ltcrstrbrt (OP)
Legendary
Activity: 1574
Merit: 1057
|
|
March 31, 2017, 05:16:44 PM |
|
|
|
|
|
ltcrstrbrt (OP)
Legendary
|
|
March 31, 2017, 05:21:02 PM |
|
Rezervat
|
|
|
|
ltcrstrbrt (OP)
Legendary
|
|
April 02, 2017, 03:11:42 PM |
|
Prospectul Polybius, a fost publicat fiind disponibil in versiunea in Lb. Engleza, aici: https://polybius.io/media/prospectus.pdfVa urma si o traducere in Lb. Romana!
|
|
|
|
Ukraine2020
|
|
May 29, 2017, 10:12:38 AM |
|
Reamintește: ISO începe în două zile! Toate - binecuvântări!
|
|
|
|
bluedeep
Legendary
Activity: 977
Merit: 1011
|
|
May 29, 2017, 07:58:28 PM |
|
Reamintește: ISO începe în două zile! Toate - binecuvântări!
Informatii putine si destul de vagi mai ales pe formul in lb. engleza, sa speram ca se organizeaza mai bine si ne impartasesc si noua mai multe informatii despre Ico.
|
| | | | | | | | IDO PARTNER▄▄▄▀▀▀██▄▄ ████▀▀░▀███ ███▌████▐███ ███▌████████▌ ███▌█████████ ███▌█████████ ███▌████▐███▌ ▄▄▄▄▄█▀░███▀ ▀▀██▀▄██▀▀ | . DAOStarter |
| IEO PARTNER
▄███▄ ▄██▀▀░▀▀██▄ ██░░░▄░░░▀▀ ██░░▀██▄▄░░ ▀██▄▄░▀▀██▄ ░░▀▀██▄░░██ ▄▄░░░▀░░░██ ▀██▄▄░▄▄██▀ ▀███▀ | . Coinstore |
| LISTING
██▀▀▀▀████▄▄ ███▄▄▄▄▄▄▄█▀█ ██▄▄▄▄▄▄▄▄░▐▐▌ █████▄▄▄▄▄▄▌█ ███▄▄▄▄▄▄▄▄▀█▄ ███▄▄▄▄▄▀▀▄▀█▐▌ ██▄▄▄▄░▄▄▄░░▐██ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀█▄▀ ░▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀ |
▄███▄░▄███▄ ▄███████████▄ ▄█████████████▄ ▄███████████████▄ ▀███████████████▀
| BitMart MEXC |
| DEX PARTNERS
▄ ░▀▄░█▀▀▄▄▄ ░▀▄▀████▀███▄ ██▀██████▄▄▄▄▀ ███░░▀████▀▀██▄ ▄█████████░█▄░▀ █▀█▄███▀▀█████ ▀▀▀░▀█▀▀▄█████ ██████▀░▀▄ |
█████▄▄▄▄▀ ██▄▀█████▀░░▄▄ ░▀█▄████▀███▄▀▀ ▀█▄▀▀█▀█▀▄░▀████▀ █▄██▄░▀▄▀▄▀██▀▀ ██▀▀ | UNISWAP LobsterSwap |
|
|
|
|
TeamButtcoin
|
|
May 30, 2017, 11:54:18 AM |
|
Hmm o noua campanie,foarte fain cand mai dau ceva informatii puteti sa mai actualizati?Chiar e interesanta campania.pacat ca sunt informatii asa neclare
|
|
|
|
bluedeep
Legendary
|
|
May 30, 2017, 04:52:40 PM |
|
Hmm o noua campanie,foarte fain cand mai dau ceva informatii puteti sa mai actualizati?Chiar e interesanta campania.pacat ca sunt informatii asa neclare Neclare nu sunt, poate doar vagi, din ce am citit pe sectiunea in engleza, Ico-ul ar incepe zilele astea si cam atat. Destul de proasta organizarea celor de la Polybius!
|
| | | | | | | | IDO PARTNER▄▄▄▀▀▀██▄▄ ████▀▀░▀███ ███▌████▐███ ███▌████████▌ ███▌█████████ ███▌█████████ ███▌████▐███▌ ▄▄▄▄▄█▀░███▀ ▀▀██▀▄██▀▀ | . DAOStarter |
| IEO PARTNER
▄███▄ ▄██▀▀░▀▀██▄ ██░░░▄░░░▀▀ ██░░▀██▄▄░░ ▀██▄▄░▀▀██▄ ░░▀▀██▄░░██ ▄▄░░░▀░░░██ ▀██▄▄░▄▄██▀ ▀███▀ | . Coinstore |
| LISTING
██▀▀▀▀████▄▄ ███▄▄▄▄▄▄▄█▀█ ██▄▄▄▄▄▄▄▄░▐▐▌ █████▄▄▄▄▄▄▌█ ███▄▄▄▄▄▄▄▄▀█▄ ███▄▄▄▄▄▀▀▄▀█▐▌ ██▄▄▄▄░▄▄▄░░▐██ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀█▄▀ ░▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀ |
| BitMart MEXC |
| DEX PARTNERS
▄ ░▀▄░█▀▀▄▄▄ ░▀▄▀████▀███▄ ██▀██████▄▄▄▄▀ ███░░▀████▀▀██▄ ▄█████████░█▄░▀ █▀█▄███▀▀█████ ▀▀▀░▀█▀▀▄█████ ██████▀░▀▄ |
█████▄▄▄▄▀ ██▄▀█████▀░░▄▄ ░▀█▄████▀███▄▀▀ ▀█▄▀▀█▀█▀▄░▀████▀ █▄██▄░▀▄▀▄▀██▀▀ ██▀▀ | UNISWAP LobsterSwap |
|
|
|
|
TeamButtcoin
|
|
May 30, 2017, 04:54:07 PM |
|
Hmm o noua campanie,foarte fain cand mai dau ceva informatii puteti sa mai actualizati?Chiar e interesanta campania.pacat ca sunt informatii asa neclare Neclare nu sunt, poate doar vagi, din ce am citit pe sectiunea in engleza, Ico-ul ar incepe zilele astea si cam atat. Destul de proasta organizarea celor de la Polybius! Pai sa speram ca o sa vina cu ceva informatii noi in urmatoarele zile,chiar ar fi de ajutor mai ales ca acum se termina multe campanii si multi ar vrea sa se bage in altele
|
|
|
|
bluedeep
Legendary
|
|
May 30, 2017, 11:27:42 PM |
|
Hmm o noua campanie,foarte fain cand mai dau ceva informatii puteti sa mai actualizati?Chiar e interesanta campania.pacat ca sunt informatii asa neclare Neclare nu sunt, poate doar vagi, din ce am citit pe sectiunea in engleza, Ico-ul ar incepe zilele astea si cam atat. Destul de proasta organizarea celor de la Polybius! Pai sa speram ca o sa vina cu ceva informatii noi in urmatoarele zile,chiar ar fi de ajutor mai ales ca acum se termina multe campanii si multi ar vrea sa se bage in altele Am inteles, era vorba de campanii de recompense, poi Polybius a inceput demult campania de recompense, cred ca sunt cateva saptamani bune. Un articol pe Medium despre campanie : https://medium.com/@PolybiusBank/polybius-bank-bounty-campaigns-c81dfe89eeeb
|
| IEO PARTNER
| LISTING
| BitMart MEXC |
| DEX PARTNERS
|
|
|
|
taibas
Sr. Member
Activity: 546
Merit: 254
Proof-of-Stake Blockchain Network
|
|
July 10, 2017, 07:20:18 PM |
|
Polibiu înșelătorie, L-am văzut doar în yobit, și nu a putut face nimic
|
|
|
|
|
,gaaaaaaaagaaaaaaaaaaaaagaaaaaaaag, ,aP8b _,dYba, ,adPb,_ d8Ya, ,aP" Yb_,dP" "Yba, ,adP" "Yb,_dP "Ya, ,aP" _88" )888( "88_ "Ya, ,aP" _,dP"Yb ,adP"8"Yba, dP"Yb,_ "Ya, ,aPYb _,dP8 Yb ,adP" 8 "Yba, dP 8Yb,_ dPYa, ,aP" YdP" dP YbdP" 8 "YbdP Yb "YbP "Ya, I8aaaaaa8aaa8baaaaaa88aaaaaaaa8aaaaaaaa88aaaaaad8aaa8aaaaaa8I `Yb, d8a, Ya d8b, 8 ,d8b aP ,a8b ,dP' "Yb,dP "Ya "8, dI "Yb, 8 ,dP" Ib ,8" aP" Yb,dP" "Y8, "YaI8, ,8' "Yb, 8 ,dP" `8, ,8IaP" ,8P" "Yb, `"Y8ad' "Yb,8,dP" `ba8P"' ,dP" "Yb, `"8, "Y8P" ,8"' ,dP" "Yb, `8, 8 ,8' ,dP" "Yb, `Ya 8 aP' ,dP" "Yb, "8, 8 ,8" ,dP" "Yb, `8, 8 ,8' ,dP" "Yb, `Ya 8 aP' ,dP" "Yb, "8, 8 ,8" ,dP" "Yb,`8, 8 ,8',dP" "Yb,Ya8aP,dP" "Y88888P" "Y8P" "
| | Free TON
| │ │ │
| PEER-TO-PEER MULTY-BLOCKCHAIN SYSTEM ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬. ▬▬▬TON SURF - OFFICIAL WALLET. | │ │ │
| ▄███████████████████▄ █████████████████████ ▄█████ █████████████████████ ██████ ████ ████ ███ █████████████████████ ██████ ████ ████ ██████ █████████████████████ ███ █████████████████████ ███████ ▀███████████████████▀ ▀███████▄▄▄▄▄▄▄ ▀████ ████▌ ██ ▐██▌ █▌
| | | | │ │ │
| | | | │ │ │
| | TELEGRAM FORUM WIKI |
|
|
|
Andrew1337
|
|
July 11, 2017, 12:44:14 PM |
|
A primit cineva recompensele pentru twitter si facebook ? Astept cam de o luna si ceva si tot nu le-am primit , astia zic de pe thread-ul oficial ca le-au primit , am trimis si cateva pm-uri dar vad ca nu imi raspunde nimeni .....
|
|
|
|
taibas
Sr. Member
Activity: 546
Merit: 254
Proof-of-Stake Blockchain Network
|
|
July 18, 2017, 08:38:54 AM |
|
Ele nu pot procesa fonduri în valoare de 25 de milioane de dolari, dar este o figură, care este fantastic, un astfel de proiect ar trebui să fie introduse poloniex, am fost foarte norocos să nu investească în acest proiect
|
|
|
|
|
,gaaaaaaaagaaaaaaaaaaaaagaaaaaaaag, ,aP8b _,dYba, ,adPb,_ d8Ya, ,aP" Yb_,dP" "Yba, ,adP" "Yb,_dP "Ya, ,aP" _88" )888( "88_ "Ya, ,aP" _,dP"Yb ,adP"8"Yba, dP"Yb,_ "Ya, ,aPYb _,dP8 Yb ,adP" 8 "Yba, dP 8Yb,_ dPYa, ,aP" YdP" dP YbdP" 8 "YbdP Yb "YbP "Ya, I8aaaaaa8aaa8baaaaaa88aaaaaaaa8aaaaaaaa88aaaaaad8aaa8aaaaaa8I `Yb, d8a, Ya d8b, 8 ,d8b aP ,a8b ,dP' "Yb,dP "Ya "8, dI "Yb, 8 ,dP" Ib ,8" aP" Yb,dP" "Y8, "YaI8, ,8' "Yb, 8 ,dP" `8, ,8IaP" ,8P" "Yb, `"Y8ad' "Yb,8,dP" `ba8P"' ,dP" "Yb, `"8, "Y8P" ,8"' ,dP" "Yb, `8, 8 ,8' ,dP" "Yb, `Ya 8 aP' ,dP" "Yb, "8, 8 ,8" ,dP" "Yb, `8, 8 ,8' ,dP" "Yb, `Ya 8 aP' ,dP" "Yb, "8, 8 ,8" ,dP" "Yb,`8, 8 ,8',dP" "Yb,Ya8aP,dP" "Y88888P" "Y8P" "
| | Free TON
| │ │ │
| PEER-TO-PEER MULTY-BLOCKCHAIN SYSTEM ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬. ▬▬▬TON SURF - OFFICIAL WALLET. | │ │ │
| ▄███████████████████▄ █████████████████████ ▄█████ █████████████████████ ██████ ████ ████ ███ █████████████████████ ██████ ████ ████ ██████ █████████████████████ ███ █████████████████████ ███████ ▀███████████████████▀ ▀███████▄▄▄▄▄▄▄ ▀████ ████▌ ██ ▐██▌ █▌
| | | | │ │ │
| | | | │ │ │
| | TELEGRAM FORUM WIKI |
|
|
|
|