Kar payını nasıl göndereceklerini açıkladılar mı bunlar yoksa o konu hâlâ açıklığa kavuşmuş değil mi?
Ben bu fiyattan satmak yerine bekleyip kar payı almayı almayı düşünüyorum hem ilk kar payı geldikten sonra fiyatta ister istemez artış olur diye düşünüyorum.
karpayı blackjackten sonrası için yalnız kar payı alımı söyle olacak "en azından anladığım kadarıyla" kar payları havuzda birikecek ve lottery usulu kazananlar açıklanacak bu lottery icinde bu coine ihtiyac duyacaksınız. Ama bu lottery de kac kişi kazanacak nasıl paylaştırılacak daha detaylandırılmamış.
houseledgerde biriken kar paylari kontrat ile dagitilacak diye okuduydum sanki whitepaper da. lottery ile ilgili yazi makaleyi paylasabilir misin?
-------
ben baska bir whitepaper ile mi karistirdim diye edgeless whitepaper a tekrar baktim da, soyle diyor.
3.1. Lounge game concept
For example:
2018’s lounge game prize pool is 150,000 ETH. There are 500,000,000 EDG tokens in total
which can compete to win a share of the prize pool. In this particular scenario:
100,000 EDG tokens can win 150,000 / 500,000,000 x 100,000 = 30 ETH
Formula: (“Edgeless Lounge” prize pool) / (Total EDG tokens issued) x EDG tokens bet
Each month, before 3 PM GMT on the 28th, players need to send their EDG tokens to a
game smart contract. Winners will be announced after 2 minutes and players will be able to
claim their prize.
dedigin mevzu bu sanirim
ama bu lottery mevzuunda da soylendigine gore edg tokenler yanmayacakmis. lottery katilimi oraninda gonderilen tokenlere pay alinacakmis. bu da her ay sonunda pool prize buyuklugune bagli olarak edg tokenin fiyatinin artmasi olarak yorumladim xd