Arkadaş rakamları 50x 100x ile çarpmayı seviyor marketcap bile 1 trilyon dolar olacakmış yakında.
Gaz veriyor sürekli yanlışlıkla bi tavsiyesine uyup zarar etmiştim.
İlkokul matematiği değil az biraz zeka lazım..
onceki sayfalarda millet yazdi cizdi twitterden telegramdan falan kampanya yapiyorlar 1edg token 1 usd calisma yapiliyor diyolardi.
buyuk beklenti icinde olanlar zaten bu kampanya calismasini surdurenler ya da takip edenler. icodan ~0.02 usd ye token maliyetin varsa zaten suanki degerinde 6x deger kazandirdigi ve 1usd gibi bir rakamin proje icin cok da uzak olmadigi ortada.
surekli gaz verdigimi soylemissin? yaptigim islemleri yazdigim post sayisi 10 u gecmemistir ve ozellikle alin zarar etmezsiniz diye bir sey yazdigimi da hatirlamiyorum. farkli aykiri yorumlamayi severim. yorum yapmak ayri seydir, yatirim tavsiyesi vermek ayri seydir.
@cabsav
iskembeden konustugumu falan mi dusunuyorsun? ozellikle ico bonusu ile alim yapanlari referans alarak hesapladim.
28 subat bonus %20
1 eth ~15,8 usd | 0.0134 btc | 1200 token // btc/usd 1200$
token maliyeti, ~0,013usd | ~0,000012 btc
suanki fiyati uzerinden 3 5 10 20 50 100 kat degerlenecek seklinde bir hedef koymak suanki gerceklikten uzak kalir fakat icocular icin 100x hedeflenen kampanya icin hayal degil.