kriptom
|
|
May 23, 2017, 09:04:22 AM |
|
Eğer hatalı olan yoksa büyük bölümünü tamamladılar . Sadece küçük problemleri halletmeleri lazım.
|
|
|
|
Dammitt
|
|
May 23, 2017, 09:09:33 AM |
|
Benimkini yapmıyor arkadaşlar imza ve facebook üzgünüm yapamam diyor sanki silah zoru var aq. Twitterı ekledim diyor 5 taası alıp bir yerlerine soksunlar hayatımda böyle salak bir kampanya ve proje görmedim bir daha bu şekilde kampanya yöneticili icolara girmeyecem.
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
May 23, 2017, 12:18:10 PM |
|
2000 kişi varmış kampanyalara katılıp bounty alacak olan. ve sadece 400 kişiyi eklediler.. bu hızla önümüzdeki aya alırız.
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
May 23, 2017, 04:41:26 PM |
|
Listede adı olanlara ödemeyi göndermeye bugünden başlayacaklarmış: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1775766.msg19153982#msg19153982167. sıradayım, bugün gelir herhalde.
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
May 23, 2017, 04:47:15 PM |
|
Listenin başlarındayım. Ne gelen var ne giden. Allahtan pek bir şey almayacağım. Ondan burda biri konuyu uplayınca arada açıp bakıyorum. Belki birine yatmıştır diye ama genelde her mesaj beddua
|
|
|
|
Dammitt
|
|
May 23, 2017, 04:59:09 PM |
|
Listenin başlarındayım. Ne gelen var ne giden. Allahtan pek bir şey almayacağım. Ondan burda biri konuyu uplayınca arada açıp bakıyorum. Belki birine yatmıştır diye ama genelde her mesaj beddua Senin yine iyi biz ciklet parası alacaz. 10 sene bekletirsem bir bisiklet parası çıkar herhalde o zamana kadarda dede oluruz.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
May 23, 2017, 05:11:06 PM |
|
Listenin başlarındayım. Ne gelen var ne giden. Allahtan pek bir şey almayacağım. Ondan burda biri konuyu uplayınca arada açıp bakıyorum. Belki birine yatmıştır diye ama genelde her mesaj beddua Senin yine iyi biz ciklet parası alacaz. 10 sene bekletirsem bir bisiklet parası çıkar herhalde o zamana kadarda dede oluruz. Senin yine iyi diyince acaba ben yanlışmı baktım diye listeye tekrar baktım 11 taas gelicek bana 11 dolar yani iyi ihtimalde. 40 tl yapıyor
|
|
|
|
bitcointarget
|
|
May 23, 2017, 05:15:11 PM |
|
Listenin başlarındayım. Ne gelen var ne giden. Allahtan pek bir şey almayacağım. Ondan burda biri konuyu uplayınca arada açıp bakıyorum. Belki birine yatmıştır diye ama genelde her mesaj beddua Senin yine iyi biz ciklet parası alacaz. 10 sene bekletirsem bir bisiklet parası çıkar herhalde o zamana kadarda dede oluruz. Senin yine iyi diyince acaba ben yanlışmı baktım diye listeye tekrar baktım 11 taas gelicek bana 11 dolar yani iyi ihtimalde. 40 tl yapıyor İmza kampanyasına girmediniz herhalde o kadar az aldığınıza göre. Facebook vs. falan mı girdiniz sadece naptınız? En kötü bile 40-50 taas alacak galiba millet.
|
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
May 23, 2017, 05:29:28 PM Last edit: May 23, 2017, 05:46:16 PM by bileq |
|
ilk posta dagitildi diyorlar. beddua edenlerin sayisi azalacak ama 2. posta ne zaman gelir mechul. sanirim beddua azalsa da siddeti daha da artacak -- hepi topu 28 kisiye dagitilmis bu nedir amk. slack te ilk dagitim bitti dediklerinde gaza geldim de, dagitim devam ediyormus gunahini aldim pustlarin xd
|
|
|
|
Dammitt
|
|
May 23, 2017, 05:41:32 PM |
|
Listenin başlarındayım. Ne gelen var ne giden. Allahtan pek bir şey almayacağım. Ondan burda biri konuyu uplayınca arada açıp bakıyorum. Belki birine yatmıştır diye ama genelde her mesaj beddua Senin yine iyi biz ciklet parası alacaz. 10 sene bekletirsem bir bisiklet parası çıkar herhalde o zamana kadarda dede oluruz. Senin yine iyi diyince acaba ben yanlışmı baktım diye listeye tekrar baktım 11 taas gelicek bana 11 dolar yani iyi ihtimalde. 40 tl yapıyor İmza kampanyasına girmediniz herhalde o kadar az aldığınıza göre. Facebook vs. falan mı girdiniz sadece naptınız? En kötü bile 40-50 taas alacak galiba millet. Facebook,avatar,Slack, twitter bunlara girmiştim Slack direk eledi beni neden bilmiyorum Facebook friends not showing dedi avatar ise profil dedi twitter kabul etti olan bu işte adam kendi bildiğini okudu birde buna ekran görüntüsü falanda attım nafile üzgünüm diyip işin içinden çıktı.
|
|
|
|
sezyumx
|
|
May 23, 2017, 05:51:15 PM |
|
En azında dağıtımlar başlamış . Bende face , twitter ve slack ' a girmiştim ama adım listelenmedi .
|
|
|
|
|
bileq
Legendary
Merit: 1068
|
|
May 23, 2017, 06:43:56 PM |
|
bereket versin bounty geldi sonunda. simdiiii bu kadar kufurden sonra elden cikarmak mi yoksa, yol haritasina gore temmuzda yapilacak q1 dagitimi beklemek mi karariniz ne yonde? sunu da unutmamak lazim bundan sonrasinda jamal gibi bi etken de olmayacak
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Merit: 1110
|
|
May 23, 2017, 06:55:30 PM |
|
Nerede dumplıyoruz bu şeyi?
|
|
|
|
|
jasonal
|
|
May 23, 2017, 07:53:00 PM |
|
yılan hikayesi son buldu herhalde. herkese hayırlı olsun. bol kazançlar
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Merit: 1110
|
|
May 23, 2017, 08:21:26 PM |
|
Teşekkürler
|
|
|
|
valley365
|
|
May 23, 2017, 08:28:53 PM |
|
Şükür olsun dağıtım tamamlandı. Şu konuda artık Jamala yada sisteme söven görmeyeceğimiz, projenin saadeti ve yükselişi için konuşan insanlar göreceğimiz için mutluyum. 40 gündür beynimizi çürüttünüz 3 kuruş bounty parası için. Satın yiyin hakkınızı. Siz de kurtulun biz de...
|
|
|
|
sezyumx
|
|
May 23, 2017, 08:34:07 PM |
|
Şimdi taas ile ilgili işlem yapmak için liqui ye girdim . Ama sitede bir sıkıntımı var arkadaşlar yoksa benim nettenmi kaynaklı . Site aşırı yavaş .
|
|
|
|
modsa
|
|
May 23, 2017, 10:25:40 PM |
|
Şimdi taas ile ilgili işlem yapmak için liqui ye girdim . Ama sitede bir sıkıntımı var arkadaşlar yoksa benim nettenmi kaynaklı . Site aşırı yavaş .
Evet ben de bağlantı sıkıntı yaşıyordum sanırım şimdi düzeldi. Listeye eklenmişiz batch 2'de. Buna da şükür. İlk part aldıysa satsın kurtulsun.
|
▬▬■▬▬■▬▬■▬▬■▬▬■▬▬■▬▬■ SPARKSTER ■▬▬■▬▬■▬▬■▬▬■▬▬■▬▬■▬▬▪ ▪ ▪ ▪ ▪ Run ‘Smart Software’ at 10 Million TPS! Crowdsale Starting Soon ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ Website | Telegram
|
|
|
|