Bitcoin Forum
August 19, 2018, 04:13:39 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: CPU power plan change  (Read 11950 times)
alexyno
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile
April 21, 2013, 06:07:50 PM
 #1

Pentru varii motive, daca dorim sa obtinem cativa Wati in plus de la sursa, putem sa mai taiem din puterea maxima consumata de CPU. In cazul acesta, se va diminua si puterea sa de calcul, dar daca folosim sistemul ptr mining, stat pe net, un film, muzica...adica activitatile obisnuite, care nu necesita cine stie ce grad de utilizare a procesorului, putem scadea procentul de utilizare si implicit consumul sau pe la cca 20%, fara sa ne afecteze munca.

Puterea castigata este total dependenta de procesorul pe care-l aveti. De ex. daca aveti un CPU ce consuma 100W, daca-l puneti la max 20% atunci va consuma cca 20W ... teoretic cel putin.

De tinut cont faptul ca aceste valori sunt cele la care se ajunge in full throtle, nu lucru normal.
 
Pasii sunt urmatorii:

1. Control Panel
2. Power options
3. Vezi care e planul activ si dai click pe "Change plan settings"


4. Dai click pe "Change advanced power settings"


5. Schimbi valoarea maxima a puterii pe care o ia procesorul, in procente. Atentie! Puterea de calcul si viteza procesorului se va diminua.

1534652019
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534652019

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534652019
Reply with quote  #2

1534652019
Report to moderator
BOUNTY PORTALS
BLOG
WHERE BOUNTY MANAGEMENT
MEETS AUTOMATION
SIGNATURE CAMPAIGNS
TWITTER
FACEBOOK
MEDIA CAMPAIGNS
AND MORE!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1534652019
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534652019

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534652019
Reply with quote  #2

1534652019
Report to moderator
1534652019
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534652019

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534652019
Reply with quote  #2

1534652019
Report to moderator
Cyrus
Ninja
Administrator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2030
Merit: 1014



View Profile
April 21, 2013, 08:47:58 PM
 #2

Interesant... eu sincer de siretlicul asta nu stiam!

Martisor-Sobru
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 541
Merit: 500


View Profile
April 21, 2013, 09:24:21 PM
 #3

Mai bine din bios scazut volajul, multiplicator, etc.
Cred.
capitalaccent
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 131
Merit: 100

Bitleu Team


View Profile WWW
October 12, 2013, 09:39:29 AM
 #4

Multumesc pt sfat! Oricum ca sa fac minerit de bitcoin am nevoie de un computer performant... sunt in cautare!

Cyrus
Ninja
Administrator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2030
Merit: 1014



View Profile
October 13, 2013, 09:53:00 AM
 #5

Ca sa minezi BTC in ziua de azi(si sa ai macar un minim de profit), ai nevoie de ASIC-uri. Dar mai sunt ceva monede, ca Litecoin, care inca se mineaza cu placi video.

AFK
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 490
Merit: 500



View Profile
January 20, 2015, 06:47:15 PM
 #6

Ca sa minezi BTC in ziua de azi(si sa ai macar un minim de profit), ai nevoie de ASIC-uri. Dar mai sunt ceva monede, ca Litecoin, care inca se mineaza cu placi video.
Dogecoin se poate incadra la cele minerite cu GPU?

jontrue
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 707
Merit: 500



View Profile
January 20, 2015, 10:21:55 PM
 #7

Ca sa minezi BTC in ziua de azi(si sa ai macar un minim de profit), ai nevoie de ASIC-uri. Dar mai sunt ceva monede, ca Litecoin, care inca se mineaza cu placi video.
Dogecoin se poate incadra la cele minerite cu GPU?

Da
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!