Ben , senin izlemediğin yüksek puanı olan filmlerin listelerini çıkarıp oradan kendi tarzına göre aksiyon mu macera mı korku mu komedi mi bunları değerlendirip ona göre bir film seçmeni öneririm imdb 100 listesi sana yardımcı olur . Tavsiye film "Esaretin Bedeli".
Herhalde 6 - 7 kere izlemişimdir. Mükemmel bir filmdir.
Gerilim ve sürükleyicilik demişsiniz o halde cube adlı eski bir kült film önereyim size
Cube serisini izledim piskomanyak güzel filmlerdir. Ama ilki bence en güzeliydi.
hocam anime izle candır can! dead note izle beğenmezsen paran iade. tabi piskolojik gerilim seviyrsan! bide ağır dünya görüşü sarsa bilir.
dead note u izledim zamanında. dünya görüşü noktası güzel tespit. oturmamış kişiliklerde arıza verebilir
İdil Üner i tanımamı sağlayan müthiş bir filmdir. Döne döne izlenebilir sana katılıyorum.
Black Mirror, Sherlock Holmes gibi seriler zaten film gibi oluyor her bölümünde farklı konular işleniyor. Son zamanlarda ben de çok film izleyemedim bugün bir de Oscar ödül töreni var. Yeni çıkan filmlerden hangileri güzeldir? Spoiler vermeden sadece isim / tür olarak yazarsanız çok güzel olur.
Bizim whatsup grubundan wada sağolsun sayesinde netflix de ezdim bu dizileri
Özellikle Black mirror nefis!
jumanji 2 izlemn şiddetle tavsiye olunur
birincisini izlemiştim bulabilirsem bu akşam izleyeyim bunu.