Bitcoin Forum
October 17, 2018, 11:09:12 AM *
News: Make sure you are not using versions of Bitcoin Core other than 0.17.0 [Torrent], 0.16.3, 0.15.2, or 0.14.3. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Prospero X3 time and date issue  (Read 287 times)
bggunnz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
March 16, 2017, 10:43:05 PM
 #1

I have two x three boxes where the LCDs don't work but somehow I need to set the time dates and time zone manually. Is there anyway I can do this if they're not pulling an IP address?
1539774552
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539774552

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539774552
Reply with quote  #2

1539774552
Report to moderator
1539774552
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539774552

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539774552
Reply with quote  #2

1539774552
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1539774552
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539774552

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539774552
Reply with quote  #2

1539774552
Report to moderator
1539774552
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539774552

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539774552
Reply with quote  #2

1539774552
Report to moderator
1539774552
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539774552

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539774552
Reply with quote  #2

1539774552
Report to moderator
bggunnz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
March 16, 2017, 10:55:38 PM
 #2

Or is there a utility where I can connect my laptop into the micro USB two change all the settings that I need?
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!