ekiller (OP)
Legendary
Activity: 2394
Merit: 1172
LLP Programming & Electronics
|
|
February 19, 2017, 01:25:06 PM |
|
Ben son birkaç gündür Preev TL kurunu göremiyorum . Diğer kurlarda sorun yok. Aynı sorun sizde var mı?
|
|
|
|
hhk1045
|
|
February 19, 2017, 01:50:47 PM |
|
bende göremiyorum. genel bir sorun anlaşışlan.
|
|
|
|
Aceeakell
|
|
February 19, 2017, 02:09:42 PM |
|
Benimde dikkatimi cekti, dun bir hesaplama yapacaktim resmen havada kaldi, artniyetli dusunmuyorum nede olsa bizim hic dusmanimiz yok ulkece.
|
|
|
|
Kubra Dam
|
|
February 19, 2017, 02:13:03 PM |
|
Benimde dikkatimi cekti, dun bir hesaplama yapacaktim resmen havada kaldi, artniyetli dusunmuyorum nede olsa bizim hic dusmanimiz yok ulkece.
Euro ve dolar hariç hiçbir para birimini göstermiyor zaten... TRY değil ki bir tek.
|
|
|
|
Granxis
|
|
February 19, 2017, 02:15:55 PM |
|
Euro ve dolar hariç hiçbir para birimini göstermiyor zaten... TRY değil ki bir tek. cuma günü yanılmıyorsam, benimde dikkatimi çekti, TL hariç hepsini gösteriyordu, mobilde olduğum için konu açamadım, unuttum gitti.
|
| | | . .Duelbits. | | | █▀▀▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄▄▄▄ | TRY OUR
NEW UNIQUE GAMES! | | . ..DICE... | ███████████████████████████████ ███▀▀ ▀▀███ ███ ▄▄▄▄ ▄▄▄▄ ███ ███ ██████ ██████ ███ ███ ▀████▀ ▀████▀ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ▄████▄ ▄████▄ ███ ███ ██████ ██████ ███ ███ ▀▀▀▀ ▀▀▀▀ ███ ███▄▄ ▄▄███ ███████████████████████████████ | . .MINES. | ███████████████████████████████ ████████████████████████▄▀▄████ ██████████████▀▄▄▄▀█████▄▀▄████ ████████████▀ █████▄▀████ █████ ██████████ █████▄▀▀▄██████ ███████▀ ▀████████████ █████▀ ▀██████████ █████ ██████████ ████▌ ▐█████████ █████ ██████████ ██████▄ ▄███████████ ████████▄▄ ▄▄█████████████ ███████████████████████████████ | . .PLINKO. | ███████████████████████████████ █████████▀▀▀ ▀▀▀█████████ ██████▀ ▄▄███ ███ ▀██████ █████ ▄▀▀ █████ ████ ▀ ████ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ████ ████ █████ █████ ██████▄ ▄██████ █████████▄▄▄ ▄▄▄█████████ ███████████████████████████████ | 10,000x MULTIPLIER | │ | NEARLY UP TO .50%. REWARDS | | | ▀▀▀▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▄▄█ |
|
|
|
Aceeakell
|
|
February 19, 2017, 02:26:49 PM |
|
Euro ve dolar hariç hiçbir para birimini göstermiyor zaten... TRY değil ki bir tek. cuma günü yanılmıyorsam, benimde dikkatimi çekti, TL hariç hepsini gösteriyordu, mobilde olduğum için konu açamadım, unuttum gitti. Veriyi cektikleri source bozulmus olabilir, artik nereden cekiyorlarsa.
|
|
|
|
ekiller (OP)
Legendary
|
|
February 19, 2017, 02:29:02 PM |
|
Peki durum böyle iken, Preev kurunu baz alarak alım-Satım yapan arkadaşlar hangi kuru baz alıyorsunuz? Pazar alanında hala Preev + %1 gibisinden ilanlar var.
|
|
|
|
Bitcoiner008
Member
Activity: 105
Merit: 10
|
|
February 19, 2017, 02:58:06 PM |
|
Peki durum böyle iken, Preev kurunu baz alarak alım-Satım yapan arkadaşlar hangi kuru baz alıyorsunuz? Pazar alanında hala Preev + %1 gibisinden ilanlar var.
Preev kurunu dolar kuruyla çarpmak zor değil ki ? Preevin yaptığı da bu, belli kaynaklardaki btc ort. Dolar olarak hesaplanıyor, diğer kurlar için dolar/kur paritesi işlemi yapılıyor
|
|
|
|
Kubra Dam
|
|
February 19, 2017, 03:36:43 PM |
|
Euro ve dolar hariç hiçbir para birimini göstermiyor zaten... TRY değil ki bir tek. cuma günü yanılmıyorsam, benimde dikkatimi çekti, TL hariç hepsini gösteriyordu, mobilde olduğum için konu açamadım, unuttum gitti. Ben 2 haftadır diğer para birimlerini de yokluyorum. Hiçbir kez çalıştığını görmedim. TRY hariç hepsini gösteriyor demek için onlarca para birimini sırasıyla denememiz lazım. Peki durum böyle iken, Preev kurunu baz alarak alım-Satım yapan arkadaşlar hangi kuru baz alıyorsunuz? Pazar alanında hala Preev + %1 gibisinden ilanlar var.
Hocam Preev'deki dolar değerini aşağıdaki güncel USDTRY kuru ile çarpınca ortaya basitçe TL fiyatı çıkıyor. https://tr.investing.com/currencies/usd-try
|
|
|
|
Navigo
|
|
February 19, 2017, 04:01:11 PM |
|
Preev yokluğunda bu siteyi kullanabilirsiniz ben bu siteyi kullanıyorum. www.kryptoprice.com
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
February 19, 2017, 04:39:01 PM |
|
ufak bir güncelleme USD/TRY kurunu yahoo finanstan çekiyorduk trdeki anlık kur dalgalanmalarında bir kaç saatlik gecikmeler yapıyordu bugun itibariyle yahoo finans yerine çoğunluğun baz aldığı investing.com dan çekmeye başladım.
|
|
|
|
Kubra Dam
|
|
February 19, 2017, 04:57:53 PM |
|
ufak bir güncelleme USD/TRY kurunu yahoo finanstan çekiyorduk trdeki anlık kur dalgalanmalarında bir kaç saatlik gecikmeler yapıyordu bugun itibariyle yahoo finans yerine çoğunluğun baz aldığı investing.com dan çekmeye başladım. Çok çok güzel olmuş hocam bu karar. Gecikme durumu nasıl olacak peki belli mi? Anlık mı yansıyacak?
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
February 19, 2017, 05:18:01 PM |
|
kurlar anlık güncelleniyor fakat investing.comun api servisi olmadığı için başka bir yöntemle veri çekiyorum bu da siteyi biraz yavaşlatıyor üzerinde çalışıyorum
|
|
|
|
ekiller (OP)
Legendary
|
|
February 19, 2017, 05:41:59 PM |
|
www.kryptoprice.com güzel birde sanırım yine bu forumdan bir arkadaş yapmıştı, Şu site var : http://ratesbtc.com/ http://ratesbtc.com/BTC/TRYBen bunu da beğeniyorum. İçimizden olan Türk yapımı, arkadaşlarımızın sitelerini kullanalım ve desteklemek taraftarıyım.
|
|
|
|
Kubra Dam
|
|
February 19, 2017, 06:28:39 PM |
|
kurlar anlık güncelleniyor fakat investing.comun api servisi olmadığı için başka bir yöntemle veri çekiyorum bu da siteyi biraz yavaşlatıyor üzerinde çalışıyorum
Anladım hocam teşekkürler, ben takip ediyorum
|
|
|
|
MaDOnos
Jr. Member
Activity: 53
Merit: 2
|
|
February 21, 2017, 07:03:09 AM |
|
http://ratesbtc.com/ Hemen hemen her kuru gösteriyoruz. Ayrıca ethereum, monero, zcash fiyatlarınıda canlı takip edebilirsiniz. Preev 3 tane borsadan ortlama alıyor biz 8 borsadan ortlama alıyoruz.
|
|
|
|
|