Bitcoin Forum
July 18, 2018, 05:11:00 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: *  (Read 1233 times)
Arvicco
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 501


Please bear with me


View Profile WWW
*
April 21, 2013, 08:39:39 PM
 #1

...

1531933860
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531933860

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531933860
Reply with quote  #2

1531933860
Report to moderator
1531933860
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531933860

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531933860
Reply with quote  #2

1531933860
Report to moderator
MORE CRYPTO, LESS NOISE
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
server
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 857
Merit: 1000


~\/~


View Profile WWW
April 21, 2013, 08:58:22 PM
 #2

Did you allready try to start or restart cgminer manually ?

In OpenWrt: [System] -> [Startup] -> cgminer -> press start

sunblaster
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 100



View Profile
April 21, 2013, 10:31:11 PM
 #3

check all PSU cables, it seems it common for them to partially unplug during shipping.
Big Time Coin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 327
Merit: 250



View Profile
April 21, 2013, 10:34:37 PM
 #4

please log in via ssh

type:
cat etc/avalon_version

and put output here.  Cgminer api log looks like 0419 version, which is different from previous.  Also put cgminer status.

then try this:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=171873.msg1789146#msg1789146

and report if fixed or not.

Big time, I'm on my way I'm making it, big time, oh yes
- Peter Gabriel
shibaji
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 294
Merit: 102



View Profile
April 21, 2013, 10:37:23 PM
 #5

You might also want to upgrade firmware - I think I have read similar issue somewhere and it needed a firmware upgrade.
Big Time Coin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 327
Merit: 250



View Profile
April 21, 2013, 10:58:43 PM
 #6

Awww, that is a bummer.  You can do what Jeremiah Johnson did and swap to a working device if you have 4 avalons, can take the broken one and make 4 module units.  Otherwise, you will have to wait until after May 1 when open source reference designs become available, then some more weeks /month or two while I have some replacement boards manufactured.

Big time, I'm on my way I'm making it, big time, oh yes
- Peter Gabriel
Big Time Coin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 327
Merit: 250



View Profile
April 21, 2013, 11:04:00 PM
 #7

explained (eventually/partially) here: https://bitcointalk.org/index.php?topic=156323.0

Have not done it myself.

Big time, I'm on my way I'm making it, big time, oh yes
- Peter Gabriel
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!