universitatea Israeliana.

         An Zheng | Inginer Principal

Anterior a lucrat la Sandora ca Inginer Senior de Software. Detine un master si o licenta  in Systems Engineering de la o universitate de top din lume.

         Tom Nash | Dezvoltator Front-End

Tom a lucrat anterior la Hydrant ca  Junior Web Developer, insa recent si-a luat o vacanta pentru a calatori in lume si lucreaza ca freelancer. Invata repede si este un individ capabil  si ambitios si poate sa rezolve orice sarcina acordata. Detine o licenta in Computer Science de la Universitatea Lancaster.

         Shine Lee | Dezvoltator Contracte Smart

Shine este un antreprenor de suflet. Dupa ce a absolvit la  UC Davis in urma cu un an, el si-a creat propria ferma de minat Ethereum care genereaza destul profit pentru el ca propriu angajat. Sa alaturat la WeTrust ca dezvoltator lucrand la contractele smart Solidity aducand experienta sa in domeniul criptomonedei. Detine o licenta  in Computer Science de la UC Davis.

         Mivsam Yekutiel, Ph.D | Cercetator si Manager Parteneriate Globale

Mivsam detine un doctorat in Chimie Cuantica de la Universitatea  Otago  din Noua Zeelanda si a facut un post-doctorat in energie regenerabila la Universitatea  Tel Aviv. In ultimii 20 de ani, a fost voluntar si invatator si parte a vietii Mivsam  si ea crede cu tarie  asupra impactului social pe care il are.

         Leon Di | Sef Marketing de Produs

Leon Di are o experienta de 9 ani in firmele de Hardware si Inginerie din Silicon Valley . Ca manager de produs , a administrat conturi pentru  Intel, Apple, si alte companii majore. Detine un master si o licenta in  Electrical Engineering.

         Justin Zheng | Asistent Marketing

Justin este un guru de marketing. El a fost unul din geniile din spatele FirstBlood.io spargand un record de 6 milioane de dolari in campania de strangere de fonduri care a fost incheiata in mai putin de 15 minute. L-am primit ca parte a masinii de marketing pentru a aduce cunostintele WeTrust catre un public mai larg.

         Jessica Aharonov | Grafician

Jessica este un grafician cu o experienta extensiva in branding, design editorial,si grafica in miscare. Ea a creat Arodesign Studio, o agentie internationala de design grafic care a lucrat in proiecte din intreaga lume, incluzand Statele Unite, Singapore, UK si Noua Zeelanda.

        Emin Gun Sirer | Consilier Blockchain

Emin Gun este un Profesor Asociat la Cornell a carui cercetare se intinde pe sisteme de operare, crearea de retele si sisteme distribuite. El este un membru al comunitatii de hackeri (@el33th4xor), ruleaza un blog de tehnologie denumit Hacking Distributed care pune la indoiala practicile actuale, si este co-director la IC3, The Initiative for Crypto-currencies and Contracts. Detine un master  in Computer Science de la Universitatea Princeton si un doctorat  in Computer Science de la Universitatea  Washington.

         Benedict Chan | Consilier Blockchain

Benedict este un leader de platforma la  BitGo si detine o experienta vasta in crearea de blockchain-uri si platforme pentru walleti. El a creat Ether.Li - primul wallet web multi-semnatura. Ben consiliaza echipa  cu privire la contractele smart, walleti, si problemele de securitate. El detine o licenta  in Computer Science de la Universitatea  South Wales Australia.

         Michael Hexner | Consilier Strategii de Afaceri

Michael este un antreprenor versat si un investitor cu peste 40 de ani de experienta conducand companii in retail si tehnologia spatiala (Wheel Works, SmartPillars, Fundamental Capital, etc.). Este un expert in crearea afacerilor de la zero prin indentificarea problemelor din lumea reala  si creaza o viziune clara in conducerea organizatiilor. Detine un master in Political Theory de la Williams College si o licenta  in Conflict and Dispute Resolution de la Univeristatea Creighton.

         Daniel Cawrey | Consilier Marketing

Daniel a lucrat anterior la Velocity as Ofiter de Comunicatii si la ZapChain ca Ofiter de Operatii. El aduce marketingul si strategia de expertiza din anii de experienta in rularea proiectelor cripto. Detine un master in  Information Science de la Universitatea Central Michigan.

         Fennie Wang | Consilier Juridic

Fennie lucreaza in curent la MONI Limited ca, Consilier General si anterior a lucrat la  Wilmer Hale ca asociata. Ea detine un master in  Business Administration and Legal Studies de la  UC Berkeley si un doctorat de la Universitatea Columbia.Va place ce vedeti? Hai sa discutati si sa colaborati cu noi aici!Anuntul oficial poate fi citit aici: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1773367.0
1542072720
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542072720

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542072720
Reply with quote  #2

1542072720
Report to moderator
1542072720
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542072720

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542072720
Reply with quote  #2

1542072720
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1542072720
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542072720

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542072720
Reply with quote  #2

1542072720
Report to moderator
ltcrstrbrt
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386
Merit: 1016View Profile WWW
February 15, 2017, 03:30:27 PM
 #2

CAMPANIA DE RECOMPENSE
Suntem un proiect bazat pe comunitate care apreciaza profund contributiile facute de comunitate. Drept urmare, noi vom acorda doua milioane de Trustcoin (2,000,000 TRST) pentru a fi impartiti intre participantii la recompense. Aceasta este una dintre CELE MAI generoase campanii facute vreodata pe Bitcointalk! Interesati? Va rugam sa consulati urmatoarele pentru o intelegere mai detaliata!

Campania de Semnatura (30%, sau 600,000 TRST)
Ajutati-ne sa imprastiem vorba despre WeTrust si veti primi cate o portie in fiecare saptamana! Tot ce trebuie sa faceti este sa adaugati semnatura si avatarul nostru la profilul dv-stra Bitcointalk. Pentru a oferi o distribuire echitabila a recompensei inregistrati-va pe acest formular: https://goo.gl/forms/EUxIIu1N6GaDVLK93. Aleatoriu vom verifica participanii la campania de semnaturi de cateva ori pe saptamana, pentru a ne asigura ca participantii primesc o portie marita. Puteti sa vedeti lista tuturor confirmed participantilor aici. Este o lista pe care o actualizam regulat.

Trebuie sa faceti  cel putin 15 postari pe saptamana pentru ca recompensa sa fie acordata in saptamana respectiva. Nu poate fi spam si inlaturata de catre moderatori, noi vom verifica participantii la fata locului.
- Semnatura pentru Jr. Member. si Member: 20 stakes pe saptamana.
- Semnatura pentru Full member: 50 stakes pe saptamana.
- Semnatura pentru Sr. Member, Hero sau Legendary. 80 stakes pe saptamana.


Avatar

Jr. Member (20 stakes)
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬║WeTrust.io║▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
║COLLABORATIVE SAVINGS AND INSURANCE PLATFORM║

Code:
[center]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[url=http://www.wetrust.io/]║WeTrust.io║[/url]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
║COLLABORATIVE SAVINGS AND INSURANCE PLATFORM║[/center]

Member (20 stakes)
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬║WeTrust.io║▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
BITCOINTALK THREADSLACKYOUTUBEBLOGMEDIUMTWITTERGITHUBTELEGRAM
▬▬▬▬║COLLABORATIVE SAVINGS AND INSURANCE PLATFORM, POWERED BY BLOCKCHAIN║▬▬▬▬


Code:
[center]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[url=http://www.wetrust.io/]║WeTrust.io║[/url]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
[url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1773367.0;all]BITCOINTALK THREAD[/url] ║ [url=http://www.wetrust.io/slack-invite]SLACK[/url] ║ [url=https://www.youtube.com/watch?v=tXqy2-2l8Xg&list=PLCL57M28bByVH-HUDxmIg9TW9B6izKqdd&index=3]YOUTUBE[/url] ║ [url=https://medium.com/wetrust-blog]BLOG[/url] ║ [url=https://medium.com/wetrust-blog]MEDIUM[/url] ║ [url=https://twitter.com/WeTrustPlatform]TWITTER[/url] ║ [url=https://github.com/WeTrustPlatform]GITHUB[/url] ║ [url=https://www.telegram.me/wetrust_ico]TELEGRAM[/url]
▬▬▬▬[url=http://www.wetrust.io/]║COLLABORATIVE SAVINGS AND INSURANCE PLATFORM, POWERED BY BLOCKCHAIN║[/url]▬▬▬▬[/center]


Full Member (50 stakes)

Code:
[center][url=http://www.wetrust.io/][color=#21baa6][b][color=#ECEDF3]▬[/color][color=#DEE9ED]▬[/color][color=#D0E6E8]▬[/color][color=#C3E2E3]▬[/color][color=#B5DFDE]▬[/color][color=#A8DBD9]▬[/color][color=#9AD8D4]▬[/color][color=#8DD5CF]▬[/color][color=#7FD1C9]▬[/color][color=#72CEC4]▬[/color][color=#64CABF]▬[/color][color=#57C7BA]▬[/color][color=#49C4B5]▬[/color][color=#3CC0B0]▬[/color][color=#2EBDAB]▬[/color]║[font=agency fb]WeTrust.io[/font]║[color=#21BAA6]▬[/color][color=#2EBDAB]▬[/color][color=#3CC0B0]▬[/color][color=#49C4B5]▬[/color][color=#57C7BA]▬[/color][color=#64CBBF]▬[/color][color=#72CEC4]▬[/color][color=#7FD1C9]▬[/color][color=#8DD5CF]▬[/color][color=#9AD8D4]▬[/color][color=#A8DCD9]▬[/color][color=#B5DFDE]▬[/color][color=#C3E2E3]▬[/color][color=#D0E6E8]▬[/color][color=#DEE9ED]▬[/color][/b][/color][/url]
[font=agency fb][b][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1773367.0;all][color=black]BITCOINTALK THREAD  ║[/url] [font=agency fb][b][url=http://www.wetrust.io/slack-invite][color=black]SLACK  [color=#d94235]║[/color][/url] [font=agency fb][b][url=https://www.youtube.com/watch?v=tXqy2-2l8Xg&list=PLCL57M28bByVH-HUDxmIg9TW9B6izKqdd&index=3][color=#d94235]YOUTUBE  ║[/url] [url=https://medium.com/wetrust-blog][color=#d94235]BLOG  [color=black]║[/color][/color][/url][/b][/font] [url=https://medium.com/wetrust-blog][color=#55acee]MEDIUM  ║[/color][/url][/b][/font] [url=https://twitter.com/WeTrustPlatform][color=#55acee]TWITTER  ║[/color][/url] [font=agency fb][b][url=https://github.com/WeTrustPlatform][color=black]GITHUB  ║[/url] [url=https://www.telegram.me/wetrust_ico][color=black]TELEGRAM[/color][/url][/b][/font]
[url=http://www.wetrust.io/][color=#21baa6][b]▬▬▬▬║[font=agency fb]COLLABORATIVE SAVINGS AND INSURANCE PLATFORM, POWERED BY BLOCKCHAIN[/font]║▬▬▬▬[/b][/color][/url][/center]


Sr. Member (80 stakes)           ▄▄▄▄▄  
     ▄▄█████████████▄
   ▄█████▀       ▀█████▄
 ▄████▀             ▀████▄
 ███▀                 ▀███▄
███▀   █████████████   ▀███
███    ▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀    ███
███         ███         ███
███▄        ███        ████
▀███▄       ███       ▄███▀
 ▀████▄     ▀▀▀     ▄████▀
   ▀█████▄▄     ▄▄█████▀
      ▀█████████████▀
           ▀▀▀▀▀▀  
WeTrust.io


             ▄██▄
     ▄      ▐████   ▄▄
   █████     ██████████
    █████████████████▀
 ▄████████████▀████▌
██████████     ▀████    
 ▀▀   █████     ██████████
      ▀████▌▄████████████▀
    ▄▄▄███████████████▌
   ██████████▀    ▐████
    ▀▀▀  ████▌     ▀▀▀
         ▀███▀
.........SLACK..........
██████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
BITCOINTALK THREAD


 ▄████████████████████▄
████████████████████████
██████████ ▀████████████
██████████    ▀█████████
██████████    ▄█████████
██████████ ▄████████████
████████████████████████
 ▀████████████████████▀
.YOUTUBE.
██████████████████████████████████████████████████████████████
BLOG

                 ▄████▄▄    ▄
██             ████████████▀
████▄         █████████████▀
▀████████▄▄   █████████████
▄▄█████████████████████████
██████████████████████████
  ▀██████████████████████
   █████████████████████
    ▀█████████████████▀
      ▄█████████████▀
▄▄███████████████▀
   ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
.TWITTER.
██████████████████████████████████████████████████████████████
MEDIUM

  ▄██▄▄                ▄▄██▄
  ████████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███████
  ██████████████████████████
  ██████████████████████████
▄████████████████████████████▄
██████████████████████████████▌
█████▀                  ▀█████▌
████    ███▄      ▄███    ████▌
████   ▐████      ████▌   ████
 ███    ▀██▀      ▀██▀    ███▀
  ▀██▄                  ▄██▀
    ▀▀██████████████████▀▀
.GITHUB.
████████████████████████████████████████████████████████
TELEGRAMCode:
[center][table][tr][td][font=Courier][size=2px][color=#21baa6]


           ▄▄▄▄▄  
     ▄▄█████████████▄
   ▄█████▀       ▀█████▄
 ▄████▀             ▀████▄
 ███▀                 ▀███▄
███▀   █████████████   ▀███
███    ▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀    ███
███         ███         ███
███▄        ███        ████
▀███▄       ███       ▄███▀
 ▀████▄     ▀▀▀     ▄████▀
   ▀█████▄▄     ▄▄█████▀
      ▀█████████████▀
           ▀▀▀▀▀▀  
[/color][/size][/font][/td]
[td][url=http://www.wetrust.io/][size=30px][color=#21baa6][b][font=Calibri]WeTrust.io[/font][/b][/color][/size][/td]
[td][b][size=10px][color=black]█

█[/color][/size][/b][/td]
[td][font=Courier][size=2px][color=black]
             ▄██▄
     ▄      ▐████   ▄▄
   █████     ██████████
    █████████████████▀
 ▄████████████▀████▌
██████████     ▀████    
 ▀▀   █████     ██████████
      ▀████▌▄████████████▀
    ▄▄▄███████████████▌
   ██████████▀    ▐████
    ▀▀▀  ████▌     ▀▀▀
         ▀███▀
[/color][/size][/font][/td]

[td][center][font=agency fb][b][url=http://www.wetrust.io/slack-invite][size=14pt][color=transparent].........[color=black]SLACK[color=transparent]..........[/color][/size][/url]
[size=1pt]██████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████[/size]
[url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1773367.0;all][size=11pt][color=black]BITCOINTALK THREAD[/size][/url][/b][/font][/center][/td]
[td][font=Courier][size=2px][color=#d94235]

 ▄████████████████████▄
████████████████████████
██████████ ▀████████████
██████████    ▀█████████
██████████    ▄█████████
██████████ ▄████████████
████████████████████████
 ▀████████████████████▀
[/color][/size][/font][/td]

[td][center][font=agency fb][b][url=https://www.youtube.com/watch?v=tXqy2-2l8Xg&list=PLCL57M28bByVH-HUDxmIg9TW9B6izKqdd&index=3][size=14pt][color=transparent].[color=#d94235]YOUTUBE[color=transparent].[/color][/size][/url]
[size=1pt]██████████████████████████████████████████████████████████████[/size]
[url=https://medium.com/wetrust-blog][size=11pt][color=#d94235]BLOG[/color][/size][/url][/b][/font][/center][/td]
[td][font=Courier][size=2px][color=#55acee]
                 ▄████▄▄    ▄
██             ████████████▀
████▄         █████████████▀
▀████████▄▄   █████████████
▄▄█████████████████████████
██████████████████████████
  ▀██████████████████████
   █████████████████████
    ▀█████████████████▀
      ▄█████████████▀
▄▄███████████████▀
   ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
[/color][/size][/font][/td]

[td][center][font=agency fb][b][url=https://twitter.com/WeTrustPlatform][size=14pt][color=transparent].[color=#55acee]TWITTER[color=transparent].[/color][/size][/url]
[size=1pt]██████████████████████████████████████████████████████████████[/size]
[url=https://medium.com/wetrust-blog][size=11pt][color=#55acee]MEDIUM[/color][/size][/url][/b][/font][/center][/td]
[td][font=Courier][size=2px][color=black]
  ▄██▄▄                ▄▄██▄
  ████████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███████
  ██████████████████████████
  ██████████████████████████
▄████████████████████████████▄
██████████████████████████████▌
█████▀                  ▀█████▌
████    ███▄      ▄███    ████▌
████   ▐████      ████▌   ████
 ███    ▀██▀      ▀██▀    ███▀
  ▀██▄                  ▄██▀
    ▀▀██████████████████▀▀
[/color][/size][/font][/td]

[td][center][font=agency fb][b][url=https://github.com/WeTrustPlatform][size=14pt][color=transparent].[color=black]GITHUB[color=transparent].[/color][/size][/url]
[size=1pt]████████████████████████████████████████████████████████[/size]
[url=https://www.telegram.me/wetrust_ico][size=11pt][color=black]TELEGRAM[/color][/size][/url][/b][/font][/center][/td]
[td][b][size=10px][color=black]█

█[/color][/size][/b][/td]
[/tr][/table][/center]


Hero/ Legendary (80 stakes)           ▄▄▄▄▄  
     ▄▄█████████████▄
   ▄█████▀       ▀█████▄
 ▄████▀             ▀████▄
 ███▀                 ▀███▄
███▀   █████████████   ▀███
███    ▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀    ███
███         ███         ███
███▄        ███        ████
▀███▄       ███       ▄███▀
 ▀████▄     ▀▀▀     ▄████▀
   ▀█████▄▄     ▄▄█████▀
      ▀█████████████▀
           ▀▀▀▀▀▀  
WeTrust.io


             ▄██▄
     ▄      ▐████   ▄▄
   █████     ██████████
    █████████████████▀
 ▄████████████▀████▌
██████████     ▀████    
 ▀▀   █████     ██████████
      ▀████▌▄████████████▀
    ▄▄▄███████████████▌
   ██████████▀    ▐████
    ▀▀▀  ████▌     ▀▀▀
         ▀███▀


 ▄████████████████████▄
████████████████████████
██████████ ▀████████████
██████████    ▀█████████
██████████    ▄█████████
██████████ ▄████████████
████████████████████████
 ▀████████████████████▀

                 ▄████▄▄    ▄
██             ████████████▀
████▄         █████████████▀
▀████████▄▄   █████████████
▄▄█████████████████████████
██████████████████████████
  ▀██████████████████████
   █████████████████████
    ▀█████████████████▀
      ▄█████████████▀
▄▄███████████████▀
   ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

  ▄██▄▄                ▄▄██▄
  ████████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███████
  ██████████████████████████
  ██████████████████████████
▄████████████████████████████▄
██████████████████████████████▌
█████▀                  ▀█████▌
████    ███▄      ▄███    ████▌
████   ▐████      ████▌   ████
 ███    ▀██▀      ▀██▀    ███▀
  ▀██▄                  ▄██▀
    ▀▀██████████████████▀▀Code:
[center][table][tr][td][font=Courier][size=2px][color=#21baa6]


           ▄▄▄▄▄  
     ▄▄█████████████▄
   ▄█████▀       ▀█████▄
 ▄████▀             ▀████▄
 ███▀                 ▀███▄
███▀   █████████████   ▀███
███    ▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀    ███
███         ███         ███
███▄        ███        ████
▀███▄       ███       ▄███▀
 ▀████▄     ▀▀▀     ▄████▀
   ▀█████▄▄     ▄▄█████▀
      ▀█████████████▀
           ▀▀▀▀▀▀  
[/color][/size][/font][/td]
[td][url=http://www.wetrust.io/][size=30px][color=#21baa6][b][font=Calibri]WeTrust.io[/font][/b][/color][/size][/td]
[td][b][size=10px][color=black]█

█[/color][/size][/b][/td]
[td][font=Courier][size=2px][color=black]
             ▄██▄
     ▄      ▐████   ▄▄
   █████     ██████████
    █████████████████▀
 ▄████████████▀████▌
██████████     ▀████    
 ▀▀   █████     ██████████
      ▀████▌▄████████████▀
    ▄▄▄███████████████▌
   ██████████▀    ▐████
    ▀▀▀  ████▌     ▀▀▀
         ▀███▀
[/color][/size][/font][/td]

[td][center][font=agency fb][b][url=http://www.wetrust.io/slack-invite][size=14pt][glow=black,2,300][color=transparent].........[color=white]SLACK[color=transparent]..........[/color][/glow][/size][/url]
[url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1773367.0;all][size=11pt][color=black]BITCOINTALK THREAD[/size][/url][/b][/font][/center][/td]
[td][font=Courier][size=2px][color=#d94235]

 ▄████████████████████▄
████████████████████████
██████████ ▀████████████
██████████    ▀█████████
██████████    ▄█████████
██████████ ▄████████████
████████████████████████
 ▀████████████████████▀
[/color][/size][/font][/td]

[td][center][font=agency fb][b][url=https://www.youtube.com/watch?v=tXqy2-2l8Xg&list=PLCL57M28bByVH-HUDxmIg9TW9B6izKqdd&index=3][size=14pt][glow=#d94235,2,300][color=transparent].[color=white]YOUTUBE[color=transparent].[/color][/glow][/size][/url]
[url=https://medium.com/wetrust-blog][size=11pt][color=#d94235]BLOG[/color][/size][/url][/b][/font][/center][/td]
[td][font=Courier][size=2px][color=#55acee]
                 ▄████▄▄    ▄
██             ████████████▀
████▄         █████████████▀
▀████████▄▄   █████████████
▄▄█████████████████████████
██████████████████████████
  ▀██████████████████████
   █████████████████████
    ▀█████████████████▀
      ▄█████████████▀
▄▄███████████████▀
   ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
[/color][/size][/font][/td]

[td][center][font=agency fb][b][url=https://twitter.com/WeTrustPlatform][size=14pt][glow=#55acee,2,300][color=transparent].[color=white]TWITTER[color=transparent].[/color][/glow][/size][/url]
[url=https://medium.com/wetrust-blog][size=11pt][color=#55acee]MEDIUM[/color][/size][/url][/b][/font][/center][/td]
[td][font=Courier][size=2px][color=black]
  ▄██▄▄                ▄▄██▄
  ████████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███████
  ██████████████████████████
  ██████████████████████████
▄████████████████████████████▄
██████████████████████████████▌
█████▀                  ▀█████▌
████    ███▄      ▄███    ████▌
████   ▐████      ████▌   ████
 ███    ▀██▀      ▀██▀    ███▀
  ▀██▄                  ▄██▀
    ▀▀██████████████████▀▀
[/color][/size][/font][/td]

[td][center][font=agency fb][b][url=https://github.com/WeTrustPlatform][size=14pt][glow=black,2,300][color=transparent].[color=white]GITHUB[color=transparent].[/color][/glow][/size][/url]
[url=https://www.telegram.me/wetrust_ico][size=11pt][color=black]TELEGRAM[/color][/size][/url][/b][/font][/center][/td]
[td][b][size=10px][color=black]█

█[/color][/size][/b][/td]
[/tr][/table][/center]Traduceri si Moderare (20%, sau 400,000 TRST)
Daca thread-ul nostru Bitcointalk nu a fost inca tradus in limba dv-stra, sunteti bine-veniti sa contribuiti cu traducerea dv-stra si sa primiti o portie in schimb. Va rugam contactati-ne la: https://goo.gl/forms/KVeZVqVjuFrYFqUh1 pentru a rezerva traducerea dv-stra. Veti primi o portie aditionala pentru fiecare postare in thread-ul tradus.
- Slide Deck: 100 stakes
- Bitcointalk Thread: 100 stakes
- Whitepaper: 1000 stakes
- Moderare: 5 stakes pe postare in thread
Vedeti lista participantilor confirmati, aici.


Twitter (20%, sau 400,000 TRST)
Nu ratati niciodata actualizarile noastre! Urmariti-ne pe Twitter pentru ultimele retweet-uri sau stiri, pentru grupul dv-stra sau prieteni si urmaritori. Inregistrati-va aici: https://goo.gl/forms/UxvCUiXjzywOD3a83
Participantii trebuie sa faca CEL PUTIN 15 RETWEET-uri pe saptamana pentru a se califica pentru o portie:
 - 10 stakes pentru sub 300 urmaritori
 - 20 stakes pentru 301 pana la 999 urmaritori
 - 50 stakes pentru 1000 sau mai multi urmaritori

 - Din cauza cererii masive de inscrieri si  retweet-uri, vom limita inregistrarile la membrii Bitcointalk cu rang- Jr. Member sau peste. Vom verifica inainte de aprobare (02/05/2017). Va rugam sa ne trimiteti informatiile pentru a le verifica. Vom selecta un esantion de persoane aleatorii pentru a verifica daca au completat numarul necesar de tweet-uri. In cazul in care numarul de tweet-uri va fi mai mic decat cel necesar, recompensa va fi zero pentru acea saptamana
Vedeti lista participantilor aici.


Facebook  (10%, sau 200,000 TRST)
Vom posta toate actualizarile vanzarii de tokenuri WeTrust  si postarile de pe blog, pe pagina noastra de Facebook. Participantii trebuie sa faca CEL PUTIN 15 DISTRIBUIRI PUBLICE pe saptamana pentru a se califica pentru o portie. Asigurati-va ca numele dv-stra de pe FB se potriveste cu cel inregistrat in formular. Inregistrati-va la https://goo.gl/forms/1CIHIHG2Nuvjmx9m2
- Numarul de prieteni trebuie sa fie mai mare de 100.
- Numarul de prieteni intre 100 si 1000: 10 stakes.
- Numarul de prieteni intre 1001 si 3000: 25 stakes.
- Numarul de prieteni de 3000+: 40 stakes.
- WeTrust Facebook Page
- Din cauza cererii masive de inscrieri si distribuiri FB , vom limita inregistrarile la membrii Bitcointalk cu rang- Jr. Member sau peste. Vom verifica inainte de aprobare (02/05/2017). Va rugam sa ne trimiteti informatiile pentru a le verifica.
Vedeti lista participantilor confirmati aici.


Rezervati pentru idei viitoare (20%, sau 400,000 TRST)Cum va functiona distribuirea recompenselor
Exemplu pentru recompensa Tweeter
Castiguri Twitter pentru retweet-uri. Trebuie sa retweet-uiti DE CEL PUTIN 15 ORI pe saptamana. Vom alege aleatoriu (25% din totalul de participanti) si daca se dovedeste ca nu ati facut numarul necesar de tweet-uri, recompensa pe acea saptamana va fi anulata. Recompensele sunt dupa cum urmeaza: 10 stakes pentru mai putin de 300 urmaritori, 20 stakes pentru mai putin de 1000 urmaritori, si 50 stakes pentru mai mult de 1000 urmaritori.

Numarul de tokenuri TRST va fi distribuit proportional impreuna cu numarul participantilor la recompensa Twitter  bazandu-se pe numarul de stake-uri a fiecaruia. Aceeasi logica se aplica si in cazul altor recompense.

Daca aveti vreo intrebare despre campania de recompense , va invitam sa va alaturati la chat-ul Slack si sa ne intrebati!

Pentru a primi recompensele, va trebui sa va inregistrati un cont pe wetrust.io. Veti putea sa valorificati tokenurile la sfarsitul campaniei de strangere de fonduri deci asigurati-va ca va creati un cont pe site-ul nostru cand va incepe strangerea de fonduri pentru ca noi sa stim unde sa trimitem recompensele. Veti putea sa va creati un cont foarte curand si va vom anunta cand acest lucru este posibil. Veti avea nevoie de acest cont inainte de incheierea strangeri de fonduri astfel incat sa puteti primi tokenurile acordate dupa terminarea campaniei de strangere de fonduri.
Saksham
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 577
Merit: 500View Profile
February 15, 2017, 04:56:55 PM
 #3

Hmm... mai este  pana incepe campania, poate poate ma bag si eu. Ce recompense au (sau daca au) ?
ltcrstrbrt
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386
Merit: 1016View Profile WWW
February 15, 2017, 05:14:25 PM
 #4

Hmm... mai este  pana incepe campania, poate poate ma bag si eu. Ce recompense au (sau daca au) ?
Gata le-am publicat si dupa cum observi sunt foarte generoase. Inca astept informatii despre escrow, in rest ideea proiectului este destul de puternica. Vom vedea.
Saksham
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 577
Merit: 500View Profile
February 15, 2017, 05:41:23 PM
 #5

Hmm... mai este  pana incepe campania, poate poate ma bag si eu. Ce recompense au (sau daca au) ?
Gata le-am publicat si dupa cum observi sunt foarte generoase. Inca astept informatii despre escrow, in rest ideea proiectului este destul de puternica. Vom vedea.
Generoase de tot  numai ca acele 15 postari saptamanale pentru campania de semnaturi par putin cam mult. Cine se baga acum ar trebui sa faca vreo 8*15=120 postari pana la final ( sper ca am calculat bine, ar fi cam 8 saptamani pana pe 14 Aprilie)
ltcrstrbrt
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386
Merit: 1016View Profile WWW
February 15, 2017, 06:00:51 PM
 #6

Hmm... mai este  pana incepe campania, poate poate ma bag si eu. Ce recompense au (sau daca au) ?
Gata le-am publicat si dupa cum observi sunt foarte generoase. Inca astept informatii despre escrow, in rest ideea proiectului este destul de puternica. Vom vedea.
Generoase de tot  numai ca acele 15 postari saptamanale pentru campania de semnaturi par putin cam mult. Cine se baga acum ar trebui sa faca vreo 8*15=120 postari pana la final ( sper ca am calculat bine, ar fi cam 8 saptamani pana pe 14 Aprilie)
Pentru campania de semnatura cat si pentru altele (TW/FB) nu este necesar sa postezi saptamanal 15 postari ( normal  ca vei pierde recompensa pentru acea saptamana) doar daca esti in masura si poti sa o faci fara a abuza sau a face spam. Daca nu faci numarul necesar de postari, nu esti eliminat din campanie doar ca acea saptamana nu va fi socotita la recompensa finala. Sper ca m-ai inteles.
Saksham
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 577
Merit: 500View Profile
February 16, 2017, 02:45:02 AM
 #7

Hmm... mai este  pana incepe campania, poate poate ma bag si eu. Ce recompense au (sau daca au) ?
Gata le-am publicat si dupa cum observi sunt foarte generoase. Inca astept informatii despre escrow, in rest ideea proiectului este destul de puternica. Vom vedea.
Generoase de tot  numai ca acele 15 postari saptamanale pentru campania de semnaturi par putin cam mult. Cine se baga acum ar trebui sa faca vreo 8*15=120 postari pana la final ( sper ca am calculat bine, ar fi cam 8 saptamani pana pe 14 Aprilie)
Pentru campania de semnatura cat si pentru altele (TW/FB) nu este necesar sa postezi saptamanal 15 postari ( normal  ca vei pierde recompensa pentru acea saptamana) doar daca esti in masura si poti sa o faci fara a abuza sau a face spam. Daca nu faci numarul necesar de postari, nu esti eliminat din campanie doar ca acea saptamana nu va fi socotita la recompensa finala. Sper ca m-ai inteles.
Te-am inteles normal. Cred ca ma inscriu si eu in campanie pana la urma, probabil ca in cursul zilei de azi (daca am timp) sau maine.
ltcrstrbrt
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386
Merit: 1016View Profile WWW
February 17, 2017, 09:58:29 PM
 #8

Documente utile:

WeTrust SlideDesk - versiunea in romana : https://docsend.com/view/5chk42q

WeTrust WhitePaper - versiunea in romana: https://docsend.com/view/f93hbfg
Saksham
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 577
Merit: 500View Profile
February 18, 2017, 12:23:58 AM
 #9

Gata m-am bagat si eu. Am citit WP-ul  si pare  destul de solida idea, defapt  mai pe romaneste este  vorba de un fel de C.A.R sau "casa tiganneasca" (cum ii spunea mai demult).
ltcrstrbrt
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386
Merit: 1016View Profile WWW
February 18, 2017, 02:33:38 AM
 #10

Gata m-am bagat si eu. Am citit WP-ul  si pare  destul de solida idea, defapt  mai pe romaneste este  vorba de un fel de C.A.R sau "casa tiganneasca" (cum ii spunea mai demult).
Da, un fel de casa de ajutor reciproc doar ca este sustinuta de blockchain ( pentru inceput blockchain-ul Ethereum) si pe de alta parte va functiona la nivel mondial ceea ce poate sa atraga un capital imens. Ideea e fezabila si cred ca vor reusi sa stranga peste pragul minim.
Averim
Member
**
Offline Offline

Activity: 162
Merit: 10


View Profile WWW
February 18, 2017, 02:54:05 AM
 #11

Pacat ca nu pot sa particip  in  campanie ( nu imi permite  rangul) si nici nu mi-am dat interesul sa il cresc. Nu am gasit nimic despre  cine o sa tina fondurile, serviciu escrow sau cum se numeste, altfel as cumpara si eu ceva moneda. Observ ca odata cu  relansarea tohnologiei blockchain apar tot mai multe idei si proiecte si asta ma incanta, acesta fiind unul dintre ele.

bluedeep
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 930
Merit: 1000View Profile
February 18, 2017, 04:16:52 AM
 #12

1500 BTC nu ar fi asa de mult, acum depinde si de investitori insa cred ca va trece cu mult peste pragul limita. Ideea in sine e  buna si cred ca va prinde la "public"
Trebuie sa mai studiez putin informatiile.
ltcrstrbrt
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386
Merit: 1016View Profile WWW
February 18, 2017, 05:40:06 AM
 #13

Pacat ca nu pot sa particip  in  campanie ( nu imi permite  rangul) si nici nu mi-am dat interesul sa il cresc. Nu am gasit nimic despre  cine o sa tina fondurile, serviciu escrow sau cum se numeste, altfel as cumpara si eu ceva moneda. Observ ca odata cu  relansarea tohnologiei blockchain apar tot mai multe idei si proiecte si asta ma incanta, acesta fiind unul dintre ele.
Va fi anuntat in curand si cine va tine escrow-ul, probabil inainte cu o saptamana de inceperea campaniei de strangere de fonduri.
Din pacate nu poti participa in campaniile de recompense, dupa cum ai observat si tu, cine stie poate pe viitor...in altele..
Averim
Member
**
Offline Offline

Activity: 162
Merit: 10


View Profile WWW
February 18, 2017, 06:20:22 AM
 #14

Pacat ca nu pot sa particip  in  campanie ( nu imi permite  rangul) si nici nu mi-am dat interesul sa il cresc. Nu am gasit nimic despre  cine o sa tina fondurile, serviciu escrow sau cum se numeste, altfel as cumpara si eu ceva moneda. Observ ca odata cu  relansarea tohnologiei blockchain apar tot mai multe idei si proiecte si asta ma incanta, acesta fiind unul dintre ele.
Va fi anuntat in curand si cine va tine escrow-ul, probabil inainte cu o saptamana de inceperea campaniei de strangere de fonduri.
Din pacate nu poti participa in campaniile de recompense, dupa cum ai observat si tu, cine stie poate pe viitor...in altele..
Daca vor afisa escrow-il  am sa iau si eu monede, ultima data ( fiind si prima) mi-a mers bine, am scos cam de 3 ori  mai mult decat am bagat.

Saksham
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 577
Merit: 500View Profile
February 18, 2017, 08:06:58 AM
 #15

Pacat ca nu pot sa particip  in  campanie ( nu imi permite  rangul) si nici nu mi-am dat interesul sa il cresc. Nu am gasit nimic despre  cine o sa tina fondurile, serviciu escrow sau cum se numeste, altfel as cumpara si eu ceva moneda. Observ ca odata cu  relansarea tohnologiei blockchain apar tot mai multe idei si proiecte si asta ma incanta, acesta fiind unul dintre ele.
Va fi anuntat in curand si cine va tine escrow-ul, probabil inainte cu o saptamana de inceperea campaniei de strangere de fonduri.
Din pacate nu poti participa in campaniile de recompense, dupa cum ai observat si tu, cine stie poate pe viitor...in altele..
Daca vor afisa escrow-il  am sa iau si eu monede, ultima data ( fiind si prima) mi-a mers bine, am scos cam de 3 ori  mai mult decat am bagat.
Fara escrow nu se poate iar un asemenea proiect nu isi permite sa "dea cu batul in balta" asa ca fi sigur ca vor anunta si escrow-ul,si apropos, felicitari pentru prima ta investitie reusita.
ltcrstrbrt
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386
Merit: 1016View Profile WWW
February 18, 2017, 10:10:02 AM
 #16

Dupa cum am precizat, escrow-ul va fi anuntat inainte de inceperea campaniei de strangere de fonduri deci nu se pune problema sa nu foloseasca un serviciu escrow. Acum ramane de vazut cine  va fi si care este reputatia respectivului escrow. Eu personal sunt optimist..
Averim
Member
**
Offline Offline

Activity: 162
Merit: 10


View Profile WWW
February 18, 2017, 11:16:28 PM
 #17

Din ce am citit oricine poate sa creeze un CAR-ul   la care sa invite prieteni, apropiati cunistinte  etc etc, poate sa seteze un taxa, dar nu mai mare de 5% si trebuie sa plateasca  un comision pentru administrarea programului, platformei  s.a.m.d De unde obtine venituri platforma? doar din taxe?

ltcrstrbrt
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386
Merit: 1016View Profile WWW
February 19, 2017, 06:01:57 PM
 #18

Din ce am citit oricine poate sa creeze un CAR-ul   la care sa invite prieteni, apropiati cunistinte  etc etc, poate sa seteze un taxa, dar nu mai mare de 5% si trebuie sa plateasca  un comision pentru administrarea programului, platformei  s.a.m.d De unde obtine venituri platforma? doar din taxe?
Veniturile/castigurile platformei vor fi realizare din comisioanele percepute  si din distrbuirea tokenurilor, vezi mai multe informatii in Whitepaper-ul WeTrust ( https://docsend.com/view/f93hbfg  )
Saksham
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 577
Merit: 500View Profile
February 19, 2017, 11:05:39 PM
 #19

@Ltcrstrbrt cand zici de distribuire, te referi la distribuire=vanzarea de jetoane/tokenuri? Sau la alta forma de distribuire?
bluedeep
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 930
Merit: 1000View Profile
February 19, 2017, 11:32:20 PM
 #20

Astept detalii despre  escrow, vreo informatie ceva? nu am gasit inca nimic, pe  threadul in Lb. Engleza.
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!