Bitcoin Forum
December 17, 2017, 07:19:27 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: AntMiner S7 Stops mining after 2 minutes  (Read 668 times)
MichaelH
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
April 02, 2017, 12:35:12 AM
 #1

I bought an Antminer S7.  When I turn it on it will mine for maybe a couple of minutes and start beeping.  I never get a green LED.  Here is what it is doing. 

 I turn on power. I have solid red LED. Then it gets quiet and I see one red LED on each card come on. The red LED starts flashing and the miner starts to speed up. The LEDs on the cards turn off. Then the miner starts beeping and the red LED is solid. The green LED never comes on.

I have been searching on Google, but thought some of you maybe able to point me in the right direction or have solved this before.  I would love to get this fixed so that I can double my hash power.

Thanks for any help.
1513495167
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513495167

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513495167
Reply with quote  #2

1513495167
Report to moderator
1513495167
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513495167

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513495167
Reply with quote  #2

1513495167
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513495167
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513495167

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513495167
Reply with quote  #2

1513495167
Report to moderator
1513495167
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513495167

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513495167
Reply with quote  #2

1513495167
Report to moderator
NiHaoMike
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266



View Profile WWW
April 03, 2017, 05:08:19 AM
 #2

Post the status page both while it's "working" and when it enters the error condition.

I use cryptocurrency and solar power to help my best friend Naomi Wu... And I'm proud of it!
RadekG
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 630


⬢ SOFIN.io - buy tokens now! ⬢


View Profile WWW
April 05, 2017, 07:59:14 AM
 #3

I bought an Antminer S7.  When I turn it on it will mine for maybe a couple of minutes and start beeping.  I never get a green LED.  Here is what it is doing. 

 I turn on power. I have solid red LED. Then it gets quiet and I see one red LED on each card come on. The red LED starts flashing and the miner starts to speed up. The LEDs on the cards turn off. Then the miner starts beeping and the red LED is solid. The green LED never comes on.

I have been searching on Google, but thought some of you maybe able to point me in the right direction or have solved this before.  I would love to get this fixed so that I can double my hash power.

Thanks for any help.

Hi Michael,

it is problem with fan. Newer batches of S7 requires two fan to work properly, if one fan is missing it will stop hashing. This can also happen if you flash new firmware to your old S7.

MichaelH
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
April 08, 2017, 11:02:51 PM
 #4

it is problem with fan. Newer batches of S7 requires two fan to work properly, if one fan is missing it will stop hashing. This can also happen if you flash new firmware to your old S7.

It has two fans.  I did have to flash the firmware in order to get back in it.  I guess I entered a hosed up IP and it would not show on my network.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!