1000dolarlık btce kodu alırsam 1010 dolarmı ödücem yani? Bu 1000dolarla btc e de btc alıp transfer yapabilirim herhangi bir engel yok dimi?
Elimizdeki Stoklar Çervevesinde, Stok Durumuna göre gönderim sağlıyoruz.
BTC-E / Exmo Fee ücretleri mevcut.Fee ücretlerini, sitelerden detaylı olarak öğrenebilir, bilgi alabilirsiniz. ( Yatırma / Çekme İşlem Ücretleri )
Kodlar Üzerinde, Tarafımızca, %1 Komisyon uygulanmaktadır.
Teşekkürler.
Siz biliyorsunuzdur bu komisyon oranlarını herhangi bir yanlış anlama olmasın iye diyorum. simdi ben 1000 dolarlık kod sizden alsam %1 de odedim 1010 doalr yaptı. siteye yatırdım bu kodu kac dolarlık btc alabiliyorum ve transfer fee si haric çıkışta ekstra bir fee ödüyormuyum?
Exmo Sitesini Baz Alalım, 1 Bitcoin 1000 $ Olsun.
1000 $ Ücretin %1 Ücreti Kadar Ödeme Geçtiğinizde Yani 1010 $ Gönderdiğinizde, Exmo Üzerinde Kullanabileceğiniz, 1 Bitcoin Tanımlı Redeem Code, Yani Kod verilir, Bunu Site içerisinde Kullandığınızda, Sitedeki Hesabınıza 1 Bitcoin verilir.
Eğer Bu Bitcoini, Örnek Veriyorum Payza Hesabına Çekmek istediğinizi varsayalım, Exmo Payza için şuan %0 komisyon alıyor, yani hiç komisyon almıyor ancak Perfect money için %1 komisyon alıyor, aynı şekilde Okpay içinde %1 komisyon alıyor.Bu komisyonlar bizim tarafımızdan değil, Exmo tarafından kesiliyor.
Exmo hesabınızdaki Bitcoininizi Herhangi bir cüzdana çekmek istediğinizde, şuan için Exmo komisyon almıyor.Ancak Network ücreti olarak 0.001 Bitcoin işlem ücreti alıyor.Biz 1 Bitcoin çekme talebinde bulunmuştuk, Hesabınıza Ücret Kesildiği zaman net geçen 0.999 Bitcoin olur.
Teşekkürler.