|
March 15, 2017, 03:22:45 AM |
|
Bazı arkadaşlar özel mesaj atarak, sattığım kurun hali hazırda güncel kur ve hatta pahalı olduğunu belirtmiş.Öncelikle, doğrudan bana yazmaları beni için çok büyük kibarlık, arkadaşların tümüne çok teşekkür ederim.
Bazı özel durumlarda, piyasanın altında satış fiyatından BTC satıyorum.Bunun amacı foruma ucuz BTC temin etmek değil.Ben doğal olarak kendi menfaatlerimi korumak amacıyla hareket ediyorum.TC Bankalarının kapalı olduğu zamanlarda nakit ihtiyacım olduğunda indirim yapaken, gerek kur gerekse de BTC fiyatında beklentim varsa piyasa fiyatı ve hatta üstünde fiyatlar talep edebiliyorum.
Fiyatın yükselmesi haşinde dahi eğer BTC satılmamışsa, vaadettiğim fiyattan satışı gerçekleştiriyorum.
İlk gelen alır ise benim hesabıma ilk düşen eft veya havale BTC yi alır demektir.Bana yolladığınız ücret karşılığında BTC kalmamış veya eksik kalmışsa eksik kalan miktar karşılığı ivedilikle geri transfer edilir.
Neden birisi preev kurundan veya üstünden benden BTC alsın? Benim margin değerim düşerken ben piyasanın %30 üzerinden ne varsa almıştım.Teklif var, ısrar yok...
|