Bitcoin Forum
May 26, 2019, 12:36:44 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Matchpool - Platforma za ljudska veza  (Read 1110 times)
skrtel37
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 480
Merit: 250


View Profile
February 25, 2017, 04:03:00 PM
Last edit: February 25, 2017, 04:30:24 PM by skrtel37
 #1Predstavljamo Matchpool

Matchpool Je decentralizirana dating provodadžisanje i protokol, koji koristi grupne dinamike kako bi pomogli što više sudionika moguće pronaći ljubav. Također se može koristiti kao više generički platforma za bilo kakvu članarinu zajednice, koja se može jasno definirati dvije strane željeni interakcije ili tržištu.

Naša platforma će se sastojati korisnik generiran Bazeni pojedinaca. Ovi bazeni se može vizualizirati kao križ između Slack kanala i interesne grupe, pozvati samo za grupe vlasništvu i trčanje po odanih korisnika koji djeluju kao matchmakers. Po ulasku u platformu, korisnik će biti zamoljeni da daju niz opisuju čimbenici. Ovi podaci su šifrirani i bit će korištena za korisničkom profilu, a radi pružanja korisniku željena prilagođenim bazenima.

The Matchlock
Korištenjem našeg Matchlock lice, što vodi 50:50 omjer između X i Y, svaki bazen u platformi ostaje atraktivna. Ako je određeni broj X korisnike ulazi u bazen, a zatim matchlock će se zaustaviti još X od ulaska do isti broj Y je stići. Ove Matchlock pravila također može biti parametrima na bilo uporabu slučaj gdje se zahtijeva bilo koji proizvoljan tržište polaritet. Isto tako ne postoji ograničenje za X i Y strani matchlock da se suprotnosti kako bi se služiti bilo kojoj zajednici god. To je do bazena osnivač konfiguriranje parametara matchlock prema vrsti zajednice žele stvoriti.

Matchpool App
Matchpool će provoditi front-end sučelje, što će omogućiti korisnicima da pretražuju za povoljne bazenima u različitim područjima, podudaraju se s različitim interesima. Korisnici mogu pretraživati različite čimbenike da vidi da li se nešto uklapa. U procesu na ukrcaj, oni će također biti prikazan popis bazenima na svom području, koji odgovara njihovim posebnim demografske i interesa.GUP Za oznake i Matchpool nagrade
Matchpool korisnici će podijeliti u dvije kategorije - stolara i domaćini.
Stolarima koji želi ući u bazen po svom izboru, morat će platiti bazena potrebnu kotizaciju, koja će biti definirana u stvaranju tog bazenom uz bazen domaćin. Osim ove kotizacije jednokratni, mjesečna članarina će se uplaćuje na Internetu. Sva plaćanja će se održati u eteru temelji pametne ugovora, te ce biti obrađen pomoću Matchpool mreže vlastitih Guppies tokena (GUP). Dok se u bazenu, priroda će učini svoje i svi članovi će biti u mogućnosti javno komunicirati na privatnim kanalima na način nalik Slack-a sučelje.
S druge strane, korisnici također mogu igrati ulogu domaćina i matchmakers.
Domaćin će biti onaj koji otvara prilagođeni bazen i dobiva dividende od svojih prihoda.
Matchmakers ili Pomagači kao što su definirani u sustavu može predložiti utakmica između dva druga stolara koji oni vjeruju će biti dobri partneri. Te dvije stolarima zatim su obaviješteni i ukoliko su oboje prihvatili, događaj je dodan u njihovoj javnoj bilježnici, a provodadžija dobiti nagrađeni.
I glavno bazena i njegovih matchmakers pravo za dionice bazenima pretplate i mjesečne naknade, plaćeni s GUP.
Matchpool prve 200.000 Korisnici će dobiti nagrađeni GUPs nakon registracije omogućujući im da svoje prve korake u platformi.

Dapplets
Dapplets su još jedan način Matchpool korisnici mogu dobiti nagrađeni. To su u osnovi add-ons stvorio programere koji žele dodati na Matchpool protokola. U praksi, Dapplets raditi slično kao zatišje dodataka, ali može unaprijediti iskustvo u brojne načine. Jedan primjer bi bio Dapplet, koji implementira "kresivo" funkcionalnosti: korisnici mogu prijeći kroz drugim korisnicima. Ako je jedan od njihovih aplikacija stvara utakmicu neke vrste, na primjer: ako se "Blind Date" Igra stvara pravi utakmicu, onda Dapplet programeri su nagrađeni na sličan način matchmakers.
ICO

Matchpool ICO  će se održati u 25. ožujka 2017. i trajati 28 Days
Posljednji detalji o našim escrow usluga su u završnoj fazi i uskoro će biti objavljen


Matchpool Escrow partneri
Sva sredstva ICO založiti će biti poslan direktno na određenom multiSig novčanik zahtijeva 2 od 3 potpisa kako bi se povući sredstva.
Sredstva će se povući u skladu s unaprijed određena prekretnice. Matchpool tim će biti prvi potpisnik, dok su ostala dva potpisa će biti u vlasništvu naših sljedećih escrow partnera:

Bitcoin Suisse  je u privatnom vlasništvu registrirana Švicarski pravna osoba u obliku društva dioničara specijalizirana za alternativne financije / nebankarskih imovinu izvan tradicionalnih financijskih sustava i bankarske ustanove. Suisse tvrtke također pružaju savjetovanje i rješenja na temelju decentraliziranog tehnologiji trenutno voze projekt za uspostavu Bitcoin bankomata (BTMS) u svim velikim švicarskim populacijske centre.


MME je inovativni konzultantska tvrtka za pravne, porezne, i poštivanje. Kao odvjetničkoj tvrtki, MME Pravni podržava i predstavlja tvrtkama i pojedincima u svim pitanjima koja se odnose na poslovno pravo. MME je ponosan što je jedina Švicarski član World IT pravnika (www.worlditlawyers.com) i mreže stručnjaka u kripto valute prava. Ovi međunarodni mreže omogućuju nam pružanje učinkovite prekogranične usluge na vodećem rubu digitalnoj ekonomiji.ICO uvjeti i bonusi
Vjerujemo da naše prve i početkom navijači bi trebali biti nagrađeni za njihovu podršku
Uz taj pojam na umu, odlučili smo se na sljedećim omjerima GUP biti nagrađeni u svakom vremenskom okviru za svaki 1 ETH obvezao:


Budući da je broj GUP tokena raspoređena je ograničena na 60 milijuna (60% od ukupnog 100M u optjecaju), ukupna ETH očekuje da će biti podignuta uz pretpostavku svi žetoni prodavat će se, kretat će se od oko 462K do 600K, ovisno o vremenu sredstava bude obvezao i relativna bonus koji se odnosi na toj pozornici. Ako i kada svi 60M GUP će se prodavati, pametan ugovor će prestati prihvaćanje ETH i ICO će biti i službeno više

U slučaju da do kraja trajanja ICO nisu svi žetoni GUP će se prodavati, ostatak neprodanih znakovi biti raspoređena razmjerno između svih sudionika.
U slučaju da minimalni kapa od 30k ETH nije postignut, sve je obećao ETH će biti poslan natrag Sudionici slanje pošteIzdavanje i distribucija
Guppies tokeni stvoreni u Matchpool ICO će dodijeljeno se kako slijedi:

Matchpool Road Map

December 2016 - Release WP to the Blockchain community
Q1 2017 - Release MVP private Alpha
Late March 2017 - Matchpool ICO
Q3 2017 - Matchpool Beta platform release  worldwide


Matchpool Tim

Matchpool savjetniciMatchpool na drugim jezicima

Russian - Thank you OculusMan  
Indonesian - Thank you xdtiagonzhar  
Dutch - Thank you kaltun  
Korean - Thank you rolings  
French - Thank you adrimaug  
Hebrew - Thank you Moraltsplease  
Turkish - Thank you beyinsi  
Portuguese - Thank you Raxitto  
German - Thank you layer1gfx  
Polski - Thank you zoranko  
Japanese - Thank you Shin-Hye  
Skandinavisk - Thank you ajiz138  
Spanish - Thank you th3nolo  
Italiano - Thank you davide72  
Arabic - Thank you samcoin  


   

Pridružite nam se i na WeChat skeniranjem dolje QR koda
Mediji Pokrivenost

PLAY OVER 3000 GAMES
LIGHTNING FAST WITHDRAWALS
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1558831004
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558831004

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558831004
Reply with quote  #2

1558831004
Report to moderator
skrtel37
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 480
Merit: 250


View Profile
February 25, 2017, 04:21:03 PM
 #2

Matchpool - Bounty kampanjeNewsletter, FB i Twitter blagodatima tablice dostupan je ovdje! : https://docs.google.com/spreadsheets/d/18quNOrQNkOHw0YvdD34H3xQkyAqoZAzh7fg10WKGI0I/edit?usp=sharing
Imajte na umu da su ti tablice ažuriraju ručno i to može potrajati dan ili dva za vaše ime će se pojaviti

Newsletter i ICO registracija (do 200.000 GUP)

Zaradite ulog Pretplatite se na naš newsletter
Kako bi sudjelovali potrebno je:

Mi ćemo ispitati dnevno za više registracija iz istog računala ili IP adresa. Sve duplikat pronađen račun će biti zabranjen od ucjene programa bez upozorenja!
Program će se zatvoriti nakon postizanja maksimalnog iznosa.
S obzirom na visoku stopu sudionika i kako bi se pravilno kompenzirati naše navijače, kampanja je ograničeno na 500 sudionika Max


Potpis kampanja (800.000 GUP)

Sada možete i zaraditi GUP tokeni sudjelovanjem našim potpisom kampanju!
Imenovani nagrada bazen 800.000 GUP će se podijeliti među sudionicima razmjerno iznosu njihovih udjela.
Ulozi će se distribuirati tjedno u sljedećem omjeru:
  • Hero/Legendary : 2.5 Stakes
  • Sr. Member: 2 Stakes
  • Full Member : 1.5 stakes
  • Member: 1 Stake
  • Jr. Member: 0.5 Stake
* Korisnici koji nose službenu avatar će biti podobni za tjedni porast 0,5 ulog

pravila kampanje:
1.   Svi korisnici moraju ne   su negativni razina povjerenja u vezi s računom kako bi mogli sudjelovati
2.   Sudionici ne smiju mijenjati svoj potpis do kraja kampanje koja će se ako Ico krajeve
3.   Da bi bili prihvatljivi svi sudionici trebaju objaviti najmanje 50 postova nose potpis u vrijeme kada je ICO zaključuje. 1 post minimum bi trebao biti sluškinja na glavnoj niti Matchpool-a.
4.   Višestruki računi Registracija je zabranjeno! Mi ćemo provjeriti knjiženja i pretplatu IP oba računa će biti diskvalificiran u tom slučaju.

Trudimo se biti što jasnije možemo, kada kažemo da ne želimo zaposliti ili imaju veze s bilo trolova ili spameri, svi sudionici treba da budu aktivni BTT korisnici s kvalitetnim postovima. Objavljivanje spam ili ne-tema u vezi posta će izgubiti nečiji ulog.
Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u Matchpool potpis kampanju nositi potpis i avatar pogodan za čin i ispunite sljedeći obrazac: https://goo.gl/forms/iSsFYDfLPijyq7272

Možete provjeriti status svojih aplikacijama ovdje: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Ss71URl_uU8sv2lyqWKeJp_mREWqZ4UaX3CGxdq-ZUM/edit?usp=sharing

Promijenio svoj čin tijekom kampanje? ispuniti Obrazac Promjena rang i mi ćemo ažurirati svoj novi status

Potpis kodovi

Hero / Legendary:
Quote

       ▄▄███████▄▄
      █████████████
     ███████████████
     ███████████████
     ███████████████
     ███████████████
      █████████████
       ▀▀███████▀▀
        
      ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
  ▄▄█████████████████▄▄
█████████████████████████
█████████████████████████
█████████████████████████
  ▀▀▀███████████████▀▀▀
        ▀▀▀▀▀▀▀▀▀
   

█  █
█  █


█  █
█  █
█  █
█  █
   █


█  █
█  █
              ▄██
          ▄████▄
         ▄██████▄
        ▄████████▄
        ▀▀██████▀▀
      ▄▄▄   ▀▀   ▄▄▄
     █████▄▄  ▄▄█████
    ██████████████████
   ████████████████████
  ██████████████████████
 ████████████████████████
▐████████████████████████▌
▐████████████████████████▌
 ████████████████████████
 ▀██████████████████████▀
   ████████████████████▀
    ▀████████████████▀
       ▀▀▀██████▀▀▀
     

█  █
█  █


█  █
█  █
█  █
█  █
   █


█  █
█  █
           ▄▄▄         ▄▄▄
       ▄███████▄   ▄███████▄
      ▄██▀   ▀███ ███▀   ▀██▄
      ▀██      █████      ██▀
       ▀██▄     ███     ▄██▀
         ▀██████   ██████▀
  ██████████████   ██████████████
  ██████████████   ██████████████
  ██████████████   ██████████████

    ███████▀           ▀███████
    █████▀     █   █     ▀█████
    ███▀     ▄██   ██▄     ▀███
    ███    ▄████   ████▄    ███
    ████████████   ████████████
    ████████████   ████████████
    ████████████   ████████████

Code:
[center][table][tr][td][size=2px][url=http://matchpool.co/][font=Courier][color=#269FB5]
       ▄▄███████▄▄
      █████████████
     ███████████████
     ███████████████
     ███████████████
     ███████████████
      █████████████
       ▀▀███████▀▀
        
      ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
  ▄▄█████████████████▄▄
█████████████████████████
█████████████████████████
█████████████████████████
  ▀▀▀███████████████▀▀▀
        ▀▀▀▀▀▀▀▀▀[/color][/font][/url][/size][/td][td] [/td][td][center][url=http://matchpool.co/][color=black][size=12px][font=rockwell][size=2px]

[/size]  [glow=#FD5200,2,300][color=transparent]...[/color][color=white][i]Meet your [b][color=white]match[/color][/b][/i][/color][color=transparent]...[/color][/glow]
  [glow=#FD5200,2,300][color=transparent]...[/color][color=white][i]Changing the way we [b][color=white]date[/color][/b][/i][/color][color=transparent]...[/color][/glow][/font][/size][/color][/url][/center][/td][td]    [/td][td][size=3px][font=Courier]

[color=#404040]█  █
█  █


█  █
█  █
█  █
█  █
   █


█  █
█  █[/color][/font][/size][/td][td]    [/td][td][url=http://matchpool.co/][size=2px][font=Courier][color=#269FB5]           ▄██[color=#1F8EA1]▄[/color]
          ▄███[color=#1F8EA1]█▄[/color]
         ▄█████[color=#1F8EA1]█▄[/color]
        ▄███████[color=#1F8EA1]█▄[/color]
        ▀▀██████[color=#1F8EA1]▀▀[/color]
      ▄▄▄   ▀▀   [color=#1F8EA1]▄▄▄[/color]
     █████▄▄  ▄▄█[color=#1F8EA1]████[/color]
    ██████████████[color=#1F8EA1]████[/color]
   ████████████████[color=#1F8EA1]████[/color]
  ██████████████████[color=#1F8EA1]████[/color]
 ████████████████████[color=#1F8EA1]████[/color]
▐█████████████████████[color=#1F8EA1]███▌[/color]
▐█████████████████████[color=#1F8EA1]███▌[/color]
 █████████████████████[color=#1F8EA1]███[/color]
 ▀███████████████████[color=#1F8EA1]███▀[/color]
   █████████████████[color=#1F8EA1]███▀[/color]
    ▀█████████████[color=#1F8EA1]███▀[/color]
       ▀▀▀██████[color=#1F8EA1]▀▀▀[/color][/color][/font][/size][/url][/td][td]  [/td][td][center][url=http://matchpool.co/][color=black][font=Century Gothic][b][size=24px]matchpool[/size][/b]
[size=10px][font=Rockwell][color=transparent][/color][b]ICO - [color=#FD5200]MARCH 25th 2017[/color]  [/b][/font][/size][/font][/color][/url][/center][/td][td]    [/td][td][size=3px][font=Courier]

[color=#404040]█  █
█  █


█  █
█  █
█  █
█  █
   █


█  █
█  █[/color][/font][/size][/td][td]   [/td][td][size=2px][font=Courier][url=http://matchpool.co/][color=#269FB5]          ▄▄▄         ▄▄▄
       ▄███████▄   ▄███████▄
      ▄██▀   ▀███ ███▀   ▀██▄
      ▀██      █████      ██▀
       ▀██▄     ███     ▄██▀
         ▀██████   ██████▀
  ██████████████   ██████████████
  ██████████████   ██████████████
  ██████████████   ██████████████

    ███████▀           ▀███████
    █████▀     █   █     ▀█████
    ███▀     ▄██   ██▄     ▀███
    ███    ▄████   ████▄    ███
    ████████████   ████████████
    ████████████   ████████████
    ████████████   ████████████[/color][/url][/font][/size][/td][td][/td][td][center][size=12px][url=http://matchpool.co/][color=black][font=rockwell][size=2px]

[/size]  [glow=#FD5200,2,300][color=transparent]...[/color][color=white][i]Smart contract [b][color=white]rewards[/color][/b][/i][/color][color=transparent]...[/color][/glow]
  [glow=#FD5200,2,300][color=transparent]...[/color][color=white][i]Link people together[/i][/color][color=transparent]...[/color][/glow][/font][/color][/url][/size][/center][/td][/tr][/table][/center]

Sr.Members:
Quote

       ▄▄███████▄▄
      █████████████
     ███████████████
     ███████████████
     ███████████████
     ███████████████
      █████████████
       ▀▀███████▀▀
        
      ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
  ▄▄█████████████████▄▄
█████████████████████████
█████████████████████████
█████████████████████████
  ▀▀▀███████████████▀▀▀
        ▀▀▀▀▀▀▀▀▀
   

█  █
█  █


█  █
█  █
█  █
█  █
   █


█  █
█  █
              ▄██
          ▄████▄
         ▄██████▄
        ▄████████▄
        ▀▀██████▀▀
      ▄▄▄   ▀▀   ▄▄▄
     █████▄▄  ▄▄█████
    ██████████████████
   ████████████████████
  ██████████████████████
 ████████████████████████
▐████████████████████████▌
▐████████████████████████▌
 ████████████████████████
 ▀██████████████████████▀
   ████████████████████▀
    ▀████████████████▀
       ▀▀▀██████▀▀▀
     

█  █
█  █


█  █
█  █
█  █
█  █
   █


█  █
█  █
           ▄▄▄         ▄▄▄
       ▄███████▄   ▄███████▄
      ▄██▀   ▀███ ███▀   ▀██▄
      ▀██      █████      ██▀
       ▀██▄     ███     ▄██▀
         ▀██████   ██████▀
  ██████████████   ██████████████
  ██████████████   ██████████████
  ██████████████   ██████████████

    ███████▀           ▀███████
    █████▀     █   █     ▀█████
    ███▀     ▄██   ██▄     ▀███
    ███    ▄████   ████▄    ███
    ████████████   ████████████
    ████████████   ████████████
    ████████████   ████████████

Code:
[center][table][tr][td][size=2px][url=http://matchpool.co/][font=Courier][color=#269FB5]
       ▄▄███████▄▄
      █████████████
     ███████████████
     ███████████████
     ███████████████
     ███████████████
      █████████████
       ▀▀███████▀▀
        
      ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
  ▄▄█████████████████▄▄
█████████████████████████
█████████████████████████
█████████████████████████
  ▀▀▀███████████████▀▀▀
        ▀▀▀▀▀▀▀▀▀[/color][/font][/url][/size][/td][td] [/td][td][center][url=http://matchpool.co/][color=black][size=12px][font=rockwell][size=2px]

[/size]◥  [color=#FD5200][i]Meet your [b][color=black]match[/color][/b][/i][/color]
◥  [color=#FD5200][i]Changing the way we [b][color=black]date[/color][/b][/i][/color][/font][/size][/color][/url][/center][/td][td]    [/td][td][size=3px][font=Courier]

[color=#404040]█  █
█  █


█  █
█  █
█  █
█  █
   █


█  █
█  █[/color][/font][/size][/td][td]    [/td][td][url=http://matchpool.co/][size=2px][font=Courier][color=#269FB5]           ▄██[color=#1F8EA1]▄[/color]
          ▄███[color=#1F8EA1]█▄[/color]
         ▄█████[color=#1F8EA1]█▄[/color]
        ▄███████[color=#1F8EA1]█▄[/color]
        ▀▀██████[color=#1F8EA1]▀▀[/color]
      ▄▄▄   ▀▀   [color=#1F8EA1]▄▄▄[/color]
     █████▄▄  ▄▄█[color=#1F8EA1]████[/color]
    ██████████████[color=#1F8EA1]████[/color]
   ████████████████[color=#1F8EA1]████[/color]
  ██████████████████[color=#1F8EA1]████[/color]
 ████████████████████[color=#1F8EA1]████[/color]
▐█████████████████████[color=#1F8EA1]███▌[/color]
▐█████████████████████[color=#1F8EA1]███▌[/color]
 █████████████████████[color=#1F8EA1]███[/color]
 ▀███████████████████[color=#1F8EA1]███▀[/color]
   █████████████████[color=#1F8EA1]███▀[/color]
    ▀█████████████[color=#1F8EA1]███▀[/color]
       ▀▀▀██████[color=#1F8EA1]▀▀▀[/color][/color][/font][/size][/url][/td][td]  [/td][td][center][url=http://matchpool.co/][color=black][font=Century Gothic][b][size=24px]matchpool[/size][/b]
[size=10px][font=Rockwell][color=transparent][/color][b]ICO - [color=#FD5200]MARCH 25th 2017[/color]  [/b][/font][/size][/font][/color][/url][/center][/td][td]    [/td][td][size=3px][font=Courier]

[color=#404040]█  █
█  █


█  █
█  █
█  █
█  █
   █


█  █
█  █[/color][/font][/size][/td][td]   [/td][td][size=2px][font=Courier][url=http://matchpool.co/][color=#269FB5]          ▄▄▄         ▄▄▄
       ▄███████▄   ▄███████▄
      ▄██▀   ▀███ ███▀   ▀██▄
      ▀██      █████      ██▀
       ▀██▄     ███     ▄██▀
         ▀██████   ██████▀
  ██████████████   ██████████████
  ██████████████   ██████████████
  ██████████████   ██████████████

    ███████▀           ▀███████
    █████▀     █   █     ▀█████
    ███▀     ▄██   ██▄     ▀███
    ███    ▄████   ████▄    ███
    ████████████   ████████████
    ████████████   ████████████
    ████████████   ████████████[/color][/url][/font][/size][/td][td][/td][td][center][size=12px][url=http://matchpool.co/][color=black][font=rockwell][size=2px]

[/size]◥  [color=#FD5200][i]Smart contract [b][color=black]rewards[/color][/b][/i][/color]
◥  [color=#FD5200][i]Link people together[/i][/color][/font][/color][/url][/size][/center][/td][/tr][/table][/center]

Full member:
Quote
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ matchpool - ICO march 25th 2017 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
▄▄▄▄                   Meet your match    ◾    Changing the way we date    ◾    JOIN US NOW                   ▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀                                 Smart contract rewards    ◾    Link people together                                 ▀▀▀▀▀▀▀▀▀

Code:
[center][size=11px]●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ [color=#269FB5]◄[/color] [font=Century Gothic][b][url=http://matchpool.co/][color=black]matchpool - ICO march 25th 2017 [/color][/url][/b][/font][color=#269FB5]►[/color] ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
[font=Rockwell][color=#1F8EA1]▄▄▄▄[/color]                   [url=http://matchpool.co/][color=#FD5200]Meet your [i]match[/i][/color][/url]    ◾    [url=http://matchpool.co/][color=#FD5200]Changing the way we [i]date[/i][/color][/url]    ◾    [url=http://matchpool.co/][color=#FD5200][font=Arial Black]JOIN US NOW[/font][/color][/url]                   [color=#1F8EA1]▄▄▄▄[/color][/font]
[font=Rockwell][color=#1F8EA1]▀▀▀▀▀▀▀▀▀[/color]                                 [url=http://matchpool.co/][color=#FD5200]Smart contract [i]rewards[/i][/color][/url]    ◾    [url=http://matchpool.co/][color=#FD5200]Link people together[/color][/url]                                 [color=#1F8EA1]▀▀▀▀▀▀▀▀▀[/color][/font][/size][/center]

Member:
Quote
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ◄ matchpool - ICO March 25th 2017 ► ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▄▄▄▄               Meet your match    ◾    Changing the way we date    ◾    Join us now!               ▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀                        Smart contract rewards    ◾    Link people together                        ▀▀▀▀▀▀▀▀▀

Code:
[center][size=11px][url=http://matchpool.co/]●[/url]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ [url=http://matchpool.co/]◄ matchpool - ICO March 25th 2017 ►[/url] ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[url=http://matchpool.co/]●[/url]
▄▄▄▄               [url=http://matchpool.co/]Meet your match[/url]    ◾    [url=http://matchpool.co/]Changing the way we date[/url]    ◾    [url=http://matchpool.co/]Join us now![/url]               ▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀                        [url=http://matchpool.co/]Smart contract rewards[/url]    ◾    [url=http://matchpool.co/]Link people together[/url]                        ▀▀▀▀▀▀▀▀▀[/size][/center]

Jr. Member:
Quote
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ◄ matchpool - ICO March 25th 2017 ► ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▄▄▄▄               Meet your match    ◾    Changing the way we date    ◾    Join us now!               ▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀                        Smart contract rewards    ◾    Link people together                        ▀▀▀▀▀▀▀▀▀

Code:
[center][size=11px][url=http://matchpool.co/]●[/url]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ [url=http://matchpool.co/]◄ matchpool - ICO March 25th 2017 ►[/url] ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[url=http://matchpool.co/]●[/url]
▄▄▄▄               [url=http://matchpool.co/]Meet your match[/url]    ◾    [url=http://matchpool.co/]Changing the way we date[/url]    ◾    [url=http://matchpool.co/]Join us now![/url]               ▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀                        [url=http://matchpool.co/]Smart contract rewards[/url]    ◾    [url=http://matchpool.co/]Link people together[/url]                        ▀▀▀▀▀▀▀▀▀[/size][/center]
Kampanja Facebook (100.000 GUP)

Kao i našu službenu Facebook stranicu i dobiti 1 ulog, a uzimajući najnovije Matchpool nevjerojatna putovanja. Na Facebook stranici ćete vidjeti postove iz budućih događaja ćemo ugostiti i biti u mogućnosti pronaći članke i obavijesti u vezi s našim potpuno novi igra mijenjanje platformu.
Kako bi se uključila u kampanju Molimo Vas da ispunite sljedeći obrazac: https://goo.gl/forms/eSRoW635MB4jbBNi1Twitter Campaign (100,000 GUP)
Pratite naš službeni Twitter stranicu, dobiti 1 ulog i pridružite se našem nastajanju Matchpool zajednice. Povezivanje s ostatkom naših navijača i dobiti instant ažuriranja na Matchpool budućih planiranih događaja i zajednice.
Minimalni broj 50 sljedbenika na računu su potrebni da bi mogli da se pridruže kampanji!
Kako bi se uključila u kampanju molimo popunite sljedeći obrazac: https://goo.gl/forms/aQAP0fHIIERQu2nZ2


Slack kampanje (100.000 GUP)
Pridružite se našem službenom Slack kanal i dobiti najnovije Matchpool. Upoznajte nas i pitati ih pitanja
Možda najbolji način za dobiti informirani u našim događajima i raditi i dobiti najbrže odgovore i razmišljanja
Kako bi se uključila u kampanju Molimo Vas da ispunite sljedeći obrazac: https://goo.gl/forms/UakSTiC1BLIkHDeJ2


Prevođenje Bounty kampanje (300.000 GUP) /b]
Kao što je ljubav nema granica, tako da se naša nit će nadamo se biti! Ulozi će biti nagrađeni svaki tjedan za punu prijevod našeg OP. Sve prijevod mora biti kvaliteta prijevoda, a ne običan Copy + Past Google Prevoditelj !, Učinimo to jasno, prevodeći našu nit nije jedno vrijeme posla a, a svi prevoditelji Očekuje se da će ažurirati svoj rad na tjednoj osnovi, Prevođenje koje će se naći stari datum neće nagraditi ulog! Ako ste zainteresirani, molimo pošaljite PM na Matchpool user i pitati rezervirati svoj jezik.

Provjerite svoj prijevod rekord ovdje: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dMV4QsQ7B7k1QsYpfAowhE0uY76UN8E7vVSQ8NWTOcc/edit?usp=sharing


Blogu, članci i članci u prevođenju (400.000 GUP)
Molimo vas da ne prevode / napisati članak prije nego zeleno svjetlo za to od Matchpool, najprije dobiti našu suglasnost za predloženu materijala!
Mi smo spremni nagraditi kvalitetne blogove postova i članaka na engleskom, a možda i drugih jezika u budućnosti. Ako se odlučite na poduzimanje akcije, pošaljite PM Matchpool user uz članak na umu i dobiti zeleno svjetlo. Blog postovi moraju biti 250 riječi i gore.  

Provjerite svoje bounty rekord ovdje: Articles & Blogs
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!