Riskylisk
|
|
May 06, 2017, 09:26:45 AM |
|
Imzayi silerken insan zorlaniyor alismistik artik. Hesabin bir parcasi olmustu. Bakalim guze pay alabilecekmiyiz. Hala liste kilitli
|
|
|
|
exortis
|
|
May 06, 2017, 10:10:04 AM |
|
Yav taas icosuna girdim ben ilk gunlerde %40 gibi yapti satmadik simdi icodan zarara girdik,bountycilerde satar zaten tirt fiyat iyicene ayvayi yer.Daha hala yok taas 8 mayistan sonra asil borsalarda oslem gorecek falan diyorlar,napalim %20 bonusla bile su an %30 zarardayim,satip kurtulalimli bu salak coinden.
|
|
|
|
torikan
|
|
May 06, 2017, 12:19:42 PM |
|
Yav taas icosuna girdim ben ilk gunlerde %40 gibi yapti satmadik simdi icodan zarara girdik,bountycilerde satar zaten tirt fiyat iyicene ayvayi yer.Daha hala yok taas 8 mayistan sonra asil borsalarda oslem gorecek falan diyorlar,napalim %20 bonusla bile su an %30 zarardayim,satip kurtulalimli bu salak coinden.
hiç bir ico zararına satılmaz bence giriş maliyetine bile satma illaki karlı gönder. zaten öyle her ico giridği gibi 3-5 x beklemek hayalcilik olur. yapan var mı var ama gerçekçi olmak lazım. taas bana kalırsa en az 3-6 ay civarı elinde tut. topladığı rakam şakaya alınacak bir membla değil yani 7 küsür milyon dolar adamlar sistemi kuracak ve fon alımlarına başlıcak coin ozman asıl değerlerini bulackatır. ne kadar isabetli girişler yaparsa okadar daha da değerlenicek.
|
|
|
|
exortis
|
|
May 06, 2017, 05:48:41 PM |
|
hiç bir ico zararına satılmaz bence giriş maliyetine bile satma illaki karlı gönder. zaten öyle her ico giridği gibi 3-5 x beklemek hayalcilik olur. yapan var mı var ama gerçekçi olmak lazım. taas bana kalırsa en az 3-6 ay civarı elinde tut. topladığı rakam şakaya alınacak bir membla değil yani 7 küsür milyon dolar adamlar sistemi kuracak ve fon alımlarına başlıcak coin ozman asıl değerlerini bulackatır. ne kadar isabetli girişler yaparsa okadar daha da değerlenicek. Rakam buyuk degıl 0.10btc yollamıstım,su an bakıyorum da guncel fıyatdan alıcı cıksa en ıyı ıhtımal 0.06 dan satılıyor,gelecek para çöp olur zaten mecbur unutup bırakacagız belkı ılerde degerlenırde 0,15-20 olursa yazlık pantolon cebınde para bulmuşa benzer
|
|
|
|
Holess
Sr. Member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
|
|
May 06, 2017, 05:56:09 PM |
|
Hocam bu imza olayından çıkma olayı kesinmi? Hergün farklı bir durum çıkıyor ve artık ne olduğunu anlayamadım😀 Sorun olmayacaksa sileyim imzayı ve önerdiğiniz bir ico varmı?? Bu aralar elini sallasan ico çıkıyor karşına😜 Öneriniz nedir??
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
May 06, 2017, 06:52:20 PM |
|
bilgilendirme için çok teşekkürler. oh be. bir an hiç kurtulamayacağız sandım.
|
|
|
|
Aqualung89
|
|
May 06, 2017, 06:55:15 PM |
|
Bitmesine bitti ama Hala tabloyu açmamışlar sanırım bountyleri falan dağıtmaları baya bir uzun sürecek gibi duruyor. Ama en azından imzasında olan kişiler bir nebze rahatladı.
|
|
|
|
Navigo
|
|
May 06, 2017, 07:04:09 PM |
|
Bitmesine bitti ama Hala tabloyu açmamışlar sanırım bountyleri falan dağıtmaları baya bir uzun sürecek gibi duruyor. Ama en azından imzasında olan kişiler bir nebze rahatladı. Tabloyu acmalarini geçtim bunlar nereden gönderecek taaslari Ico sayfası üzerinden mi? Eğer oradan yollanacaksa telefon ile onay istiyor anonim kalmak isteyenler için üzgünüm. ☺
|
|
|
|
PrintMule
|
|
May 06, 2017, 08:25:42 PM |
|
bunlarin da ne yaptıgı belli değil. o kadar signature bounty gördüm girdim ciktim bunlar kadar kötü organize olan bir projeye daha denk gelmedim inşallah gelmem de. ne kadar zaman oldu ne liste belli ne stakeler belli ne rejectler belli ne gelen belli ne giden belli anlamadim yani.
|
|
|
|
Cashcash
Sr. Member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
|
|
May 06, 2017, 08:37:26 PM |
|
Önceden eth adresleri isteselerdi veya matchpool daki gibi imza ya eth adreslerini yazdırsalardı hiç bir problem kalmazdı. Jamal kampanların altından zor kalkacak gibi.
|
|
|
|
ikm
|
|
May 06, 2017, 09:34:24 PM |
|
katılıyorum çok amatörce yaptılar. fonlarda düzgün çalışasalar bari. böyle amatörce çalışmaları herkeste rahatsız edici oldu adamlar bir bountyi düzgün yapamıyor . koca fonları nasıl yöneticekler diye düşündürüyorlar.
|
|
|
|
exortis
|
|
May 06, 2017, 10:24:55 PM |
|
Eskiden Yabanci topiklerin birinde okumustum taas icin,bountlerin hemen satisa sunulamayacagindan falan bahsetmislerdi.Demekki bunlar hep takla yolu
|
|
|
|
Cashcash
Sr. Member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
|
|
May 06, 2017, 11:11:14 PM |
|
Eskiden Yabanci topiklerin birinde okumustum taas icin,bountlerin hemen satisa sunulamayacagindan falan bahsetmislerdi.Demekki bunlar hep takla yolu
Canlı olarak İEX stake hesaplamaları izliyorum şimdi . Seccour adındaki yönetici süper hızlı hesaplıyor ve çok düzenli. Ama taas kampamya yöneticisi korkudan dökümanı kapattı . . Canlı excel tablosu incelemekte çok ilginç . Çok cahil kalmışım.
|
|
|
|
Ergenekon
|
|
May 06, 2017, 11:26:39 PM |
|
taasın sadece newsletter ına girmiştim ben, ödemeleri ne zaman alacağız?
|
|
|
|
kriptom
|
|
May 07, 2017, 12:15:04 AM |
|
Anakonuda newsletter larda çok fazla multi hesap olduğu için oradaki ödülleri imzacılara dağıtılacağını okumuştum.
|
|
|
|
exortis
|
|
May 07, 2017, 06:01:03 AM |
|
Anakonuda newsletter larda çok fazla multi hesap olduğu için oradaki ödülleri imzacılara dağıtılacağını okumuştum. Humaniq aynisini yapiyor oda cok fazla multi hesap oldugunu tespit ettigininden newsletter bointleri imzacilara gore dagitilacagini acikladi
|
|
|
|
lordzc
|
|
May 07, 2017, 07:35:50 AM |
|
Anakonuda newsletter larda çok fazla multi hesap olduğu için oradaki ödülleri imzacılara dağıtılacağını okumuştum. Humaniq aynisini yapiyor oda cok fazla multi hesap oldugunu tespit ettigininden newsletter bointleri imzacilara gore dagitilacagini acikladi Güzel uygulama esasından. Bundan sonra gelecek kampanyalar kaldırabilirler newsleterları.
|
|
|
|
twn
Legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
|
|
May 07, 2017, 07:46:18 AM |
|
Arkadas tespit edemiceksen multileri yapma kampanya newsletter bountysi var deyip sonra biz ugrasamıcaz imzacılara veriyoruz demek cok yanlıs. Bunlar 1 ay sonra kar payınıda hesaplamada zorlanıyoruz vermeyelim derler. Cok amator ekip
|
|
|
|
ikm
|
|
May 07, 2017, 08:09:43 AM |
|
Arkadas tespit edemiceksen multileri yapma kampanya newsletter bountysi var deyip sonra biz ugrasamıcaz imzacılara veriyoruz demek cok yanlıs. Bunlar 1 ay sonra kar payınıda hesaplamada zorlanıyoruz vermeyelim derler. Cok amator ekip
kesinlikle katılıyorum bounty hesabını devlerle bağlamamak lazım aslında ancak sen koca bir fon şirketi oluyorsun altında elemanları yönetemiyorsun fonları nasıl yönticeksin.
|
|
|
|
exortis
|
|
May 07, 2017, 09:12:42 AM |
|
Taas benim gozumde scam cikmistir arkadaslar su he bak son zamanlarda cikan en kotu ico.Luny imzasina bile giren 1 btc kazandi biz icodan %50 zarar ettik.
|
|
|
|
|