Bitcoin Forum
October 17, 2018, 02:56:23 PM *
News: Make sure you are not using versions of Bitcoin Core other than 0.17.0 [Torrent], 0.16.3, 0.15.2, or 0.14.3. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
Author Topic: Bitcoin Miner PSU Questions!  (Read 1433 times)
pnbamania
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 271
Merit: 100


View Profile
March 05, 2017, 11:36:41 PM
 #21

Is the sounds like the same as an S4 ? I have ran them in past, they were pretty loud too. I am just debating in apartment or not!

▌▌   Anonymous and Untraceable     ›› ››   DeepOnion  ‹‹ ‹‹     TOR INTEGRATED & SECURED    ▌▌
▬▬▬▬▬▬▬▬▬     ANN  Whitepaper  FACEBOOK  Twitter  Youtube  Forum     ▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▌▌   ••  JOIN AIRDROP 🚀  ••  |||   Download DeepOnion   |||   ✅ Verified with DeepVault    ▌▌
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1539788183
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539788183

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539788183
Reply with quote  #2

1539788183
Report to moderator
1539788183
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539788183

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539788183
Reply with quote  #2

1539788183
Report to moderator
NotFuzzyWarm
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1596
Merit: 1117


Evil beware: We have waffles!


View Profile
March 05, 2017, 11:51:04 PM
 #22

Is the sounds like the same as an S4 ? I have ran them in past, they were pretty loud too. I am just debating in apartment or not!
If you are asking about the R4, it is much quieter that the s4. About the same as a s3 running full speed, my furnace blower is louder than the R4 I have in the TV room.

For bitcoin to succeed the community must police itself - Joshua Zipkin aka Joshua Alexander leaked AMT A1 miner skype chats
How a miner mfgr SHOULD operate: HaggsFIN trip to Canaan My info useful? Donations welcome! 1Fuzzyk398kDWVjuC5qPX5v6CjSkvbgAbd
-Support Sidehacks miner development. Donations to:   1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr
pnbamania
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 271
Merit: 100


View Profile
March 31, 2017, 01:16:17 PM
 #23

Hey guys so I got my S9 and Power supply all set up and good to go, but I am having an Issue. I ordered this https://www.amazon.ca/gp/product/B000HPV3RW/ref=oh_aui_detailpage_o02_s00?ie=UTF8&th=1

Seems like everything is running fine and then the power bar trips and turns itself off. I also tried other power bars and they do the same thing. (Also tried without power bar in that case the PSU starts blinking red light and shuts off) the only thing plugged into either of this power bars is the PSU. Any idea why it's doing that?

▌▌   Anonymous and Untraceable     ›› ››   DeepOnion  ‹‹ ‹‹     TOR INTEGRATED & SECURED    ▌▌
▬▬▬▬▬▬▬▬▬     ANN  Whitepaper  FACEBOOK  Twitter  Youtube  Forum     ▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▌▌   ••  JOIN AIRDROP 🚀  ••  |||   Download DeepOnion   |||   ✅ Verified with DeepVault    ▌▌
NiHaoMike
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252
Merit: 250



View Profile WWW
April 01, 2017, 03:20:36 PM
 #24

Sounds like the PSU is defective or too small.

For reference, those who want to use a 240V PSU without rewiring can use a Quick 220 if they can get access to two phases. Those devices are very popular with EV owners who want to double charging speed without rewiring.
http://www.quick220.com/
There's also a DIY version for the electronics experts.

I use cryptocurrency and solar power to help my best friend Naomi Wu... And I'm proud of it!
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!