beyinsi (OP)
|
|
March 19, 2017, 07:50:46 PM |
|
Projeye yatırım yapan arkadaşlar gerçekten projeye inanıyor musunuz yoksa spekülasyondan para mı alır giderim mi diyorsunuz?
neden inanmasınlarki? kötü de olsa adamların ürettiği ethereum tabanlı bir kumar sitesi var, çalışan bir sistem... http://etherslots.win/dediklerini yaparlarsa, blackjack,poker vs coin tutar... Hocam bu script hazır aynısından daha önce açanlar oldu hatta satılık konusu bile vardı tek yaptıkları ethereum ile bağlamışlar. Blackjack beta çıksın anlarız durumu.. bakalım, salıya kadar çıkacak dediler ya, üçkağıtcı olup/olmadıklarını ozaman anlayacağız..evt.
|
|
|
|
Xexen4
|
|
March 19, 2017, 08:14:57 PM |
|
yarın bj nin açılacağını duyurdular. bakalım bi test sürüşü yaparız artık
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
March 19, 2017, 08:41:48 PM |
|
yarın bj nin açılacağını duyurdular. bakalım bi test sürüşü yaparız artık evt...
|
|
|
|
rekcahxfb_foundation
Sr. Member
Activity: 350
Merit: 250
CrowdWiz
|
|
March 19, 2017, 09:25:02 PM |
|
bu haberle yükselişe geçecek gibi ico
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
March 19, 2017, 09:32:29 PM |
|
zaten daha fazla token satılması lazım ico'da. Yoksa şuan aşırı dengesiz... Karşılıksız token adeti çok fazla 50+10milyon edg var piyasada...
|
|
|
|
rekcahxfb_foundation
Sr. Member
Activity: 350
Merit: 250
CrowdWiz
|
|
March 19, 2017, 09:40:25 PM |
|
oyunu yarın çıkarabilirlerse çıkarsınlarda yeteneklilermi görelim. tetris gibi birşey çıkmasında
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
March 19, 2017, 09:44:26 PM |
|
Bu arada facebook artık stake saymıyor,haberiniz olsun... Boşuna yorum,paylaşım veya beğeniyle uğraşmayın.. 4-5gün önce durdu Sanırım Facebook kampanyası üst limitlerine ulaştı. Twitter'da sorun yok.. Retweetlere devam edebilirsiniz.
|
|
|
|
vincetcm
|
|
March 19, 2017, 09:49:19 PM |
|
zaten daha fazla token satılması lazım ico'da. Yoksa şuan aşırı dengesiz... Karşılıksız token adeti çok fazla 50+10milyon edg var piyasada...
etherin ulaştığı değere göre ya yeniden dağıtılmalı yada yakılmalı orana göre.
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
March 19, 2017, 09:54:11 PM Last edit: March 19, 2017, 10:06:18 PM by beyinsi |
|
etherin ulaştığı değere göre ya yeniden dağıtılmalı yada yakılmalı orana göre. evet, ekip için ayrılan 50milyon edg çok fazla,enazından yarısı yakılmalıŞu dakikaya kadar 65milyon edg satıldı + 50milyon kendilerine ayırdılar baştan,pre-mine(bu 50milyon edg 12 ay boyunca kilitli kalacak ama sonuçta bu kadar token biryerlerde var olacak) + 10milyon edg bounty hunter lara = 125milyon edg
toplanan parayı bu token adetine bölünce, neredeyse %50 eriyik göreceksiniz.
bu farkı azaltmak için, daha fazla token satılması lazım...
mesela, şöyle 125milyon adeti satılsa en azından 3 te 1 eriyecek.bnce bu okadar kötü gözükmeyecek.
sonuçta , ico'da 100k ether mutlaka toplanmalı ve ico'ya yatırım çekmeleri gerekiyor.
demek istediğim 67milyon edg satılan var + olarak 60milyon karşılıksız edg(dev ekibi+bounties için basılan). bu durumda senin elindeki tokenler %50 daha ucuz demek. burdan bir zarar olacak. Ek olarak ETH deki fiyat artışı... O yüzden sitede bulunan özetteki: Contribution status Raised: 58449.07 ETH
Issued: 68934555 EDG 68,9milyon edg >> 100-120milyona ulaşması lazım en azından... bence buda black jack beta ile olacak. inşallah olur yani... yoksa ico yatırımcıları için kötü.
|
|
|
|
graviteta
|
|
March 19, 2017, 10:16:17 PM |
|
bj beğenilirse borsada fiyatı artar ve yatırım yapanlarda kazanmış olur. takım ayrılan edgleri yakmaz. ico başlamadan açıkça söylediler, herkes icoya şartları bilerek girdi
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
March 19, 2017, 10:22:08 PM |
|
etherin ulaştığı değere göre ya yeniden dağıtılmalı yada yakılmalı orana göre. satabildin mi 29ethlik edg tokenlerini? 2gün sonra ico bitiyor...
|
|
|
|
vincetcm
|
|
March 19, 2017, 10:23:35 PM |
|
etherin ulaştığı değere göre ya yeniden dağıtılmalı yada yakılmalı orana göre. satabildin mi 29ethlik edg tokenlerini? 2gün sonra ico bitiyor... 22 eth alıcı buldum slack ta, ama icodan önce gönderilemiyor. açıkcası benden ucuza satacak olmaz diye ico sonunu da merak etmiyor değilim
|
|
|
|
vincetcm
|
|
March 19, 2017, 10:24:59 PM |
|
bj beğenilirse borsada fiyatı artar ve yatırım yapanlarda kazanmış olur. takım ayrılan edgleri yakmaz. ico başlamadan açıkça söylediler, herkes icoya şartları bilerek girdi
dağıtılan toplam tutara %40 denk gelsin de.. bu arada eth 44.74 dolar yine
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
March 19, 2017, 10:30:52 PM |
|
etherin ulaştığı değere göre ya yeniden dağıtılmalı yada yakılmalı orana göre. satabildin mi 29ethlik edg tokenlerini? 2gün sonra ico bitiyor... 22 eth alıcı buldum slack ta, ama icodan önce gönderilemiyor. açıkcası benden ucuza satacak olmaz diye ico sonunu da merak etmiyor değilim iconomi çıkmadan önce millet kapış kapış alıyordu el altından fahiş fiyatlardan bi borsaya girdi alanlar yarı fiyatına zarar yazdı. Tabi bunda durumlar biraz karışık kumar icosu üstelik balina yoğunluklu bir katılım var eth 4x oldu iki ihtimalde ağır basıyor. İçimden bir ses ico fiyatının altına düşecek diyor ama bunun fiyatı 1 eth ise 4x olmuş beni bağlamaz 2x yapsa 8x olacak kafasıyla bekleyen olabilir.
|
|
|
|
vincetcm
|
|
March 19, 2017, 10:32:34 PM |
|
etherin ulaştığı değere göre ya yeniden dağıtılmalı yada yakılmalı orana göre. satabildin mi 29ethlik edg tokenlerini? 2gün sonra ico bitiyor... 22 eth alıcı buldum slack ta, ama icodan önce gönderilemiyor. açıkcası benden ucuza satacak olmaz diye ico sonunu da merak etmiyor değilim iconomi çıkmadan önce millet kapış kapış alıyordu el altından fahiş fiyatlardan bi borsaya girdi alanlar yarı fiyatına zarar yazdı. Tabi bunda durumlar biraz karışık kumar icosu üstelik balina yoğunluklu bir katılım var eth 4x oldu iki ihtimalde ağır basıyor. İçimden bir ses ico fiyatının altına düşecek diyor ama bunun fiyatı 1 eth ise 4x olmuş beni bağlamaz 2x yapsa 8x olacak kafasıyla bekleyen olabilir. Eth kıyaslaması yaparlarsa sorun olmaz, dolar bazlı hesap yaparlarsa zaten 4x yaptı, karışık yani
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
March 19, 2017, 10:37:03 PM |
|
etherin ulaştığı değere göre ya yeniden dağıtılmalı yada yakılmalı orana göre. satabildin mi 29ethlik edg tokenlerini? 2gün sonra ico bitiyor... 22 eth alıcı buldum slack ta, ama icodan önce gönderilemiyor. açıkcası benden ucuza satacak olmaz diye ico sonunu da merak etmiyor değilim iconomi çıkmadan önce millet kapış kapış alıyordu el altından fahiş fiyatlardan bi borsaya girdi alanlar yarı fiyatına zarar yazdı. Tabi bunda durumlar biraz karışık kumar icosu üstelik balina yoğunluklu bir katılım var eth 4x oldu iki ihtimalde ağır basıyor. İçimden bir ses ico fiyatının altına düşecek diyor ama bunun fiyatı 1 eth ise 4x olmuş beni bağlamaz 2x yapsa 8x olacak kafasıyla bekleyen olabilir. Eth kıyaslaması yaparlarsa sorun olmaz, dolar bazlı hesap yaparlarsa zaten 4x yaptı, karışık yani aynen ne olacağı hiç belli değil. Büyük ihtimalle ico öncesi (yani salıya kadar) sen bu edgleri satamayacaksın. ICO sonrası tahiminim ilk liqui ye girecek, orada okutursun icabında... bu arada iconomi lafı geçti,icn de ilk krakene girdiğinde ico fıyatı seviyelerinde dolaşıyordu 10-13cent cıvarı.. aradan 2ay geçti 30cent yaptı,şuanki fiyatları... yani aceleci olma bence.. Tamam komodo'da belki umduğunu bulamadın ama her ico'da kötü sonuçlanacak diye birşey yok. Yarın çıkacak olan beta tüm havayı değiştirir zaten, önünü görebilirsin...
|
|
|
|
vincetcm
|
|
March 19, 2017, 10:41:13 PM |
|
etherin ulaştığı değere göre ya yeniden dağıtılmalı yada yakılmalı orana göre. satabildin mi 29ethlik edg tokenlerini? 2gün sonra ico bitiyor... 22 eth alıcı buldum slack ta, ama icodan önce gönderilemiyor. açıkcası benden ucuza satacak olmaz diye ico sonunu da merak etmiyor değilim iconomi çıkmadan önce millet kapış kapış alıyordu el altından fahiş fiyatlardan bi borsaya girdi alanlar yarı fiyatına zarar yazdı. Tabi bunda durumlar biraz karışık kumar icosu üstelik balina yoğunluklu bir katılım var eth 4x oldu iki ihtimalde ağır basıyor. İçimden bir ses ico fiyatının altına düşecek diyor ama bunun fiyatı 1 eth ise 4x olmuş beni bağlamaz 2x yapsa 8x olacak kafasıyla bekleyen olabilir. Eth kıyaslaması yaparlarsa sorun olmaz, dolar bazlı hesap yaparlarsa zaten 4x yaptı, karışık yani aynen ne olacağı hiç belli değil. Büyük ihtimalle ico öncesi (yani salıya kadar) sen bu edgleri satamayacaksın. ICO sonrası tahiminim ilk liqui ye girecek, orada okutursun icabında... bu arada iconomi lafı geçti,icn de ilk krakene girdiğinde ico fıyatı seviyelerinde dolaşıyordu 10-13cent cıvarı.. aradan 2ay geçti 30cent yaptı,şuanki fiyatları... yani aceleci olma bence.. Tamam komodo'da belki umduğunu bulamadın ama her ico'da kötü sonuçlanacak diye birşey yok. Yarın çıkacak olan beta tüm havayı değiştirir zaten, önünü görebilirsin... kumar icoları ve imzaları iyi getirdi bir kmd bir de incent icosu iyi yönetilemedi. waves ve gecenlerde başlayan MAR icosundan da iyi kazandım bakalım nasıl olacak. bu arada bir mesaj attım beyinsi bakar mısın?
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
March 19, 2017, 10:44:55 PM |
|
bu arada bir mesaj attım beyinsi bakar mısın?
yazdım cevap... Beyler, twitterda mention yapmak tam olarak ne demek? retweetten farklı birşey sanırım?_
|
|
|
|
vincetcm
|
|
March 19, 2017, 10:45:53 PM |
|
bu arada bir mesaj attım beyinsi bakar mısın?
yazdım cevap... Beyler, twitterda mention yapmak tam olarak ne demek? retweetten farklı birşey sanırım?_ @kullanıcı adı şeklinde cevap yazmak
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
March 19, 2017, 10:48:30 PM |
|
bu mu? tweetlerin altında sağda küçük bir geri tuşu var, oraya basınca geliyor bu pencere...
|
|
|
|
|