Bitcoin Forum
May 21, 2019, 12:05:04 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [WTS] iBoot G2 Web Enabled Power Switches  (Read 347 times)
813bits
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 0


View Profile
March 04, 2017, 05:17:48 PM
 #1

I have 4 Dataprobe iBoot G2 Web Enabled Power Switches for sale.  These are perfect to remotely power on/off your offsite miners.  I used these to manage (4) Antminer S7's that I had at a remote site.  The web GUI allows you to set automatic timer schedules so you can have the power start/stop on a schedule.

$50 each plus shipping. 
1558397104
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558397104

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558397104
Reply with quote  #2

1558397104
Report to moderator
1558397104
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558397104

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558397104
Reply with quote  #2

1558397104
Report to moderator
1558397104
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558397104

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558397104
Reply with quote  #2

1558397104
Report to moderator
Get alert of price pumps/dumps beforehand 74% average Win Rate
reported by our users
TRY NOW!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1558397104
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558397104

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558397104
Reply with quote  #2

1558397104
Report to moderator
1558397104
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558397104

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558397104
Reply with quote  #2

1558397104
Report to moderator
isoneguy
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 501



View Profile
March 05, 2017, 01:48:05 PM
 #2

Where are you shipping from?

These are perfect to remotely power on/off your offsite miners. 

Did your remote site have 240v power? The reason I ask is because 1 of these would not properly power an S7 on 120v.
813bits
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 0


View Profile
May 12, 2017, 03:28:24 PM
 #3

Shipping from US and I used them for 120v
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!